Psk. Dan.
Kaydet
Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı
14 görüşKaydet
Hakkımda
LATİFE YORGANCILAR 2017 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmu...
Okullar / Eğitimler
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
14 hasta yorumu
e ...y
Güleryüzüyle beni terapiler boyunca asla yargılamadan dinlemesi anlaması ve benim doğru yönü bulmamda yardımcı oluşu, memnun kaldım Konya’da en iyilerinden biri diyebilirim. Çevreme de tavsiyede bulunuyorum buraya da yazmak istedim girenler görsün diye. Pişman olmayacaksınız. Ben kendi problemlerimle ilgili gitmiştim ve devamlılık sağlayarak çözüme kavuştu teşekkürler Latife hocam
a....e
Görüşmelerimizin faydasını gerçekten gördüğüm ilgisini samimiyetine inandığım Latife Hanıma çok teşekkür ediyorum
er...t
Sınav döneminde gittim koçluk ve psikolojik danışmanlık desteği aldım. Eğitim koçluğunu süreci 1 yıl sürdü. Kendisi her zaman destek oldu. Psikolojik danışman olduğu için de stres ve kaygı durumlarıma yardımcı oldu. Eğitim koçluğu için görüşme sağlayabilirsiniz. Psikolojik destek için de yine aynı şekilde. Kendisine teşekkür ediyorum
ha...t
İlişkim ile ilgili yardım destek için gittim 6 seans sürdü. Sorunlarıma çok yardımcı oldu görmemi sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Herkes gözü kapalı gidebilir. Şu anda da online destek alıyorum ara ara.
m....e
Latife Hanım'a burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Bulunduğum süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendimle ilgili olan problemlerimi halletmemde elinden geldiğince özverili bir şekilde destek oldu ve çözüm sağladı. Birebir diyaloğu, gözlemleri sizlerin zaten ister istemez rahat hissetmenizi sağlıyor bence bu çok önemli bir faktördü benim için,herşey güzeldi. Herkese tavsiyemdir.
b....d
Yaklaşımı, güleryüzüyle ilk bağ kurmada hiç zorlanmadım ve kendimi direkt açtım. Ailevi problemlerle gitmiştim benim göremediğim noktalarda yardımcı oldu daha sonrasında hatta kardeşimle geldik aile terapisi için. Çok fayda sağladık hala ara ara gidiyorum. Hiç düşünmeyin ve randevu alın direkt. Asla yargılama ya da eleştirme gibi bir durum olmaz korkmayın anlatın rahatlayın hayatınız yoluna girsin
a....s
Kendisinden evlilik öncesi danışmanlık hizmeti aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, gayet güzel ilerledik, çok güzel bir şekilde dinledi, düşüncelerimi, duygularımı çok rahat anlatabildim, rahat hissettim, seanslar özellikle bu dönemde karar verme sürecimde çok etkili oldu, seanslarımız sonlandı, gayet memnun kaldım.
f....ç
Kendisiyle görüşme gerçekleştireli 1- 2 ay oluyor, hala aktif olarak seans alıyorum. Sağ olsun sorunlarıma net bir şekilde çözüm buldu çözüm odaklı davrandı. Sorunlarımın yaklaşık 4'te 3'ünü hallettik diyebilirim. Benim şehir dışı seyahatimden dolayı bir sonraki seans tarihini tam netleştirmedik, netleşince tekrar görüşme sağlayacağız. Kendisinin empati yeteneği çok kuvetli, danışan olarak bazen sorunlarımızı anlatmakta çekinebiliyoruz. Leb demeden leblebiyi anlamak diye bir atasözü vardır ya kendisi bu anlamda çok başarılı çok da içten ve samimi. Kendisinin yanında kendimi rahatsız hissetmiyorum gayet memnunum.
m....g
Kendisinden destek aldığım süreç çok güzeldi, seanslar çok güzel geçti, son derece anlayışlı, samimi ve cana yakın davrandı, seanslardan çok fayda gördüm, en önemlisi beni yargılamadan yaklaştı, beni ben olduğum için dinledi, bunun danışanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum, seanslarımız sonlandı, herkese de tavsiye edebilirim.
o....a
Kendisinden seans aldığım süre gerçekten benim için fayda gördüğüm bir süreç oldu, kendisi de süreçte gayet sevecen ve sıcakkanlıydı, seanslarımız sonlandı, kendisinden gayet memnun kaldım diyebilirim.
Okullar / Eğitimler
- Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü