Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764
es....
Mehmet beye burun ameliyatı oldum. Konkalarımın küçültülmesi ve böylece daha iyi nefes almayla ilgili. Ameliyat sonrası, hem kendisi tarafından bana öncesinde ilettiğinden hem de diğer doktorların ilettiğinden zor geçti, çok uzun süre kendi sesim yerine gelmedi, iyileşme süreci çok uzun sürdü, burun içinin iyileşmesi beklenenden çok uzun sürdü. Bunlar sorun değil, kolay geçmedi ama buna değsin yeter diye düşünürken hayatımda çok bir değişiklik olmadı, ameliyattan sonra nefes alış verişimde bir iyileşme olmadı. Telefon açıp bunu kendisine ilettiğimde çok da ilgilenmez bir tavırda oluşu da enteresandı, daha merak etmesini beklerdim..
Bu kısmı da sorun degil ama başarısız bir ameliyat tecrübesi için üzgünüm. Başkalarının da bir umutla yaptıracagı ameliyatlar için paylaşmak istedim.• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kendisine 3 sene önce burun ameliyatı oldum bir seneyi doldurmadan burnumda kayma ve şekil bozukluğu var önceden sadece yandan görüntüsü için şikayetçiyken şimdi önden görüntüsünden de memnun değilim ha aynı zamanda kendisine ulaşmaya çalışsamda cevap asla vermiyor ve ameliyatdan sonra Bidaha kesinlikle ilgilenmiyor
bi...ş
10 gün önce 4 yaşında kızım için gittiğimiz mehmet özgür hocamızdan çok memnun kaldık.çok güzel bilgilendirme sağladı ve kızımın geniz eti ameliyatını gerçekleştirdi her iki kulağa ise tüp takıldı ve herşey yolunda kızım horlamadan düzgün nefes alarak uyuyor ve günlük yaşantısına devam ediyor.2 gün içerinde kızım hiç ameliyatı olmamış gibi koşmaya başları.emeğimize sağlık hocam saygılar.
• başka bir yer • Diğer •
al...u
Septum deviasyon burun ameliyatımı 2 gün önce yaptım, şu an çok iyi nefes alabiliyorum. Kendisi bu süreçte çok destekleyici oldu, rahatlıkla Mehmet Bey'e güvenebilirsiniz.
• başka bir yer • Diğer •
Mehmet Özgür Habeşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Özgür Habeşoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Mehmet Özgür Habeşoğlu adresi nerede?Mehmet Özgür Habeşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Özgür Habeşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Özgür Habeşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Özgür Habeşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Özgür Habeşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Özgür Habeşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Özgür Habeşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Özgür Habeşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ümraniye bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları