Özel IMC Hastanesi

Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198, Mersin 33010

Ekim ayında meme şekillendirme ve büyütme ameliyatı oldum .Zor bir operasyon olacağını kendisi de söylemişti . Tam bir baba gibi ilgilendi . Bütün kaygılarımı giderdi . Ekibi harikaydı . İyileşme sürecim de çok fazla desteğini gördüm. Özgüvenimi kazanmamı sağladı. En yakın zaman da burun ameliyatı da olmayı düşünüyorum

• M

ARALIK AYINDA BURUN ESTETİĞİ AMELIYATI OLDUM MUSTAFA BEY O KADAR GÜLER YÜZLÜ O KADAR İLGİLİ BİR DOKTOR Kİ BÜTÜN KORKULARIMI GİDERDİ. AMELİYAT SÜRECİM MUHTEŞEM GEÇTİ SIFIR AGRI SIFIR MORLUK O KADAR RAHATTIM KI ACABA AMELIYAT OLMADIM MI DIYE DÜŞÜNDÜM:) BURNUM DAN COK MEMNUNUM 2 AY OLDU HENÜZ ÖDEMELERİM VAR AMA O KADAR DOĞAL OLDUKİ MUHTEŞEM .İYİKİ MUSTAFA HOCAMI TERCİH ETMİŞİM...

• M

Merhabalar, ben 2013 yılında Mustafa Hoca’ya meme küçültme ameliyatı yaptırmıştım ve süt bezlerine asla zarar olmayacağını söylemişti. Kasım 2024’te anne oldum ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde emziriyorum. Bu yorumu hem Mustafa Kemal hocanın başarısını tebrik etmek hem de ameliyatı düşünenlere yardımcı olmak için yazıyorum.

• Özel IMC Hastanesi Diğer  •

Kendisi hekim olarakta insan olarakta mükemmel biri. İlk görüşmede gerçekten bu operasyona ihtiyacınız var mı ve siz buna hazırmısınız bunu tespit ediyor. İkisinden birinde sorun varsa ameliyat randevusu almanız çok zor. Ben kendisine ameliyat olabilmek için Ankaradan gelip gittim. Mini karın germe ve meme dikleştirme ameliyatımın 3. Gününde Mersin marinada kahve içiyordum. 6 ay sonra ufak bir liposuction operasyonum oldu ameliyatın ertesi günü Ankara’ya yola çıktım bir sonraki gün işe başladım. Gerek beyefendiliği, gerekse işindeki başarısından dolayı taktir edilesi hekim. Sosyal medyada gördüğünüz sizi sürekli yetersiz hissettiren postlardan sonra kendisinin insani yaklaşımı ilaç gibi gelecektir.

• F

14 temmuzda kapalı rinoplasti ameliyatı oldum sürecimle birebir yakından ilgilendi tüm sorularıma cevap buldum ameliyat sonrası memnuniyetim çok üst düzeydi istediğimden çok daha güzelini yaptı hocamın sihirli elleri kesinlikle estetik alanında üstüne kimseyi tanımıyorum

• B

26 ocakta rinoplasti ameliyatı oldum.Gerek ilgisi gerekse muayenesi ve İşinin ehli olan hocamıza çok teşekkür ederim.Her konuyu detaylı anlatımı olsun kesinlikle tavsiye ederim.

• Y

Bir buçuk yıl önce Mustafa bey burun ameliyatımi gerçekleştirdi. ağrısız acısız bir ameliyat geçirdim çok doğal bir burun oldu tam istediğim gibi muhteşem bir doktor

• Z

Mustafa Kemal Beye 28 Ekim 2022 cuma günü karın germe ve lipo ameliyatı oldum kendisinin ve ekibinin yakın ilgisi sayesinde çok iyi bir ameliyat geçirdim. Bu gün 5. Gün evet biraz zor ve ağrılı bir ameliyat ama sağ olsun doktorumun sayesinde çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum.ellerinize sağlık…

• D

Canim hocam insaniyeti beyfendiligi kelimelere sigdiramam. Gogus ameliyatim cok basarili bir sekilde sonuclandi. Kendisinin cerrahi basarisi zaten olaganustu cok tesekkur ederim canim hocama

• Özel IMC Hastanesi Diğer  •

Kemer ve düşük burun ucundan şikayetim vardı, 2007 de kırılmasıyla ,Mustafa Beye güvenip tercih ederek ameliyat oldum.

• başka bir yer Diğer  •