Dr. Öğr. Üyesi
Spor Hekimliği,
Ozon Terapi
Proloterapi
Ankara 1 adres
Proloterapi, Ozonterapi, PRP ile ilgili uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış çok sayıda makale, sözlü bildiri ve posterleri mevcuttur.
Yüksek İhtisas Üniversitesi'nde Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanlığı yapmış olup, Medical Park ve Liv Hospital hastanelerinde çalışmıştır. Şuan kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Dr. Öğr. Üyesi Elanur SEVEN ile evlidir. Mert ve Çağatay adında iki çocuk babasıdır.
- Bel Ağrıları
Proloterapi Randevusu
PRP
Sportif Rehabilitasyon
Mehmet Murat Seven Muayenehanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
Ş
ş.....
Eşimin bel fıtığı şikayeti vardı bütün doktorlar ameliyat olması gerekiyor dedi fakat biz ameliyat istemiyordum tavsiye üzerine murat hocama geldik ameliyatsız bir şekilde tedaviye başladık ve çok güzel sonuç elde ettik murat hocama sonsuz minnettarız
m....a
Ben 1 yıl önce doğum sonrası sakroiliit yani sakroiliak eklemde çift taraflı iltihap teşhisi aldım. Kendimi yaşlı gibi hissediyordum hareket ederken yüz kere düşünüyordum. Yaşam kalitem 0 dı. Murat Hocama gelene kadar bir çok ortopedi fizik tedavi ve romotolojı doktoruna gittim. Birçok tedavi aldım manuel terapi, fizik tedavi, ilaç tedavisi, prolozon tedavisi ama geçici faydalar gördüm. Üşenmedim bütün yorumları okuyarak Murat Hocama gittim. Gittiğimde bütün yorumlarınızı okuyarak geldim ve iyileşirsem bende yorum yapacağım dedim. Murat Hoca da iyi ol iyileş yorum yazmasanda olur dedi. Ve şuan buradayım ve yazıyorum. Yorum yazmayı kendime borç bildim. 4 seans kombine ağrı tedavisi sonrasında sağlığıma kavuştum. Eklem tutulmalarım, hareket kısıtlıgım, ağrılarım, yanmalarım hepsi bitti. Bu hastalığı bilen doktor az tedavisini yapan doktor az. Benim gibi böyle rahatsızlığınız varsa başka kapıları çalmadan Murat Hocama gidin. Hocamın güleryüzü, anlaması, dinlemesi, ilgisi muazzamdı.
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Proloterapi •
eb...r
Belimden bacağıma yayılan, yatirmayan,hayati bana zehir eden bir ağrıyla hocama gittim.
Hocamın Bana gösterdiği ilgi ,hemşire hanımların güler yüzü, inanılmaz bir iyileşme süreci başladı. İlk seanstan sonra ağrıların artabilecegi bana söylenmişti. Ancak ben panik olup sürekli soru sordum. her soruma aynı ilgiyle bıkıp usanmadan cevap verildi,en son hoca da beni arayıp nasıl olduğumu sordu.
En ufak tereddüt olmadan gidin ,ben 3.seansi oldum ağrılarım son derece azaldı.. Umutsuz durumdayken şu an yeniden yaşama döndüm .Saygideger hocama İğnelerin efendisi diyebilir miyiz ;bence deriz ;hemşire hanımlar da kanatsız melekler olmalı
Ağrı kesici içmeden yaşamak yeniden muazzam bir his .Gönülden tavsiye ediyorum herkese• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Z
ze...l
Yaklaşık 2 senedir devam eden baş ağrılarım nedeniyle birçok doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım. Murat Bey'in uyguladığı kombine ağrı tedavisi sayesinde 4 seans sonucunda hiçbir ağrı kesicinin etki etmediği ve her hafta neredeyse 3-4 gün süren ağrılarım tamamen geçti.
