Dr.
Ozon Terapi
Mezoterapi
Daha fazla
Gaziantep 1 adres
Gaziantep’te dudak dolgusu, botoks ve yüz şekillendirme alanlarında uzmanlaşmış bir medikal estetik hekimiyim. Anneler Parkı yanındaki kliniğimde, her hastaya yüz oranlarına uygun, doğal ve güvenli sonuçlar sunmayı hedefleyen kişiye özel uygulamalar gerçekleştiriyorum.
26 yıllık hekimlik deneyimim ve 20 yıllık medikal estetik pratiğim ile botoks, dudak dolgusu, yüz gençleştirme, antiaging ve ameliyatsız yüz estetiği alanlarında bilimsel temelli uygulamalar yapıyorum. Amacım, her hastada doğal yüz oranlarını koruyarak estetik dengeyi iyileştirmektir.
Kliniğimde dudak dolgusu ve doğal hacimlendirme; masseter, migren, terleme ve gummy smile botoks uygulamaları; yanak ve çene hattı dolgusu ile yüz şekillendirme; CaHA, PLLA ve PCL biyostimülatörlerle lifting ve cilt kalınlaştırma; mezoterapi, gençlik aşıları ve kombine cilt yenileme protokolleri; ameliyatsız lifting teknikleri; leke tedavileri ve cilt kalite artırıcı uygulamalar gerçekleştiriyorum.
Önceliğim hasta güvenliği, doğal estetik görünüm, yüzün yapısına uygun oranlar ve uzun vadeli cilt sağlığıdır
Batıkent Mahallesi 9028 Sokak, No:17-E Sakıcı plaza, Şehitkamil, Gaziantep 27560
- Sigortası olan hastalar
Batıkent Mahallesi 9028 Sokak, Gaziantep
Mehmet Salih Hartavi Muayenehanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Mehmet Salih Hartavi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mehmet Salih Hartavi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Salih Hartavi, Sertifikalı Medikal Estetik, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Mehmet Salih Hartavi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Salih Hartavi adresi nerede?Mehmet Salih Hartavi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mahallesi 9028 Sokak Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Salih Hartavi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Salih Hartavi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Salih Hartavi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Salih Hartavi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Salih Hartavi hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Salih Hartavi ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Salih Hartavi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Salih Hartavi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mehmet Salih Hartavi hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Salih Hartavi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.