Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa 07040
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Hasta
kuru göz ve blefarit ve allerji şikayetiyle gittim halen elimde olupta kullandığım ilaçlarım olmasına rağmen iyi gelmemiş rahatlamamıştım.şikayetlerimi sabırla dinledi muayene etti ve yazdığı tek ilaçla gözlerimde sihir gibi rahatlama oldu.halen ilaçlarımı tarif ettiği gibi kullanıyorum çok memnunum.Doğru teşhis ve tedavisi ile gözlerim rahatladı hastaya yaklaşımı ilgisi hoşuma gitti herkese tavsiye ediyorum.
• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi • Diğer •
Melih Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Yalçın, Göz Hastalıkları.
Melih Yalçın adresi nerede?Melih Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melih Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Yalçın hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Melih Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muratpaşa civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları