Dr. Öğr. Üyesi Fzt. Kübra Kendal, 2013 yılında Kırıkkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden mezun olarak fizyoterapistlik kariyerine adım atmıştır. 2016 yılında Gazi Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamış, 2022 yılında ise doktorasını başarıyla bitirmiştir.

Yükseköğrenimi süresince özel bir hastanede beş yıl boyunca aktif olarak çalışarak, ağrı yönetimi, kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, ortopedik rehabilitasyon ve nörolojik rehabilitasyon alanlarında birçok hasta grubuyla doğrudan deneyim kazanmıştır. Özellikle ortopedik hastalarla çalışırken, hastaya özel planlanan tedavi süreçlerinde ağrısız mobilizasyon teknikleri ve kişiye özgü tedavi prensipleri ile işlevsel iyileşmeyi desteklemeyi ilke edinmiştir.

2019 yılından itibaren üniversitede öğretim elemanı olarak görev yapmakta olup, akademik bilgisini ve klinik tecrübelerini fizyoterapist adaylarıyla paylaşmaya devam etmektedir. Klinik pratiğinde her bireyin ihtiyaçlarına göre şekillendirdiği bütüncül yaklaşımla, hastalarının sağlığına güvenle ulaşmasını amaçlamaktadır.

Sizi de kişiye özel değerlendirme ve tedavi yaklaşımlarıyla ağrısız, güvenli ve etkili bir iyileşme sürecine davet ediyoruz.

Coşkunlar Sokak No:16-18 İç Kapı:27, Cevizli Mah., Maltepe, İstanbul 34846

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Dr. Fzt. Kübra Kendal

Menisküs problemim için tedaviye başladık ve seans süreci boyunca her aşamada çok özenli bir yaklaşım gördüm. Hem ağrım ciddi şekilde şimdiden azaldı hem de hareketliliğim geri geldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Dr. Fzt. Kübra Kendal Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Doktor Kubra hanim çok ilgili ve profesyonel idi. Ilk defa randevu almama rağmen beni çok iyi hissettirdi.

• Dr. Fzt. Kübra Kendal Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

Duruş bozukluğum için klinik pilatese başladım 2.ay etkilerini görmeye başladım Fizyoterapist hocamdan ve diğer hocalardan çok memnunum. Ağrılarım için manuel terapi seanslarına başladık şuan gayet iyiyim.

• Dr. Fzt. Kübra Kendal Klinik Pilates  •

Gündelik yaşamımı ciddi derecede etkilemeye başlayan boyun ve bel bölgemdeki şikayetlerime çözüm ararken tanıştım. Yaptıkları detaylı muayene sonrası, mevcut durumuma göre bana özel olarak hazırlanan iyileşme ve güçlenme programımı uygulamaya başladık. Şikayetlerim 3 ay olmadan azalmaya başlamıştı bile. Sonrasında da egzersiz desteklemeleriyle rutinime geri dönmüş oldum. Kübra Hocam'a ve ekibini tavsiye ederim.

• O

Uzun süredir masa başı çalıştığım için bel ve boyun ağrılarım vardı. Kübra Hocam’a tavsiye üzerine başvurdum. İlk değerlendirmede çok detaylı bir analiz yaptı ve vücut postürümle ilgili hiç fark etmediğim şeyleri gösterdi. Hem manuel terapi hem de klinik pilates ile ağrılarım ciddi şekilde azaldı. Seanslar çok verimli ve profesyonel geçiyor. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim.

• Y

Fizyosierra gerçekten temiz ve düzenli bir yer. Eğitmenler ilgili ve disiplinli, bu da kendimi güvende hissetmemi sağlıyor. Ortamı sakin, bu yüzden rahatça odaklanabiliyorum. Ayrıca ulaşımı da çok kolay, bu da benim için büyük bir avantaj.
    Seanslarda boyun, sırt ve bel ağrılarımı hafifleten, kendimi hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi hissettiren hareketler yapıyoruz. Bu da günlük yaşam kalitemi olumlu yönde etkiliyor.

• Dr. Fzt. Kübra Kendal Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz  •

Sosyal medya aracılığıyla ulaştım.
    Boyun ve omzumdaki ağrı şikayetlerinden dolayı iletişime geçtim.
    Kendisi beni uzun süre dinledi, rapor ve görüntülemelerimi değerlendirdi ve manuel terapi uygulaması yaptı.
    Daha sonra kendisinin fizyoterapi merkezinden fizik tedavi hizmeti aldım ve gayet memnun kaldım.
    Çevreme tavsiye ediyorum.

• B

Uzun süredir geçmeyen omuz ağrısı için birçok yere gittim ama sonuç alamadım. Kübra Hanım sayesinde ilk defa gerçekten rahatladım. Ağrım azaldı, omuzumun hareket kabiliyeti arttı. Seanslarda hem manuel terapi hem de evde uygulamam için egzersizler verdi. Her konuda çok bilgilendirici ve güler yüzlü. Gönül rahatlığıyla öneririm.

•  •

Kübra Hanıma sosyal medya üzerinden denk geldim. Bel ağrısı şikayeti ve MR sonucumla gitmiştim. 2 yıl önceki normal doğumumdan itibaren var olan bir ağrıydı. MR sonucumu tek tek bana anlatarak değerlendirdi. Hem bilgilenmiş oldum hem de korkularım gitti. Kendisi bilgisiyle beni rahatlattı. Akabinde fizyoterapist eşliğinde pilatese başladım. Her sabah uyandığım ağrı 3. dersten sonra azalmaya başladı. Bana iyi geldi. Umarım ağrısı olan ve hayat kalitesi düşen herkes Kübra Hanımla karşılaşır.

• L

Omuzumda hareket kısıtlılığı vardı. Kübra Hanım'a başvurdum. Hem doğru yönlendirme hem de etkili seanslarla çok yol kat ettim. Tavsiye ederim.