Prof. Dr. Mehmet Yazıcı

Kardiyoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

1972 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Akçaabat’ a tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için 1991 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaydoldu. 1997 yılında mezun olduktan sonra yaklaşık 8 ay Rize ili Çamlıhemşin İlçe Üniversitesi Merkezinde pratisyen hekimlik yaptı. 1998 Nisan TUS sınavını kazanarak Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde ihtisasa başladı. 2003 yılında kardiyoloji ihtisasını tamamladıktan sonra aynı bölümde Kardiyoloji Uzmanı olarak 1 yıl görev yaptı. 2004-2005 yıllarında bir yıl süre ile Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde kalp pilleri, Aritmi ve Elektrofizyoloji alanında eğitim aldı. 2013-2015 yılında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde yardımcı doçentliğe atandı. 2008 yılında doçentlik sınavını kazanarak doçent, 2014 yılında da profesör ünvanını aldı. 2013-2015 yıllarında 2 yıl süre ile Sağlık Bakanlığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniğinde Klinik şefi olarak görev yaptı. 2016 yılında Meram Tıp Fakültesinde ki görevden ayrıldı.1 yıl Kayseri Özel Tekden Hastanesi ve Aksaray ili Medişifa Tıp Merkezinde çalıştı.Halen Özel Akademi Meram hastanesinde çalışmaktadır. 2012-2016 yıllarında iki dönem Türk Kardiyoloji Derneği Aritmi Çalışma Grubu başkan yardımcılığı görevini yaptı. Türk Kardiyoloji Derneği ve Avrupa Kardiyoloji Derneği(ESC) üyesidir.
Kalp pilleri (pacemaker) ve şok cihazlarının (ICD) takılması, programlanması ve kontrollerinin yapılması,
Kalp ritim bozukluklarının elektrofizyolojik olarak tanısı(EFÇ) ve ablasyonu (yakma tedavisi), Koroner anjiyografi, balon ve stent uygulamaları( kompleks koroner girişimler, bifurkasyon, CTO gibi),
Perkütan yolla (ameliyatsız, kasıktan bir iğne ile girilerek ) mitral ve pulmoner kapağın balonla açılması,
ASD, VSD, VE PDA gibi kalp deliklerinin kapatılması,
TAVİ (ameliyatsız aort kapak değişimi)
Bacak ve ayak damarlarının ( İliak, Femoral, ve diz altı arterlerin) balon ve stentle açılması,
Kalp ve kapak fonksiyonlarının EKO ve Transözefagial EKO(TEE) ile değerlendirilmesi konusunda çalışmıştır.

E5 Üzeri Merdivenköy, 23 Nisan Sokagi No:17, Kadıköy, İstanbul 34732

• Sigortası olan hastalar

Özel Akademi Meram Hastanesi

Selçuk, Meram, Konya

Kardiyoloji Randevusu

Makaleler

Mehmet hocamla Konya da tavsiye üzerine tanıştık ablasyon yapabilecek birini arıyordum Mehmet hocam tanıştık kaç haftadır hasta idim hocam direk ablasyon dedi İstanbul da oldum ameliyatim güzel geçti herkes e tavsiye ederim Mehmet hocam a güvenin

• Medical Park Göztepe Hastanesi Kardiyoloji Randevusu  •

Prof. Dr. Mehmet Yazıcı

Çok geçmiş olsun
    Sağlıcakla

Bugün Prof. Dr. Mehmet Yazıcı ve değerli anjiyo ekibi sayesinde başarılı bir anjiyo işlemi geçirdim. Her şey son derece profesyonel, özenli ve güven vericiydi.
    Prof. Dr. Mehmet Yazıcı’nın alanındaki uzmanlığı, sakin ve güven veren yaklaşımı sayesinde süreci çok rahat atlattım. Aynı gün taburcu oldum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
    Gerçekten mükemmel bir hekim ve ekip gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Medical Park Göztepe Hastanesi Anjiyografi  •

Mehmet hocamdan öncelikle Allah razı olsun.Kendisi bir doktordan ziyade hastasına yaklaşımı sanki önündeki hasta kendi kardeşi gibi kendi evladı gibidir.Baypass ameliyatı olması gerekiyor denilen damarlarımı anjiyo ile açtı ve beni sağlığıma kavuşturdu ve sihirli elleriyle yaptığı anjiyodan aynı gün taburcu oluyorsunuz.Herkese tavsiyem damarlarınızı mehmet hocam görmeden sakın açık ameliyat olmayın.

• Medical Park Göztepe Hastanesi Anjiyografi  •

• Y

Eylül ayında Wolff Parkinson White sendromu kaynaklı şikayetlerim artınca bana en hızlı ve güvenilir şekilde destek olan, aynı hafta içinde ablasyon işlemini başarılı şekilde tamamlayan sevgili Mehmet hocama ne kadar minnettar olsam az. Doktor seçiminde fazla seçici, ilgili tüm sitelerde saatlerce yorum okuyan birisi olarak bu yorumumu gören herkese gönül rahatlığıyla Mehmet Yazıcı ile hastalık ve tedavi süreçlerini yürütmelerini şiddetle önerebilirim. Bilgisi, deneyimi ve hastaya olan yaklaşımıyla bazen çok zorlu olabilen bu dönemleri en kolay şekilde atlatmanızı sağlıyor.

• Medical Park Göztepe Hastanesi Ablasyon  •

Mehmet hocam ,önceliklikle iyi bir insan zaten doktorluğu konsunda söylenecek birşey yok 5 yıl önce anjiyo yaptı rutin kontrollerimide takip ediyor.Kendisine ailecek çok minnettarız.

• Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer  •

• V

Babamın kalp damarlarıyla ilgili ciddi bir sağlık sorunu vardı. Birçok merkezde “Bu damar artık açılamaz.” denilerek umutsuzluğa sevk edildik. Ancak Konya Akademi Hastanesi’nde, daha önce de tanıdığımız ve güvendiğimiz Mehmet Yazıcı hocamız, tüm tıbbi zorluklara ve olumsuz öngörülere rağmen, kasıktan girerek bu damarı başarılı bir şekilde açtı.
    Mehmet Bey sadece alanında uzman bir kardiyolog değil, aynı zamanda hastalarına güven veren, sabırlı, kararlı ve insani yaklaşımıyla fark yaratan çok değerli bir hekim. Babam şu anda çok daha iyi ve sağlıklı.
    Saygı ve sevgilerimizle.

• Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu  •

• N

3 gün cehennemi yaşadıktan sonra mehmet abimizle tanışdık ve cenneti yaşamaya başladık
    Allah sizi tavisye edenden ve tanıştırandan razı olsun
    Babamı 3 ayrı dokra götürdük hiç biri ameliyatsız olmaz bu damarlar açılmaz kesin ameliyat olacak dediler bize 3gün cehennemi yaşattılar mecburen ameliyat olmaya razı olduk Allah'tan hafta sonu girdi araya pazartesi yapalım dediler tamam dedik
    O sırada MEHMET YAZICI beyi önerdi cd yi götürdük izlettik hemen getirin halledelim dedi babamı yoğun bakımdan alıp MEHMET beye götürdük o günün akşamına başarılı bir operasyon geçirdi 2 saat içinde babam normale döndü bugün pazartesi Babam işe geldi çok mutluyuz
    Mehmet Yazıcı beye gitmeden karar vermeyin

• Özel Akademi Meram Hastanesi Diğer  •

• N

Yıllarca, her iki bacağımda oluşmuş olan damar tıkanıklıkları nedeniyle yürüme zorluğu çekmekteydim. Konuyla ilgili olarak, Prof. Mehmet Yazıcı hocamın görüşlerine başvurdum. Kendisi, bacak anjiosuyla açarız, sorun değil dedi. Kendisi, hastasına son derece güven veren bir karaktere sahip olduğundan önerisini kabul ettim ve her iki bacağıma da 15' er gün arayla anjio yapıldı. Aradan on gün geçti. Her iki bacağımda da ağrılardan eser kalmadı. Kendisine ve operasyonlar sonrası benimle ilgilenen hastane pesonelinden çok memnun kaldık. İyi ki böyle, güler yüzlü yetenekli ,hastasıyla ilgili doktorumuz var ve beni tekrar sağlığıma kavuşturdu..

• Medical Park Göztepe Hastanesi Kardiyoloji Randevusu  •

Yaşıma göre sağlıklı bir yaşantım ve görüntüm olmasına karşın, bir seri işlemler sonucu, kalp pili taktırmamın gerekliliği söz konusu oldu. Gerek öncesi ve de sonrası, ancak özellikle local uyuşturma olduğu için her anını izleyebildiğim ameliyat esnasında Mehmet Hoca ve ekibinin ne denli profesyonel ve deneyimli olduklarına tanık oldum. Bir gecelik yatıştan sonra taburcu edilmemin ardından çok kısa sürede normal yaşantıma döndüm. Mehmet Hocam ameliyat kadar teşhis ve ikna konusunda da başarılıydı.

• Medical Park Göztepe Hastanesi Kalp Pili Takılması  •

Doktor beye ritim bozukluğu için gittiğim üçüncü doktor oldu iyi ki de oldu çok profesyonel ve güven vericiydi teşhis ve tedavisi de mükemmeldi Allah razı

• Özel Akademi Meram Hastanesi Randevu  •