Op. Dr. Mehmet Emin Tunçkaşık

Kulak Burun Boğaz · Daha fazla

Ankara 1 adres

Op Dr Mehmet Emin Tunçkaşık ,
İhtisasının Ufuk Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlamıştır.Turkish Archives of Otolaryngology Özgün Araştırma Ödülünü almaya hak kazanmıştır.Daha önce hizmet verdiği kurumlar Ankara Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi,Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Ankara Polatlı Devlet Hastanesi,Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesidir. Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun cerrahisi uzmanı olarak hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kızılırmak mahallesi, Dumlupınar bulvarı, No:9 Yda Center A blok 9. kat Ofis no:360, Ankara

Emin Tunçkaşık Muayenehanesi

Kızılırmak mahallesi, Dumlupınar bulvarı, No:9 Yda Center A blok 9. kat Ofis no:360, Çankaya, Ankara 06530

• Sigortası olan hastalar

• F

Nefes alma problemim vardı ve burun şekil bozukluğu eğrik falan vardı emin hocadan randevu alıp görüştüm emin hocaya güvendim çok güler yüzlü başarılı bir doktor ameliyatımı yaz ayında oldum ödem şişlik hızlı şekilde iyileştim göz altı morluğum oluşmadı ameliyat sürecim güzel geçti. olduğum hastanede hemşireler çok iyiydi ilgilendiler.
    Emin hoca sayesinde başarısı sayesinde hem nefes problemim geçti hem de çok güzel estetik burunum oldu doğal ve çok güzel memnunum iyiki emin hocayı tercih ettim ipek hanımda çok ilgiliydi onun sayesinde dikkat etmem gereken herşeyi adım adım yaptım çok başarılar çok iyi çalışma ortamları var çok iyi ekipler.iyiki sizleri seçmişim çok memnunum

• H

Burun ameliyatı olmayı küçüklüğümden beri istiyordum ve doktor araştırması yapıyordum uzun süredir. Emin Bey'in yaptığı burunları görünce aradığım doktor dedim ve hemen görüşmeye gittim. Çok ilgililerdi en ufak detayına kadar sorularıma cevap verdiler ve ameliyat günümü aldım. Kalın derili kemikli büyük bir burnum vardı birçok doktor istediğin gibi olmaz demişti ancak Emin Beyin ellerinde istediğimden de güzel bir burnum oldu. Ameliyat sonrası sürecimde morarmam şişliğim bile olmadı. Ağrı bile çekmedim. Hemşiremiz de çok fazla ilgiliydi ve ameliyat sonrası da tüm sorularıma her zaman cevap verdi. Şuan birinci ayımı doldurdum ve burnumla şimdiden çok mutluyum. Burun ameliyatı olmayı düşünen kızlarım hiç durmayın gidin Emin Beyden randevu alın. Kendisi de hemşiresi de profesyonel ve güvenilir insanlar.

• Emin Tunçkaşık Muayenehanesi Rinoplasti  •

• Z

Sürecim çok güzel geçti morluk veya bir şişlik asla yaşamadım. Süreç öncesinde ve süreç içerisinde de çok ilgiliydiler. Henüz 1. Ayım olmasına rağmen ödemlerim hızlı bir şekilde indi ve inmeye devam ediyor.

• Emin Tunçkaşık Muayenehanesi Burun Estetiği  •

Burun ameliyatı sürecim beklediğimden çok daha rahat geçti, hiç ağrı ya da morluk yaşamadım. Hem ameliyat öncesi bilgilendirme hem sonrası ilgi ve takip mükemmeldi. Sonuçtan ve süreçten çok memnun kaldım,Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Y

Merhabalar ameliyat olmaktan çok endişeliydim zor ve hacimli bir burnum vardı. Ama hiçbir burunun zor olmadığını sadece Emin hoca gibi iyi bir doktor olması gerektiğini Emin hoca ile görüştükten ve ameliyat olduktan sonra anladım. Süreç çok iyiydi çok güzel ve doğal bir burnum oldu. Öyle morarma ve şişme olmadı, ağrı dahi olmadı. Emin hoca kadar Hemşire Hanım da övgüyü hak ediyor. Gerek ameliyattan önce gerek ameliyattan sonra saat farketmeksizin tüm süreç boyunca çok yardımcı oldu. Süreci anlatması, önemli durumlarda iletişime geçtiğimde direkt olarak geri dönüş yapması yardımcı olması süreci çok kolaylaştırdı.

• Emin Tunçkaşık Muayenehanesi Burun Estetiği  •

Kesinlikle gözü kapalı gitmeniz gereken bir doktor işinde çok başarılı
    İpek hanımda bu süreçte hep beni bilgilendirdi rahatlattı bütün sorularımı anında cevapladı ameliyattan önce de sonrada hep ilgilendiler burnum tam istediğim gibi oldu nefes problemim vardı artık rahatça nefes alabiliyorum amelyattan sonra 0 ağrı yaşadım morluğum hiç olmadı cevremde yaptırmak isteyenlere tavsiye ediyorum güvenebilirsiniz ben çookk memnunum çok doğru bi karar vermişim

• Z

Yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum.Ağrısız ,şişliksiz ve morluksuz çok rahat bir iyileşme süreci geçirdim.Kalın derili olmama rağmen 1. Ayda bile burnum çok güzel gözüküyor. Kesinlikle tereddüt etmeden ameliyat olabilirsiniz.

• Z

Burun ameliyatı sürecimden inanılmaz memnun kaldım. Doktorum Emin Bey hem alanındaki başarısı hem de güler yüzlü yaklaşımıyla bana çok güven verdi. İstediğim burna sahip olmamda gösterdiği özen ve titizlik gönlümü ferahlattı. Ayrıca tüm süreç boyunca benimle yakından ilgilenen, her soruma sabırla cevap veren ve desteğini hiç eksik etmeyen İpek Hanım da her türlü içimi rahatlatmaya yardımcı oldu. Onların sayesinde bu süreç benim için çok daha kolay ve stressiz geçti.

• N

4 ay önce burun estetik ameliyatı oldum emin hocama goznunuz kapalı güvenebilirsiniz mükemmel bi burun yapti kimse burun estetik olduğumu anlamiyor

• G

İlk görüşmede Emin Bey’in ilgisi ve detaylı bilgilendirmesi sayesinde hiç tereddüt etmeden ameliyat günü aldım. Sürecin her aşamasında titizlikle ilgilenildi, tüm sorularım sabırla yanıtlandı ve her şey planlandığı gibi ilerledi.
    Sadece ameliyat öncesi değil, sonrasında da her an ulaşabileceğimi bilmek inanılmaz bir rahatlık sağladı. “Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, 7/24 arayabilirsiniz.” demesi süreci huzurla geçirmemi sağladı.
    Ameliyatım süreci beklediğimden rahat geçti; ne morluk ne de aşırı şişlik yaşadım. Burnum hayal ettiğim gibi oldu, nefes problemim tamamen çözüldü. Emin Bey’in talimatlarına harfiyen uymam sayesinde iyileşmem de çok kolay oldu.
    Sonuçtan o kadar memnunum ki gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.