Diğer kurumları göster

• Neova Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Sompo Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

T

Hem bilgisi hem ilgisiyle kendimi çok güvende hissettim. Sorularımı sabırla yanıtladı ve tüm süreç boyunca çok destekleyiciydi. Kalp sağlığıyla ilgilenen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Prof. Dr. İhsan Sami Uyar Diğer  •

Kalp damar cerrahisi bölümünde yapılan varis tedavisi sayesinde hem süreç hem de sonuç çok rahat geçti. İlgili ve güleryüzlü doktoruma emeği için minnettarım

C

Gerçekleştirdiği başarılı bypass ameliyatı ve süreç boyunca gösterdiği titizlik, sabır ve üstün mesleki beceri için kendisine derin bir minnet duyduğumu belirtmek istiyorsak. Sadece tıbbi bilgisiyle değil, güven veren yaklaşımıyla da bana, yakınlarıma moral ve güç vermiştir.
    Sayesinde yeniden sağlığına kavuşan bir hasta olarak, emeği, özeni ve insan hayatına verdiği değer için minnettarım

• Prof. Dr. İhsan Sami Uyar Diğer  •

Ekim ayında meme şekillendirme ve büyütme ameliyatı oldum .Zor bir operasyon olacağını kendisi de söylemişti . Tam bir baba gibi ilgilendi . Bütün kaygılarımı giderdi . Ekibi harikaydı . İyileşme sürecim de çok fazla desteğini gördüm. Özgüvenimi kazanmamı sağladı. En yakın zaman da burun ameliyatı da olmayı düşünüyorum

• Op. Dr. M. Kemal Aksoy Diğer  •

ARALIK AYINDA BURUN ESTETİĞİ AMELIYATI OLDUM MUSTAFA BEY O KADAR GÜLER YÜZLÜ O KADAR İLGİLİ BİR DOKTOR Kİ BÜTÜN KORKULARIMI GİDERDİ. AMELİYAT SÜRECİM MUHTEŞEM GEÇTİ SIFIR AGRI SIFIR MORLUK O KADAR RAHATTIM KI ACABA AMELIYAT OLMADIM MI DIYE DÜŞÜNDÜM:) BURNUM DAN COK MEMNUNUM 2 AY OLDU HENÜZ ÖDEMELERİM VAR AMA O KADAR DOĞAL OLDUKİ MUHTEŞEM .İYİKİ MUSTAFA HOCAMI TERCİH ETMİŞİM...

• Op. Dr. M. Kemal Aksoy Diğer  •

Diz protezi ameliyatımızı titizlik ile gerçekleştiren d değerli doktor sayın Sezgin Bey'e tüm ameliyat sürcecindeki hassasiyeti , ilgi alaka ve nezaketi için şükranlarımı sunarım

• Op. Dr. Sezgin Şimşek Protez Cerrahisi  •

Ayağım için görmediğim doktor kalmadı.bir tavsiye üzerine sezgin hoca ile yollarımız birleşti.ameliyatimi oldum ve başarılı geçti.Sezgin hocam mersin alanında yeterli bilgiye ve beceriye sahip uzman bı doktor herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Çok doktor gezdim ama sezgin hoca gibi bir doktor ile karşılaşmadım çok bilgili insanlıklı ve güler yüzlü dilediğiniz sıkıntıyı sorup çok iyi cevaplar alıyorsunuz içinizi rahatlatıyor ve sadece ameliyat öncesi değil ameliyat sonrası da sizinle bağlantınızı kesmiyor çok rahatsız ettim hocamı allah razı olsun gecede gündüzde hep telefonumu açtı çok bilgili bir hocamız herkese tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Sezgin Şimşek Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı  •

Ayağımdaki çıkan ufak bir enfeksiyon için doktorumuzla iletişime geçtim kendisiyle görüşmeler sonucunda koydugu teşhis ve tedaviden dolayı şuan her şey yolunda ilerliyor başarılı ve çok donanımlı bir ortopedist gönülden tavsiye ederim

• Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Merhabalar, ben 2013 yılında Mustafa Hoca’ya meme küçültme ameliyatı yaptırmıştım ve süt bezlerine asla zarar olmayacağını söylemişti. Kasım 2024’te anne oldum ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde emziriyorum. Bu yorumu hem Mustafa Kemal hocanın başarısını tebrik etmek hem de ameliyatı düşünenlere yardımcı olmak için yazıyorum.

• Op. Dr. M. Kemal Aksoy Diğer  •

• Özel IMC Hastanesi, Mersin şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel IMC Hastanesi, Mersin şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Göz Doktoru, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Gastroenterolog, Biyokimya Uzmanı.
  • Özel IMC Hastanesi, toplam 204 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
  • Hayır, şu anda Özel IMC Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel IMC Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel IMC Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 241 hasta/danışan, Özel IMC Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel IMC Hastanesi adresi Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin şeklindedir.