2014-2019 yılları arasında lisans eğitimimi Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamladım. 2020 yılında yapılan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nda Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) bölümünü kazanarak, lisans eğitimimi tamamladığım Atatürk Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık eğitimimi 2024 yılında tamamladım. 2024 yılında Galata Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde doktor öğretim üyesi olarak göreve başladım.
2024 yılından beri görev aldığım Altunizade Acıbadem Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Birimi’nde Çocuk Diş Hekimi Uzmanı olarak çalışmaktayım.
- Diş Hastalıkları
- Ağız Kokusu
- Diş Çürükleri
- Diş Eti Kanaması
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Erken Ortodontik Tedavi
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi
X-Ray
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Altunizade, Yurtcan Sokağı No : 1, Üsküdar, İstanbul 34662
- Sigortası olan hastalar
Z
zu...u
Uzman Diş Hekimi Dr. Mehpare Yener iki oğlumun da dişlerini tedavi etti. Çocukları çok sevdiği belli, sevecen ve nazik yaklaşımı sayesinde çocuklarımın tedavisi çok güzel geçti. Tedavi sürecinde profesyonel yaklaşımı sayesinde çocuklarımın diş tedavileri sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşti. Ayrıca çocuklarımın dişlerini geleceğe yönelik koruyabilmeleri için de hem uygulama yaptı hem de önerilerde bulundu. Bundan sonrasında da çocuklarımın diş sağlığı takibinde hep Dr. Mehpare Yener ile devam etmek istiyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
mü...u
5 yaşındaki kızımın dişlerinde çok sayıda çürük vardı ve 10 dişine işlem yapılması gerekiyordu. Genel anestezi altında yapılmasının daha uygun olduğu söylendi. Genel anestezi alacak olması bizi korkuttu ve doktor hastane arayışına girdik. Tavsiye üzerine yolumuz Doktor Mehpare hanım ile kesişti. İlk karşılaşmada Mehpare hanım o kadar ilgili ve güven verdi ki içimiz rahatladı. Kendisi çook güleryüzlü, hanımefendi ve işinde profesyonel birisi. Kızımıza genel anestezi altında 10 dişine işlem yapıldı. Çook stresli olmamıza rağmen operasyon öncesi ve sonrası ve bize cook destek oldu. Süreci sorunsuz atlattik ve kızımın dişleri şu anda çok iyi. Elinize ve emeğinize sağlık. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum...
h...
Çocuğum için başvurduk, diş çekimi yaptı. İşinde oldukça titiz ve yardımsever. Diş hekimi korkumuzu güler yüzlü hekimimiz sayesinde yenmiş bulunmaktayız. Gönül rahatlığıyla tavsiye edilir.
K
k.....
Çocuğumun süt dişlerinde lekelenmeleri ve çürük ilerlemesi sebebiyle doktorumuz Mehpare Yener Hanımefendi 'ye gelmistik. Çocuguma olan ilgisi sayesinde islemden korkmadan eglenceli sekilde Doktorumuz Flor uygulamasıyla çürük ilerlemesini ve lekeleri durdurarak çocuğum sağlığını hem de anne ve baba olarak iç huzurumuzu koruduğu için çok minnettarım . İyi ki varsınız Mehpare Hocam başarılarınızın devamını dilerim.
s...
Okulda kızımın düşmesi sonucu dişi kırılmıştı, bunun tedavisi için size başvurduk. Doktor Mehpare Yener hocamız bizimle çok güzel ilgilendi. Ön dişi kırılmıştı, ona ek olarak dolgu yapıldı ama hiç belli etmiyor. Mükemmel bir görünümlü dolgu yapıldı, diş temizliği yapıldı, normal dolgu yapıldı ama gerçekten çok titiz çalışan bir hekim. Doktorumuzu herkese tavsiye ederiz. İyi ki tanımışım.
T
t....ö
Mehpare Hanım'a kızlarımın diş sorunu için ulaşmıştım. Kendisi uzmanlığını tamamlıyordu, kızlarımla muayene öncesi tanıştı, maket üzerinde yapacağı işlemi gösterdi. Birlikte dolgu yaptılar, süreci eğlenceli hale getirdi. Sonrasında dolgu ve kanal tedavi işlemlerini gerçekleştirdi. Çok memnun kaldık, çevremizdeki insanlara tavsiye ettik. Zaten keşke kendisine yakın olsaydık, çünkü Mehpare Hanım'dan başka doktora asla gitmek istemiyorlar. Düşünün, küçük kızımın dişi ağrıyor ama asla götüremiyorum başka doktora. Mehpare Hanım yok deyip ağlıyor.
Mehpare Hanıma tavsiye üzerine ulaştık. Kızımızın doğuştan eksik olan yaklaşık 10 diş kökü hiç oluşmamıştı. Mehpare Hoca uzun vadeli ve 18 yaşına kadar kızımızı rahatlatacak, gerek dış çekimi gerek kanal ve dolgu yaparak gerekse yer tutucu kullanarak tedaviyi belli bir aşamaya getirdi. Çok memnun kaldık. Çok iyi bir diş hekimi ve her şeyden önce çok iyi bir insan. Şu an izleme sürecindeyiz, dış teli için 2 yıl sonrasına gün aldık, bekliyoruz. Mehpare Hoca hem bilimsel, hem ahlaki, hem de insani yönden çok iyi bir diş hekimi ve akademisyen, herkese tavsiye ederim.
Mehpare Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehpare Yener, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Mehpare Yener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pedodonti, Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lokal Anestezi, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Diş Taşı Temizliği, Çocuk Diş Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Diş Çekimi.
Mehpare Yener adresi nerede?Mehpare Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade, Yurtcan Sokağı No : 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehpare Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehpare Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehpare Yener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehpare Yener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehpare Yener hangi dilleri konuşuyor?Mehpare Yener ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehpare Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehpare Yener tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehpare Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mehpare Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehpare Yener hangi sigortaları kabul ediyor?Mehpare Yener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)