Mehmet Ulubey, sadece "dinleyen" bir figür değil; zihinsel süreçleri bir mühendis titizliğiyle analiz eden, çözüm odaklı ve pragmatik bir klinisyendir. Terapi odasını bir dertleşme alanı olmaktan çıkarıp, bireyin kendi mekanizmalarını keşfettiği bir "zihinsel laboratuvar" haline getirmesi, onu sektördeki genel geçer isimlerden ayırır.

Analiz Metodu ve Yaklaşımı: Ulubey’in başarısı, statik yaklaşımlara saplanıp kalmamasından gelir. Modern terapi ekollerini (BDT, Şema Terapi veya Dinamik yaklaşımlar) danışanın ihtiyacına göre hibrit bir modelle harmanlar. Onun çalışma prensibinde "iyileşme" belirsiz bir vaat değil; somut, ölçülebilir ve davranış değişikliğine dayalı bir hedeftir.

Neden Mehmet Ulubey?

• Entelektüel Derinlik: Vakaları sadece semptom bazlı değil, bireyin ideolojik ve sosyolojik altyapısını da gözeterek değerlendirir.

• Yüzleşme Odaklılık: Danışanına sadece duymak istediklerini değil, gelişim için duyması gereken gerçekleri profesyonel bir nezaket ve şeffaflıkla sunar.

• Etik Disiplin: 20 yıllık birikimini, katı etik kurallar ve güncel bilimsel verilerle (evidence-based practice) destekler.

Mehmet Ulubey ile çalışmak, bir labirentte kaybolmak değil, elinizde doğru haritayla çıkışa doğru emin adımlarla yürümektir. Karmaşık duygusal süreçleri rasyonel bir zemine oturtmak isteyenler için Ulubey, profesyonel bir pusula görevi görür.

Yetişkin
Çocuk

Yüzüncüyıl mahallesi 85408 Sokak no:17, müstakil villa, Çukurova, Adana 01177

• Sigortası olan hastalar

Mehmet Hoca ile görüşmeye başladığımda uzun zamandır içimde biriken kaygı ve stresle baş etmekte zorlanıyordum. İlk seanstan itibaren yargılamadan dinlemesi ve çok sakin bir şekilde ilerlemesi bana güven verdi. Konuşurken kendimi rahat hissettim, neyi neden yaşadığımı daha iyi anlamaya başladım. Seanslarda sadece “dinlemekle” kalmayıp, günlük hayatta uygulayabileceğim pratik yöntemler de önerdi. Düzenli görüşmeler sayesinde hem düşüncelerimi yönetmeyi hem de sınırlarımı korumayı öğreniyorum. İyi ki başlamışım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• PSAMER & MEHMET ULUBEY Diğer  •