Mesnevi Sokak No:7/1, Çankaya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
hi...ş
Tam Anlamıyla mükemmel bir doktor,implantları takarken hiç acı çekmedim,benim panik atağım var beni rahatlatmak İçin elinden geleni yaptı.Titiz,disiplinli,nazik anlayışlı bir doktorda ne ararsanın Kürşad beyde var.kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Kürşad Eren Muayenehanesi • Diğer •
Kürşad Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşad Eren, Diş Hekimi, Periodontoloji.
Kürşad Eren adresi nerede?Kürşad Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mesnevi Sokak No:7/1 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşad Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşad Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kürşad Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşad Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kürşad Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kürşad Eren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kürşad Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar