Kalp pilleri (pacemaker) ve şok cihazlarının (ICD) takılması, programlanması ve kontrollerinin yapılması,
Kalp ritim bozukluklarının elektrofizyolojik olarak tanısı(EFÇ) ve ablasyonu (yakma tedavisi), Koroner anjiyografi, balon ve stent uygulamaları( kompleks koroner girişimler, bifurkasyon, CTO gibi),
Perkütan yolla (ameliyatsız, kasıktan bir iğne ile girilerek ) mitral ve pulmoner kapağın balonla açılması,
ASD, VSD, VE PDA gibi kalp deliklerinin kapatılması,
TAVİ (ameliyatsız aort kapak değişimi)
Bacak ve ayak damarlarının ( İliak, Femoral, ve diz altı arterlerin) balon ve stentle açılması,
Kalp ve kapak fonksiyonlarının EKO ve Transözefagial EKO(TEE) ile değerlendirilmesi konusunda çalışmıştır.
- Kalp çarpıntısı
- Kalp Ritim Bozukluğu
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
- Kalp Hastalıkları
- Mapfre Sigorta
- Ankara Sigorta
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- İstanbul Ticaret Odası
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Fiba Emeklilik
Elektrofizyolojik Çalışma (EPS)
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Medical Park Göztepe Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Pili Takılması
Koroner Kalp Hastalığı Tedavisi
Pacemarker Implantasyonu
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Medical Park Göztepe Hastanesi
Perkütan ASD/PFO Kapatma İşlemi (Kalpte Delik Kapatılması)
Medical Park Göztepe Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Medical Park Göztepe Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Vega
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
m....
Mehmet hocamla Konya da tavsiye üzerine tanıştık ablasyon yapabilecek birini arıyordum Mehmet hocam tanıştık kaç haftadır hasta idim hocam direk ablasyon dedi İstanbul da oldum ameliyatim güzel geçti herkes e tavsiye ederim Mehmet hocam a güvenin
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
Prof. Dr. Mehmet Yazıcı
Çok geçmiş olsun
Sağlıcakla
se....
Bugün Prof. Dr. Mehmet Yazıcı ve değerli anjiyo ekibi sayesinde başarılı bir anjiyo işlemi geçirdim. Her şey son derece profesyonel, özenli ve güven vericiydi.
Prof. Dr. Mehmet Yazıcı’nın alanındaki uzmanlığı, sakin ve güven veren yaklaşımı sayesinde süreci çok rahat atlattım. Aynı gün taburcu oldum ve kendimi çok iyi hissediyorum.
Gerçekten mükemmel bir hekim ve ekip gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Medical Park Göztepe Hastanesi • Anjiyografi •
er...i
Mehmet hocamdan öncelikle Allah razı olsun.Kendisi bir doktordan ziyade hastasına yaklaşımı sanki önündeki hasta kendi kardeşi gibi kendi evladı gibidir.Baypass ameliyatı olması gerekiyor denilen damarlarımı anjiyo ile açtı ve beni sağlığıma kavuşturdu ve sihirli elleriyle yaptığı anjiyodan aynı gün taburcu oluyorsunuz.Herkese tavsiyem damarlarınızı mehmet hocam görmeden sakın açık ameliyat olmayın.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Anjiyografi •
ye...u
Eylül ayında Wolff Parkinson White sendromu kaynaklı şikayetlerim artınca bana en hızlı ve güvenilir şekilde destek olan, aynı hafta içinde ablasyon işlemini başarılı şekilde tamamlayan sevgili Mehmet hocama ne kadar minnettar olsam az. Doktor seçiminde fazla seçici, ilgili tüm sitelerde saatlerce yorum okuyan birisi olarak bu yorumumu gören herkese gönül rahatlığıyla Mehmet Yazıcı ile hastalık ve tedavi süreçlerini yürütmelerini şiddetle önerebilirim. Bilgisi, deneyimi ve hastaya olan yaklaşımıyla bazen çok zorlu olabilen bu dönemleri en kolay şekilde atlatmanızı sağlıyor.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Ablasyon •
al...n
Mehmet hocam ,önceliklikle iyi bir insan zaten doktorluğu konsunda söylenecek birşey yok 5 yıl önce anjiyo yaptı rutin kontrollerimide takip ediyor.Kendisine ailecek çok minnettarız.
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Diğer •
V
ve...ş
Babamın kalp damarlarıyla ilgili ciddi bir sağlık sorunu vardı. Birçok merkezde “Bu damar artık açılamaz.” denilerek umutsuzluğa sevk edildik. Ancak Konya Akademi Hastanesi’nde, daha önce de tanıdığımız ve güvendiğimiz Mehmet Yazıcı hocamız, tüm tıbbi zorluklara ve olumsuz öngörülere rağmen, kasıktan girerek bu damarı başarılı bir şekilde açtı.
Mehmet Bey sadece alanında uzman bir kardiyolog değil, aynı zamanda hastalarına güven veren, sabırlı, kararlı ve insani yaklaşımıyla fark yaratan çok değerli bir hekim. Babam şu anda çok daha iyi ve sağlıklı.
Saygı ve sevgilerimizle.
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Randevu •
3 gün cehennemi yaşadıktan sonra mehmet abimizle tanışdık ve cenneti yaşamaya başladık
Allah sizi tavisye edenden ve tanıştırandan razı olsun
Babamı 3 ayrı dokra götürdük hiç biri ameliyatsız olmaz bu damarlar açılmaz kesin ameliyat olacak dediler bize 3gün cehennemi yaşattılar mecburen ameliyat olmaya razı olduk Allah'tan hafta sonu girdi araya pazartesi yapalım dediler tamam dedik
O sırada MEHMET YAZICI beyi önerdi cd yi götürdük izlettik hemen getirin halledelim dedi babamı yoğun bakımdan alıp MEHMET beye götürdük o günün akşamına başarılı bir operasyon geçirdi 2 saat içinde babam normale döndü bugün pazartesi Babam işe geldi çok mutluyuz
Mehmet Yazıcı beye gitmeden karar vermeyin• Özel Akademi Meram Hastanesi • Diğer •
ne...u
Yıllarca, her iki bacağımda oluşmuş olan damar tıkanıklıkları nedeniyle yürüme zorluğu çekmekteydim. Konuyla ilgili olarak, Prof. Mehmet Yazıcı hocamın görüşlerine başvurdum. Kendisi, bacak anjiosuyla açarız, sorun değil dedi. Kendisi, hastasına son derece güven veren bir karaktere sahip olduğundan önerisini kabul ettim ve her iki bacağıma da 15' er gün arayla anjio yapıldı. Aradan on gün geçti. Her iki bacağımda da ağrılardan eser kalmadı. Kendisine ve operasyonlar sonrası benimle ilgilenen hastane pesonelinden çok memnun kaldık. İyi ki böyle, güler yüzlü yetenekli ,hastasıyla ilgili doktorumuz var ve beni tekrar sağlığıma kavuşturdu..
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
se...u
Yaşıma göre sağlıklı bir yaşantım ve görüntüm olmasına karşın, bir seri işlemler sonucu, kalp pili taktırmamın gerekliliği söz konusu oldu. Gerek öncesi ve de sonrası, ancak özellikle local uyuşturma olduğu için her anını izleyebildiğim ameliyat esnasında Mehmet Hoca ve ekibinin ne denli profesyonel ve deneyimli olduklarına tanık oldum. Bir gecelik yatıştan sonra taburcu edilmemin ardından çok kısa sürede normal yaşantıma döndüm. Mehmet Hocam ameliyat kadar teşhis ve ikna konusunda da başarılıydı.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kalp Pili Takılması •
e....ş
Doktor beye ritim bozukluğu için gittiğim üçüncü doktor oldu iyi ki de oldu çok profesyonel ve güven vericiydi teşhis ve tedavisi de mükemmeldi Allah razı
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Randevu •
Mehmet Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yazıcı, Kardiyoloji. Size Mehmet Yazıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Randevu, Ablasyon, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Kapak Replasmanı, Aritmide Ablasyon Tedavisi, Efor Treadmil Testi.
Mehmet Yazıcı adresi nerede?Mehmet Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E5 Üzeri Merdivenköy, 23 Nisan Sokagi No:17 İstanbul
- Selçuk Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yazıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yazıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Yazıcı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Yazıcı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yazıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 90 hasta / danışan, Mehmet Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Yazıcı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Yazıcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.