Op. Dr. M. Yasin Güctekin, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp mezunu olup Kalp Damar Cerrahisi ihtisasını Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Şu an İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Özellikle venöz hastalıklar üzerinde çalışmalarını sürdürmekte olup bu yönde yoğun bir mesai harcamaktadır.

SGK

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ameliyatsız Varis Tedavisi

Damar Ameliyatları +19 daha fazla

Damar Cerrahisi Ameliyatları

Derin Ven Trombozu Tedavisi

Dikişsiz Varis Tedavisi

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Lazer İle Varis Tedavisi

Mücahit Yasin doktorumuzun ve ekibinin, tedavi sürecinde ilgi ve alâkası için emeklerine sağlık kendisine ve ekibinin yapmış olduğu varis tedavisinden memnun kaldım.

Y
Telefon numarası doğrulandı
Konum: İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Lazerle Varis Tedavisi

Yasin beyi varis tedavisi hakkında araştırma yaparken buldum randevu aldım ve muayene oldum ve hep korktuğum ameliyata karar verdim buda hocamın açıklayıcı ve ameliyatı her ayrıntısına kadar anlatması üzerine oldu.Belki aklımıza birşey takılmıştır diye bize birde ameliyat hakkında öncesi ve sonrası yapılacakları yazılmış olan bir kağıt verdi.Tlfn numarasını dahi verdi aklınıza bişey takılırsa sorabilirsiniz dedi ameliyat anında Yasin bey ve güzel ekibi o kadar ilgili davrandılar ki anlatamam tedavi sırasında Yasin bey yaptığı islemin her ayrıntısına kadar anlattı Yasin bey bana hep korkulacak bişey gerçekten yok keşke daha önce olsaydım diyeceksin demişti gerçekten de öyle oldu Allah razı olsun.Yasin hocam sizin gibi doktorlar hep varolsun yolunuz her daim açık olsun olsunki tüm hastalar sihirli elleriniz ile şifa bulsun...

Z
Telefon numarası doğrulandı

16 yıldır varislerimle yaşayıp doktor doktor gezip, sonunda bu kadar işini özveriyle yapan bir doktorla karşılaşmak mükemmeldi. Sizinle iletişimden tutundan da tedavi sürecine, sizi psikolojik olarak rahatlamasına ve tedavi sonrası takibine kadar herşey çok iyi planlanmıştı. Sayın hocam ayağınıza taş değmesin. etrafımda herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İnanın daha önce böyle bir hekimle karşılaşmadığiniza eminim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Dikişsiz Varis Tedavisi

İki bacağında da ciddi varis bulunan bir hastayım,kendisi ile tanıştıktan sonra yillardir çektigim durumun ne kadar boş oldugunu anladığım 10 numara 5 yıldiz mesleğine aşık hastalarına da bir o kadar kibar bu Vatan evladın dan Allah razı olsun. İlk randevudan ameliyat sonrasına kadar,şahsıma kendisinin ve ekibinin gösterdiği yaklaşım tıbbi bilgi ve beceri için gönül dolusu minnetarlık sunarım.Ellerinize, gözlerinize sağlık ...

Telefon numarası doğrulandı

Muayene sonrası ultrason tetkik süreci beni yıllardır varis tedavisinden kaçırmıştir.
Yasin hocamızın muayene sırasında ultrasonu kendi çekip yorumlaması,tedavi sürecini detaylı yazılı planlaması,düzenli takibi sayesinde operasyonum oldu da bitti.
Değerli doktorumuzun elleri dert görmesin.

Randevu doğrulandı
Konum: İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

2 sene önce Yasin Beye yoğun ama şişkinliği olmayan varisli bacak damarlarımla başvurdum.Öncelikle Dobler çekimi istedi ve çekimi kendisi ile paylaştiğimda ilaç ve varis çorabi ile yaz ayini geçirip kış ayında yine takipte sürecim devam etti kasım ayında ise köpük tedavi için çok açıklayıcı ve süreci tam anlatarak işlemlere başladık.Son derece ilgili ve süreci her an kontrol eden nadide bir HEKİM.Süreci tamamladık.Emekleriniz büyük iyiki varsınız Mücahit Yasin Güçtekin.

R
Telefon numarası doğrulandı

Yasin bey, eşimin varis operasyonunu, öncesi, esnası ve sonrasında o kadar pozitif ve değerliydi ki. Allah ondan ve onun gibi hekimlerimizden razı olsun.

Telefon numarası doğrulandı

“Dr. M. Yasin Güçtekin Alanında uzmanlığı, hastalarına yaklaşımı ve tedavi sürecindeki titizliği gerçekten takdire şayan. Varis tedavisi konusunda güvenilir bir doktor arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”varis tedavi sürecimde her aşamada bilgilendirici ve özenli yaklaşımıyla kendimi güvende hissettim. Kendisine ve ekibine minnettarım.

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Variköz Ven Skleroterapisi

Hastalar ile iletişim çok iyiydi hastanın tedavi süresini karşısindaki insana çok net ve akılda kalıcı şekilde anlatıp içinizi rahatlatıyor güler yüzlü ve sempatik yaklaşımla hiç korkunuz kalmıyor ben 1 sene önce varis operasyonu geçirdim çok memnun ve içim rahat ayrıldım hastanede şimdi diğer ayağımdaki varis için geleceğim böle başarılı,güler yüzlü ,tedaviye nokta atışı yapabilen cerrahlar ve doktorlar çoğalsın basarılarınız daim olsun Yasin bey ülkenin sizin gibi cerrahlara ihtiyacı var .

Y
Randevu doğrulandı

Yasin Hocamla benimle aynı sağlık sorununu yaşayan ve başarılı bir tedavi süreci geçiren hastası olmuş arkadaşımın vasıtasıyla tanıştık.

Uzun yıllar varis sorunu ile yaşadım .Yasin Hocam sağlığıma kavuşmam için iki ameliyat planladı.

Teşhisten süreçlerin son aşamasına kadar her adımla titizlikle ilgilendi ve kafamda hiçbir soru işareti bırakmadı.

Hocam sizin ve tüm ekibinizin ellerine sağlık.Başarılarınız daim olsun.