Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Ortodontist Mehmet Ali Karabel - Özel Avrupa Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı PolikliniğiSigortasız hastalar
Hakkımda
Dr. Dt. Mehmet Ali KARABEL
1982 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılı...
İlgi alanları
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Hasta
Yaklasik 2 yıl süren bir tel tedavisi gördüm ve tedavimi Mehmet hocamla bugün bitirdik. Tedavi sürecince ilgi alaka sevgi ve saygı hiç eksilmedi. Randevularim, hep eglenceli bol sohbetli geçiyodu çünkü doktorumu ve tellerimi çok seviyodum aynı sekilde de sevildigimi hissediyodum her sey için tekrardan doktoruma tesekkur ederiiim iyi ki Mehmet Hocaa
zü...ü
Mehmet Ali bey ile 1,5 sene süren tel tedavimin sonuna geldim, tedavimin başından itibaren çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ediyorum. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz. :))
yk...d
Şefaf plak tedavisi uygulandı. Diş yamukluğum vardı ancak tel kullanmak istemiyordum. Bunun üzerine hocamız şefaf plak önerdi. Tedaviye basladık. Ölçü alındı plaklarım hazırlandı. Hocamız nasıl takıp çıkartmam gerektiğini her bir plağı ne kadar süre ile kullanmam gerektiğini söyledi. Ayriyeten güler yüzlü olmasının yanında ilgili ve alakalı olan doktorumuz Mehmet Ali Hocaya teşekkürlerimi sunarım.
ya...r
Merhaba. Mehmet Ali hocamla 1 yıldan fazla tedavi sürecimi atlattım. İletişimde asla problemimiz olmadı. Gerçekten işinin hakkını veriyordu ve titiz ilgileniyordu. Her şey için çok teşekkür ederim. Esen kalın.
Gerekli ilgi ve alakayı eksik etmedi. Şeffaf plak tedavisi gördüm ve sonuçtan çok memnun kaldım. Tedavimin her adımında gayet ilgili olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
do....
15 aylık diş teli tedavisi gördük. Çok memnun kaldık. Özellikle iletişim konusunda çok iyiydi. Doktorumuza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.
kü...r
Kendisi gözü kapalı tavsiye edilebilecek nadir ortodontilerden biridir.1 yıldır tel tedavisi görüyorum çok fazla memnunuö ne ağrı nede bir sıkıntı yaşadım.
Mehmet Alı bey ve ekibine çok teşekkür ederiz.Ilgi alaka hastalarla iletısim mükemmel iki buçuk senenin sonunda mükemmel dişlere kavuştuk.Elve emeğinize sağlık
kü...
Mehmet Ali Bey ile uzun bir tedavi süreci geçirdik. Tel tedavisinde sadece tel takıp göndermiyor, her ay ağzın durumuna göre ekstra tedavi yöntemleri ekliyor , düzenliyor. Temizliği, tertibi, karşılaması , uğurlaması işini severek yaptığı her durumda belli. Ortodonti tedavisi dışında bile bir şey yaptiracaksam kendisine danışmadan yaptırmıyorum. Kendisine sonsuz güveniyorum. Herşey için teşekkür eder, başarılarının devamını diliyorum...
bü...ş
Kesinlikle herkese tavsiye edebilirim uzmanlığı sayesinde tel tedavim 1.5 yılda çabucak bitti dişlerim harika bir görünüme sahip oldu her şey için çok teşekkür ederim. Tel taktırmak isteyenler kesinlikle Mehmet Ali beyi tercih etmeli
Hakkımda
Dr. Dt. Mehmet Ali KARABEL