- Katarakt
- Göz Bebekleri İltihabı
- Göz Altı Morlukları
- Göz Kaşıntısı
Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4, Adapazarı , Sakarya 54100
Güleryüzlü, sempatik, hasta odaklı, hasta memnuniyetini göz önünde bulunduran, iletişime tamamen açık nadir bulunan doktorlardan biridir. Gittiğim ilk günden beri çok memnun kaldım. Rabbim böyle doktorlarımızı daha da çoğaltsın :) tüm hastalara şifalar dilerim. Ben göz çizdirme ameliyatı oldum. Gözü kapalı güvenebilirsiniz :)
• Marmara Göz Merkezi • Diğer •
Dr. Mahmut Bey'de geçirdiğimiz göz kapağı ameliyatından inanılmaz memnun kaldık! Kendisi işlem öncesinde bizi en ince ayrıntısına kadar aydınlattı. Ameliyat sonrası sürekli iletişimde kalması ve ilgisi güven vericiydi. İşlem başarılıydı.
Doç. Dr. Mahmut Atum
Memnuniyetiniz için çok teşekkür ederim.
C
c....n
Ben yillardir gözlük kullaniyordum doktorlar 24-25 yaşindan sonra lazer olunabilir denilmisti. Bende Marmara göz e lazer oldum doktorumu cok araştirma firsatim olmadi ancak bir gün muayene gittik şansima Mahmut hoca denk geldi ki bu hayattaki şanslarımdan biri kendisi.o kadar güzel ilgilendi ki aklimda hiç bir soru işareti birakmadi bende hemen lazeri oldum.öncelikli doktorluk önce kendisi cok iyi ve sabirli bir insan alaninda uzmanligi zaten tartişılmaz.şimdi gelelim lazer sonrasina bir kere ameliyatta hic birsey duymuyosunuz ve ciktiginiz gibi görüyorsunuz ancak ilk gün narkoz tesiri gidince bir 2 saat agrı oluyor ona ilaç veriyorlar geçiyor. Benim 3-4 gün gözümde batma oldu.o da damlalar rahatlatiyor tabi.5.gün artik iyiydim.şimdi 10 günüm bitti şükür gayette iyi ve net görüyorum. Doktoruma minnettarim yani lazer olucaksaniz gözünüz arkada kalmicak bir doktor kendisi. Ben gözde cok hassas oldugum için onu uğrastirmis biri olarak söylüyorum.kendisi cok sabırli ve nazik bir doktor.
bi...
21 Temmuz 2022 tarihinde Anneannem katarakt ameliyatı oldu. Op. Dr. Mahmut Atum'un işine gösterdiği özveri, başarısı ve muhteşemliği sayesinde ameliyat çok başarılı geçti. Op.Dr. Mahmut Atum'un güleryüzü, pozitif enerjisi, dakikliği, başarılı oluşu, hastalarını motive etmesi çok muazzam. İyi ki bizim doktorumuz olmuş. Çok değerli bir doktorumuzdur. Kendisini çok seviyoruz. Göz hastalıkları konusunda uzmandır.
• Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ek Binası • Diğer •
L
l....g
Çok iyi ve ilgili bir doktor. Her seferinde Mahmut Beye randevu almaya çalışıyorum. Anlayışlı, güler yüzlü ve sorduğunuz her soruyu cevaplamaya çalışan bir doktor kendisi.
se...i
guleryuzlu iyi bir doktor.
Mahmut Atum isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Atum, Göz Hastalıkları.
Mahmut Atum adresi nerede?Mahmut Atum şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Annem Sokak No:4 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Atum isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Atum online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Atum isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Atum bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Atum ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Atum hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mahmut Atum hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.