- Menstrüel bozukluklar
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türk Exim Bankası
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Borsası
- Konya Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Sınai to Sanayi
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Remed Assistance
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
Lokman Hekim Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Doğum
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Lokman Hekim Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Düzensiz Adet Kanamaları
n....a
Leyla hanımla bir yıl önce yolum kesişti 5 aylık bir gebelik planlaması ve 6 aylık gebeliğimde hep destekçim oldu kendisi istediğim zaman ulaşabildiğim her soruma içtenlikle yanit alabildiğim için minnettarım kendisne umarım daha güzel yerlerde görürüz kendisini yolu her daim açık olsun insallah..
• Lokman Hekim Hastanesi • Randevu •
Teşekkür ederim
C
c.....
Yanına hamilelik sürecim hakkında bilgi almak, bebeğimizi görmek ve taramalarla ilgili bilgi almak için gittik. Tabii ki kendisi bize cinsiyetini de söyledi. Her şeyi ayrıntılı anlatması ve en önemlisi kafamızdaki her soruyu rahatça sorabilmemiz bizi çok mutlu etti. Bize ailesinden biri gibi davranması, bu zorlu duygusal süreci kolay atlatmamızı sağladı. Ayrıca yanına gidip gelince iletişimini kesen bir doktor değil. Ne zaman yazsak, bize dönüp mutlaka sorunumuza çare bulmuştur. İşini severek yaptığı o kadar belli ki, o kadar hastasına sabırla aynı ilgiyi göstermesi de kendisinin özverisiyle ilgilidir. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum.
Op. Dr. Leyla Çelik
Çok teşekkür ederim, bildiriminiz için, çok incesiniz
Ş
ş...
Ben Leyla hocayla gebelik döneminde tanıştım. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum çünkü gebe olduğumu öğrendim. 8 aylık gebelik sürecimi düzenli olarak takip ettik. Kendisinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ederim
İlgisine alakasına minnettarız. Gebelik sebebiyle başvurduk. İyi ki yollarımız kesişti. Leyla teyzemizi çok seviyoruz, herkese tavsiye ediyoruz.
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz
f.....
Leyla Hanım daha önce Erciş'te görev yapıyordu. Çevrendekiler bana, "Baya güzel bir doktor, görün istersen" dediler. Ben de hamilelik sürecini onunla geçirmek istedim. Gerçekten bahsettiklerinden daha fazlasıymış. O kadar sevecen, cana yakın. Asla bir doktor gibi değil, yanında rahat hissedebileceğin bir abla gibiydi. İşini de layığıyla yapıyor. Bence, hamilelikle birlikte çok güzel bir doğum sürecim oldu.
Op. Dr. Leyla Çelik
Çok geçmiş olsun, güzel sözler için teşekkür ederim. Güle güle büyütün inşallah
Z
z...
Doktorumuza gebelik takibi için başvurduk ve çok memnun kaldık.
Doktorumuz süreç boyunca çok ilgili, güler yüzlü ve pozitifti. Süreç boyunca sürekli iletişim halindeydik, tüm sorularımıza titizlikle hemen dönüş yaptı. Tedirgin olduğumuz her konuda bizi çok rahatlattı ve gerekli yönlendirmeleri yaptı. Çevremdeki birçok kişiye tavsiye ettim ve giden tüm arkadaşlarım doktorumuzdan memnun kaldığını söylediler.• • •
Op. Dr. Leyla Çelik
Güzel yorumunuz için çok teşekkür r
P
p.....