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Proloterapi •
sa...a
Yaklaşık üç ay önce bütün yöntemlere başvurdum bütün umudumu kaybettigimde tanıştım Murat hoca ve mükemmel ekibiyle. Üç yıldır omuz yırtılması ile başlayan sonrasinda boyun,ağrıları dirsek ağrısı,el parmaklarında sancı ve şişmeler vs sorunlar yaşıyordum. Bir çok hekime fizik tedaviye gitmeme rağmen bir türlü çözüm üretilemedi ve ağrılarım canımı çok sıkıyordu.Tedaviye ilk başladığım yine umutsuzdum fakat ilk tedaviden irtibaren parmaklarımda ki ağrı ve uyuşmalarin azaldığını farkettim ve sonunda doğru doktoru bulmuştum.Tedavi süreci boyunca hocamın her dediğini eksiksiz bir şekilde uyguladım.3. seansın sonunda çok şükür bütün ağrılarım yok oldu. Bu süreç içerisinde güler yüzlerini esirgemeyen her daim sabırla sıkıntılarıma çözün üreten Murat hoca ve ekibi iyiki varsınız
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Ağrı Tedavisi •
ha...
Diş hekimi olarak meslek hastalığı olan bel fıtığına yakalandım ve l5/s1 deki fıtığım patladı. Dayanılmaz acılar içindeydim kalçamdan topuğuma kadar dayanılmaz ağrılarım vardı..yürüyemiyordum oturamıyordum her gece acıdan ağlıyordum..Gittiğim doktorların hemen hepsi ameliyat olmam gerektiğini söylediler.. ameliyat olmak istemedim ve hastalarımın önerisiyle murat hocama geldim.murat hocamın yaptığı tedavide ilk seansta ağrılarım yüzde 50 geçmişti..toplamda 4 seans tedavi gördüm ve artık kliniğime gidebiliyorum arabamı kullanabiliyorum normal hayatıma döndüm. ağrılarım geçti ve ameliyatsız kurtuldum..hocama ne kadar dua etsem azdır.. kesinlikle ameliyat olman gerekiyor denilen hastaların hocama muayene olup ondan sonra karar vermelerini tavsiye ediyorum..
s....a
Bel fıtığı şikayetiyle gitmiştim bir tanıdığımın aracılığıyla ki iyiki gitmişim 3 tane fıtık vardı ve artık uyutmuyor ve oturtturmuyordu oturunca ıkı sanıyor sonra tekrar kalkıyordum hemen çünkü ağrısı inanılmazdı sadece 3 seans iğne tedavisinde çok iyi sonuçlar aldım başlarda hala biraz biraz ağrım oluyordu ama suan daha daha iyiyim ve her geçen gün daha iyi oluyorum Murat hocam sayesınde kendısi hem çok ilgili bi doktor hemde çok sevecen ;)
C
ce...a
Annemin topuk dikeni tedavisi için gittik. Kronikleşmiş topuk dikeni vardı.4 seansta tamamen iyileşti. Alanında çok iyi, hastaları ile çok iyi ilgileniyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederiz.
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Diğer •
T
ta...s
Dizimdeki problemlerden dolayı gittim ve kombine proloterapi uygulandı. Alanında uzman ve çok iyi bir doktor. Daha önce tedavi görmüş bir yakınımın tavsiyesi ile gittim. Sonunçları iyi olacak inşallah.
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Spor Hekimliği Randevusu •
O
o....
Bel fıtığı rahatsızlığım olduğu için sayın Mehmet hocamla yollarımız kesişti. Uyguladığı iğne tedavisini 2 seans aldım ve ağrılarımdan tamamen kurtuldum.
• Mehmet Murat Seven Muayenehanesi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Mehmet Murat Seven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Murat Seven, Spor Hekimliği, Ozon Terapi, Proloterapi. Size Mehmet Murat Seven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Sportif Rehabilitasyon, Lenfödem Tedavisi, Şok Dalga Tedavisi (ESWT), Spor Hekimliği Randevusu, Manuel Terapi, Orthokine Terapisi, Nöralterapi, Ağrı Tedavisi, PRP.
Mehmet Murat Seven adresi nerede?Mehmet Murat Seven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mahallesi Angora Bulvarı No 54 Beysukent Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Murat Seven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Murat Seven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Murat Seven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Murat Seven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Murat Seven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Murat Seven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Murat Seven hakkında ne düşünüyor?Toplam 283 hasta / danışan, Mehmet Murat Seven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.