Ankara Hastanesi Yenimahalle Semt Poliklinikliği

İvedik Cad.Aşık Çelebi Sok. Yenimahalle Semt Polikliniği, Yenimahalle, Ankara 6170

• N

Doktor Lokman bey gerçekten bilgili,ilgili,güleryüzlü. Çok donanımlı olduğunu daha ilk görüşte hissettiriyor.Geçmeyen kollarda oluşan yaralar ve kaşıntı için bi tavsiye üzerine gittim.Şikayetlerimi dinleyip istemiş olduğu tetkikler sonucunda napmam gerektiği ve yönlendirdiği birimler sayesinde şuan çok çok iyiyim. Allah böyle doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin.İşine çok bağlı olduğunu ve işinin ehli olduğunu hastayı yönlendirmesi,gerekli tedavi ve takib sonucu içiniz çok rahat ve kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan sonuçlandıran bulunmaz bi insan ayağına taş değmesin.Hep varolsun

• Ankara Hastanesi Yenimahalle Semt Poliklinikliği Diğer  •

• N

Lokman hocaya baş dönmesi, mide ve kasık ağrısı şikayetim üzerine gittim.Şikayetimi sabırla dinleyip gerekli tahlilleri istedi ve sonrasında net bir şekilde bilgilendirerek gitmem gereken bölümlere yönlendirdi.Lokman hocam gibi mesleğine ve hastasına değer veren tüm doktorların ömrü uzun olsun. Herkese memnuniyetle öneriyorum.

• Ankara Hastanesi Yenimahalle Semt Poliklinikliği Diğer  •

Doktorumuz her yöndem tam puan alır.Çok bilgili,ilgili,insancıl,güler yüzlü,hastalığı iyi tespit eder ve takibini yapar.Allah onu başımızdan eksik etmesinSağlıklı ömür versin.

•  •

Profili düzenle veya yönet