Göz Hastalıkları daha fazla

Eskişehir 1 adres

1997 yılında İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı.
2009 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi Göz Hastalıkları'nda uzmanlığını tamamlamıştır. Askerlik görevini Kıbrıs Girne Askeri Hastanesinde, zorunlu hizmet görevini Niğde Devlet Hastanesinde tamamlamıştır. 2012'den yana Eskişehir'de hizmet vermektedir. Kornea nakli, Çok odaklı lens, Lazer işlemleri ve Göz etrafı kozmetik ameliyatlar ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Evli ve 1 çocuk sahibi olan Dr. Mehmet Hanifi Özkan şuan muayenesinde tedavi, araştırma ve ameliyatlarına devam etmektedir.

Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan

Hoşnudiye Mah. İsmetinönü-1 Cad. Kılıçoğlu Plaza Kat: 2 Ofis No: 10, Eskişehir 26150

• Sigortası olan hastalar

Blefaroplasti

Botoks

Göz Kapağı Estetiği

• K

Mehmet hanifi hocama geçmeyen arpacıklarım ve artık yüzüme ödem yapma kısmında istanbuldan kalkıp geldim. İstanbulda hiçbir şekilde çare bulamayan doktorlar yüzünden tedavim gecikmişti. Annemin ismini etraftan çok duyduğu için başvurduğum Hanifi hocamdan Allah bin kere razı olsun. Hemen tedavimi gerçekleştirdi. İki gözümdeki arpacıkları şalazyon operasyonuyla aldı. Detaylı muayneden sonra rozcea hastası olduğumu öğrendim. Hemen uzun süreli tedavimin sürecini adım adım anlattı. Dediklerine harfiyen uyduğumun birinci haftasındayım. Şuan bile sadece göz değil diğer hastalıklarımın (iltihaplı sivilce, sabahları ağrılı uyanmalarım) geçtiğini fark ediyorum. İşinin ehli ve gerçekten hastasına kıymet veren bir doktor. Doktorumuza ve süreç içinde tüm sorularıma cevap veren asistanına minnetarım

• Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan Blefaroplasti  •

• U

Mehmet Bey’e ilk defa muayene oldum. Karşılanma anımdan itibaren süreç boyunca oldukça ilgiliydi. Açıklamaları net ve anlaşılırdı. Muayene süreci genel olarak çok memnun ediciydi.

• Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan Randevu  •

Karşılama ve detaylı anlatım harikaydı. Mehmet beye ilk kez muayene oldum ve memnun kaldım.

• Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan Normal Randevu  •

Kızımda miyop olduğu için yıllardır başka doktorlara kontrole gidiyoruz ilk kez Mehmet Bey’e geldik ve daha önce gelseydik göz numarasının bu kadar ilerlemeyebileceğini öğrendik. Özellikle küçük çocuğu olanlara mutlaka tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan Randevu  •

Doktor bey son derece ilgili, bizi de yeterince bilgilendirdi, gereksiz ve para almak için operasyon yapmıyor.

• G

İnanılmaz ilgili çok fazla detay vererek anlatıyor, sadece ön görüşme için gelmiştim göz kapağı ameliyatı için kafamdaki bütün soru işaretleri gitti:)

• B

İlk kez kendisine muayene oldum. Randevu boyunca çok ilgili ve net açıklamalarda bulundu. Tedavi sürecimle ilgili gereksiz bir işlemde de bulunmadiğini düşünüyorum.

• Op. Dr. Mehmet Hanifi Özkan Normal Randevu  •

Çocuklarla iletişimi harika, oğlum muayene boyunca her zaman çok rahat ve istekli.İlgili ve her zaman güleryüzlü.

• H

Mehmet bey çok ilgili ,güler yüzlü ,her konuyu en ince ayrıntısına kadar anlatan ,aydınlatan ,her soruya sabırla anlaşılır şekilde cevap veren güler yüzlü
    bu yaşıma kadar gördüğüm en ilgili en uygun tedavi şekli anlatan güven veren bir doktor
    Sekreter hanımda bir okadar ilgili güler yüzlü nazik
    Klinik te temiz sitetil bir ortam

• N

4 yaşında ki oğlumun gözün de sürekli arpacık çıkıyordu. Kaç doktora gittiysek hepsi ilaç yazdılar ama çözüm olmadı. Mehmet bey sayesinde ilaçsız bir şekilde iyileşti gözleri. Detaylı anlatımı, sevgi dolu yaklaşımı herşeyiyle mükemmel bir doktor. iyi ki varsınız