0850… Ücret öğren

1977 yılında Van'da doğdum. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum 2008 yılında YYÜ Tıp Fakültesinde göz ihtisasımı tamamladım 2011 yılında üç aşamalı International Council of Ophthalmology sınavlarını geçtim 2018 yılında dünyada göz alanında en üst düzey sınav olan Advanced ICO sınavını da kazanarak FICO unvanını aldım Halen Liv Hospital  Gaziantep şubesinde çalışmaktayım

Yetişkin
Çocuk

Göz Hastalıkları Randevusu

Röportaj

Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil, Gaziantep 27080

• Sigortası olan hastalar

• Z

elektirik çarpması sonucu babam görme zorlugu cekmişti şimdi fatih hocam sayesinde babamın gözleri cok iyi görüyor fatih hocama gözü kapalı gönül rahatlıgıyla güvenebilirsiniz Allah ondan razı olsun....

• B

Yaklaşık bir ay önce no touch lazer ameliyatı oldum. Şu anda görmem çok iyi hiçbir sıkıntım yok. Miyop ve astigmatım yok. Herhangi bir batma yanma olmadı. Doktorum ameliyat öncesinde ve sonrasında çok güzel bilgilendirmelerde bulundu. Herhangi bir sıkıntım olduğunda rahatlıkla ulaşabiliyorum. Kendisinin ellerine ve emeğine sağlık.

• B

gözlerimde 3,5 miyop 2,5 astigmat derecelerim vardı fatih hoca no touch yöntemiyle lazer ameliyatı yaptı 1. ay ve 2.ay kontrollerimde derecelerim 0 a düştüğünü gördük kendisine ve ekibine ilgi alakalarından dolayı çok minnettarım

• N

Liv hospital hastanesinde. Dr Fatih beye katarakt ameliyatı oldum. İlk muayenemden başlamak üzere ameliyat sonrasına kadar doktor beyin yakın ilgisi ve güven verici tutumuyla çok rahat bir ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrası hem uzağı hem yakını çok net görüyorum . Konforlu bir yaşamım oldu Fatih beyin sayesinde.

• Liv Hospital Gaziantep Göz Hastalıkları Randevusu  •

Merhabalar ben Sevda oniki yaşımdan beridir gözlük kullanıyordum ve göz derecem çok yüksekti eksi sekiz miyop ve eksi bir buçuk astigmatıolan bir hastaydım doktorlar bir çok hastane ve doktorla görüştüm ama pek açıklayıcı veya ameliyat sürecinden bahsedilmedi Sonra bize Mehmet Fatih hocamızı önerdiler gittik kontrole açıklayıcı ve net bir şekilde bize gidişatı ameliyat sürecini açıkladı benim için önemli olan doktorumuzun bana güven vermesiydi ve o güven oluştu Karar verdim ve ameliyatı çok başarılı bir şekilde atlattım iki günde görmeye başladım çok şükür Allah razı olsun hocamızdan ellerine emeğine sağlık ve yardımcısınada Bahadır beye ilgisinden dolayı minnettarız güvenle gidebilirsiniz Fatih hocama herşey için minnettarım

• Liv Hospital Gaziantep Göz Hastalıkları Randevusu  •

Gözümde miyop ve astigmat problemim vardı lazer operasyonu oldum şuan 0 derece gözlerim adeta yeniden doğmuş gibi hissediyorum ameliyat çok konforlu ve rahat geçti iyileşme süreci çok hızlı oldu doktorum çok başarılı ve bilgili birisi iletişimi çok iyi hastane de aldığım
    hizmette çok iyidi

• Liv Hospital Gaziantep Göz Hastalıkları Randevusu  •

Gayet rahat bir no touch ameliyat süreci geçirdim 1 ay içerisinde göz derecelerim sıfırlandı öncesinde 2,5 miyopi astigmatım vardı. Doktorumdan çok memnun kaldım

• Ş

Kızımızın 2 gözündede dışa kayma vardı Fatih hocam bize gerekli açıklamaları ve kontrolleri yaptıktan sonra ameliyata karar verdi ameliyatı olduk ve şu an şükürler olsun kızımızın iki gözude iyi

• H

3 derece astigmat ve hafif seviyede miyop vardı no touch ameliyatı sonrası sıfırladık

• C

Fatih hocamızın tecrübesiyle beraber karar verdiğimiz No Touch lazer ameliyatı sürecinde ameliyat öncesi muayene, bilgilendirme ve operasyon aşamaları düzenli şekilde ilerledi. Süreç hakkında gerekli açıklamalar yapıldı ve kontroller planlı şekilde gerçekleştirildi. Operasyon sonrası takip süreci de planlandığı şekilde devam etti. No Touch lazer işlemi hakkında bilgi almak isteyenler için deneyimimi paylaşmak istedim. Şuan iyi ki fatih hocamızda yaptırmışım diyorum