Leyla hocayı tamamen tavsiye üzerine tercih etmiştim. İyi ki de öyle olmuş. Her yönüyle dört dörtlük bir doktor diyebilirim. İlk hamileliğim ve tecrübesizliğime rağmen çok güzel bir 9 aylık süreç geçirdik. Hem ilgisi hem de bilgisiyle, gerek sıcak samimi sohbetiyle ve her muayeneye stresle değil de sanki bir arkadaşımla buluşuyormuşçasına heyecanla gittim. Aklıma takılan veya o an başıma gelen bir şeyi istediğim saatte mesaj atarak ya da arayarak görsel yollayarak soruyordum ve saat fark etmeksizin anlayacağım şekilde içtenlikle cevaplıyordu. Doğum sırasında ise güzel telkinleri, motive edici cümleleri ile ilk doğumum tecrübesizliğim olmasına rağmen gerçekten rahat bir doğum geçirmiştim ve o an anladım ki ikinci bir çocuğum olsa yine Leyla hocayı tercih ederim ve sanırım Van'dan ayrılıp farklı bir şehirde olsam bile sırf doğum için Leyla hocaya geleceğim. Çevremdeki herkese veya bunu okuyan herkese canı gönülden tavsiye ediyorum.
Op. Dr. Leyla Çelik
Çok sağolun, memnuniyetinize sevindim, nezaketiniz için teşekkür ederim
Gebe kaldığımı öğrenince doktor araştırdım. Birkaç doktora gittim ama pek memnun kalamadım. Daha sonra çevremden Leyla Hanım'ı duydum ve ona randevu aldım. Muayenelerde ilgisi, güler yüzü seanslara devam etmemi sağladı. Kendisine kolayca ulaşabilmemiz ve sorularımıza geri dönüş sağlaması bizi memnun etti. Doğumumu da Leyla Hanım ile gerçekleştirdik. Zor bir vajinal doğumdu ama önce Allah'ın yardımıyla, sonra Leyla hocanın tecrübesiyle sağlıklı bir şekilde bebeğim dünyaya geldi. Taburculuktan sonraki lohusa kontrollerimiz de güzel geçti. Bir daha gebelik durumum olsa yine Leyla Hocayı tercih ederim. Çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye ettim, doktor arayışında olanlara da tavsiye ederim Leyla Hocayı.
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz
hü...u
Hamileyken rutin kontrole gidiyordum tavsiye üzerine tanışma fırsatım oldu,34 haftalık gebeliğimde gece suyumun gelmesiyle sabah 05:45 de epidural sezaryen erken doğum yaptım,doğum anında ilgisiyle sakinliğiyle beni sakinleştirdi ameliyat izimden de ayrıca çok memnunum,iyiki Leyla hoca doktorum olmuş,doğum anından bebeğim yoğun bakımdan çıkana kadar ve çıktıktan sonra bütün konularda yardımcı oldu ve beni çok rahatlattı,kesinlikle tavsiye ederim,tavsiye ediyorum,İyiki Leyla Hocam.Hamile bir annenin başına gelebilecek en güzel,en ilgili,en sevgi dolu,işini hakkıyla yapan bir doktor,bebeğimi sağ salim sayesinde kucağıma aldım Allah’a bin şükür ne zaman aklıma gelse çokça dua ediyorum Leyla Hocama,Allah'ım işini gücünü rast getirsin, kusursuz bir Doktor.
• Lokman Hekim Hastanesi • Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum) •
Op. Dr. Leyla Çelik
Çok teşekkür ederim, sizin güler yüzünüz, sabrınız sayesinde beraber yendik zorlukları . Güle güle büyütün kuzunuzu inşallah
Gebelik istemiyle başvurdum. Daha önce gittiğim doktor izindeydi, o yüzden tesadüfen gittim. İyi ki gitmişim, benim için bir dönüm noktası oldu. Kendisi alanında çok başarılı, çok ilgili, çok açıklayıcı, cana yakın. Kendimi güvende hissediyorum, çok şükür hamileyim. Takibimi kendisi yapıyor, inşallah doğumu da o yapar. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Op. Dr. Leyla Çelik
Çok incesiniz çok teşekkür ederim
Leyla Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Leyla Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilateral Ooferektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Aşılama Yöntemi, Cinsel Terapi, Dörtlü Tarama Testi, Doğum, Cinsel Problemler.
Leyla Çelik adresi nerede?Leyla Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Zübeyde Hanım Caddesi, No:38 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Leyla Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Leyla Çelik hangi dilleri konuşuyor?Leyla Çelik ile İngilizce, Rusça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Leyla Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Leyla Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Leyla Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Leyla Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları