Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir 34758
Ç
çi...z
17.01.25 tarihinde Ataşehir Memorial’de Prof.Dr. Mehmet Ali Taşkaynatan’a faset eklem sorunum için işlem yaptırdım ve çok güzel geçti, doktorum çok ilgili işlem esnasında aşama aşama bilgi verip beni rahatlattı. Kendisi çok candan, işinin ehli bir doktor.İşlemden sonra biraz ağrın olacak demişti. Bu sabah kalktım sıfır ağrı, yürürken ve otururken hiç ağrım yok, bir tek eğilirken çok hafif ağrım var bu da gayet normal, hocam; “bir hafta ağrın olmasını bekleriz” dedi çünkü ciddi anlamda sorunlu bir bölge ve işlem sırasında kaçınılmaz olarak ajite ediliyor. Yıllardır bel ağrısı ve tedavisi gördüm. Son 14 aydır perişan durumdaydım. Bu sefer çözüleceğine yürekten inanıyorum. Mehmet Ali beyin cana yakınlığı, detaylı bilgi verişi ve tecrübesine kefilim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
.. Çiğdem Yavuz• Memorial Ataşehir Hastanesi • Diğer •
Mehmet Ali Taşkaynatan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Taşkaynatan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Mehmet Ali Taşkaynatan adresi nerede?Mehmet Ali Taşkaynatan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Taşkaynatan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Taşkaynatan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ali Taşkaynatan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Taşkaynatan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Taşkaynatan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Taşkaynatan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Ali Taşkaynatan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları