1970 Menemen doğumluyum ,1993 te Ege Tıp Fakültesinden mezun oldum .
Kahramanmaraş Göksu Devlet Hastanesinde Acil hekimi Verem Savaş Dispanserinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptıktan sonra,2019 yılında kuruculuğunu yaptığım özel Karakayacık Kliniğimde Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı olarak görev yapmaktayım.

Yetişkin

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

8211 /8 SK NO:21 D:2 Ataşehir. Çiğli İzmir, Çiğli, İzmir 35620

• Sigortası olan hastalar

Kudret Hanım ın polikliniğine 2.defa gidiyorum yaptığı botoks işleminden çok memnun kaldım başka işlemler için de gideceğim inşallah iyi ki kendisini tanıma fırsatım oldu, işinde çok bilgili,
    ekibi de ayrıca güler yüzlü.

• Dr Karakayacık Kliniği Botoks  •

Kudret hocam işinde çok başarılı, pozitif ve asla ticari yaklaşımla size bişeyler uygulamaya çalışanlar gibi değil. Ne istediğinizi anlatıp gerisini ona bırakmanız yeterli. 2 yıldır fotoğraflarımı yan yana koymayınca dudak dolgumu kimse anlamıyor, tam istediğim gibi çok doğal. Alın ve kaş arası botoksumu 9 ay sonra bugün yeniledik. 1 hafta öncesine kadar hala etkisi sürüyordu. Kullandığı ürünlerin kalitesini en iyi böyle anlatabilirim. Ayrıca eli de çok hafif canınız acımayacak emin olabilirsiniz:)

• Dr Karakayacık Kliniği Botoks  •

Doktor hanım gerçekten bu işin hakkını her açıdan veriyor. Gerek klinik hijyeni, gerek çalışma ekibi, gerekse kullanılan malzeme kalitesi mükemmel. Bunların sonucu olarak ortaya çıkan hasta memnuniyeti ve hastanın beklentisini fazlasıyla karşılayan bir klinik olması da, 7yıldır düzenli bir şekilde, gönül rahatlığıyla ziyaret etmeme sebeptir

• Dr Karakayacık Kliniği Glutatyon Tedavisi  •

• D

Kudret hanım iletişimiyle bilgisiyle harika bir doktor olduğunu belli ediyor. İlk kez dudak dolgusu yaptırdım her şey istediğim gibi ilerledi. Benim fikirlerimi alarak ona göre işlemi yürüttük. Ellerine sağlık

• Dr Karakayacık Kliniği Dudak Dolgusu  •

Dr.Kudret Hanım'ın kliniğinde nem aşısı,dudak dolgusu ve kolojen aşısı işlemlerini yaptırdım.Öncelikle Kudret hanımın eli çok hafif hiç bir uygulamada işlem sonrasında morluk yaşamadım.Sonu gelmek bilmeyen sorularımıza sabırla cevap veren bir ekibi var. Yüzünüzün ihtiyacına göre işlem öncelikleri size detaylıca anlatıyor. Kullanılan anestezik ilaçlar da çok etkili işlem sırasında sıfır acı diyebilirim.Bu sektörde bizlerin aradığı mesleki yeterlilik,kaliteli malzeme,hijyenik ortam ve güven kriterlerinin bir arada olduğu bir klinik...

• N

Dudak dolgusu ve botox işlemleri yaptırdım. Her şey çok güzeldi çok memnun kaldım

• Dr Karakayacık Kliniği Dudak Dolgusu  •

Botoks ve boyun kolajen uygulaması yaptırdım,çok memnun kaldım.Doktorun uygulamalar konusunda detaylı bilgi vermesi,hijyen koşulları ve ekip çok iyi.

• G

Botoks yaptırdım çok memnun kaldım randevu saatim hiç sarkmadı

• Z

Dudak dolgusunu yıllardır düşünmeme rağmen şeklinden dolayı olumsuz bir sonuç ile karşılaşırsam diye açıkçası hep tedirgin olup erteliyordum. Fakat Dr. Kudret Hanıma durumu anlattığınızda tüm dikkatiyle dinleyip, en iyi sonuç için yapılması gereken tüm detayları size aktarıyor. Her şeyden önce tabi ki profesyonellik ve kullandığı ürünlerin kaliteli oluşu ile kendinizi ayrıca sağlık açısından güvende hissediyorsunuz. Veee sonuç tam istediğiniz görüntünün birebir aynısıyla karşılaşma mutluluğu hiç değişmiyor kendisinde. Gönül rahatlığı ile kendisine ulaşabilirsiniz.

• N

Her yıl faydasını gördüğüm ozon tedavisi seansları için Kudret hanım'a gitmekteyim. Polikliniğin temizliği ve personelin güleryüzü ve anlatımlar çok yerinde .

• Dr Karakayacık Kliniği Ozon Tedavisi  •