Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 9 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 5 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 9 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 5 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 20 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 6 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 7 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 12 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 9 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 6 adet radyoloji uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 8 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya ilinde Anafartalar Cad.üçgen Mevkii Muratpaşa adresinde bulunmaktadır. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2423454550 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa 07040

23 ekim tarihinde sivilce problemim icin Fulya Okudan isimli doktora randuvu aldım. Doktor hanıma yazdığı ilaçları hangi aralıkla kullanacağımı kibar bir dille sordum kendiside bana sert bir sekilde "sorunu duymaydim" dedi bende kibarca tekrar ettim. Megersem gorusme bitti disari cik demek istemis. 1 aralik tarihinde tekrar Fulya Okudan isimli doktora kontrole gittim doktor hanım durduk yere sana bakılmayacak diye not dusmusum son kez sana bakıyorum bir daha seni muayene etmeyeceğim diyerek kan unitesine beni yönlendirdi. Kan sonuclarim yarin cikacakmis bu yuzden doktor hanima gidip bakmayacaginizi soylediniz ama kan sonuclarım yarın cıkıyormus dedim. Son kez gel bakacagim baskada bakmayacagim bu hastanede benden baska cildiye doktoru yok dedi ve bagırdı. Tedavimin yarım kalmasını istemediğim icin Ben size randuvu alıp gelecegim dedigimde "alma ya ben seni gormek istemiyorum ya" dedi. Doktora karsi hic bir yanlis uslubum olmamasina ragmen bu muameleyi gördüm. Memnun değilim.

• Uzm. Dr. Fulya Okudan Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Yaşlı annemin rutin kontrolleri ve ilaç raporunu uzatmak için kendisini tercih etmiştik. Ancak genellikle kendisiyle, durumumuzu anlatırken iletişim kurmakta zorlandığımızı söylemek zorundayım. Zaten hastaya ayrılan kısacık muayene süresi içinde anlatmaya çalıştıklarımızı dinlemediği gibi, yanlış anladığını da asla kabul etmedi. Tahlil sonrasında sonucu ve raporunu almak için tekrar gittiğimde yanlış rapor verdi. Düzelttirmek için tekrar gittim, 10 gün sonra gel dedi. Önce annemin yaşından dolayı tekrar gelmesine gerek olmadığını söyledi, 10 gün sonra gittiğimde annemin de gelmesi gerektiğini söyledi. Ben de ameliyatlı halimle annemin hastaneye gelmesini bekledim. Raporu verdi ancak reçeteye istediğimiz ilaçların tamamını işlemediğini farkettik. Tekrar yanına gittik. Talebimizi iletmediğimizi iddia etti. Kırıcıydı. Bu kadar zorlu ve yıpratıcı bir süreç yaşamamıştık hiç. Kendisini bir daha tercih etmeyeceğiz asla.

• Uzm. Dr. Hatice Gülcan Dalgıç Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hocamız geçtiğimiz hafta cum günü annemin troid ameliyatını yaptı. 20 yıldır bununla yaşıyordu ameliyattan çok korkuyordu. Doktor bey hastalara karşı o kadar nezaket sahibi ki anneme güven verdi ve ameliyatı sonunda oldu. Ameliyat başarılı geçti şimdi yavaş yavaş sağlığına kavuşuyor. Ayrı ayrı iki kocaman parçayı başarılı bi şekilde aldı. Alanında çok başarılı bir doktor olduğu gibi insaniyeti de çok iyi. Allah bir değil bin kere razı olsun. Ne bu dünyada ne de diğer dünyada sıkıntı görmesin inşallah.

• Op. Dr. Muhammet Raşit Yazar Diğer  •

Y

2 yıldır uyluk bölgemde yağ bezesiyle yaşıyordum özel bölgeme yakınlığından ötürü gittiğim bazı hekimler beni korkuttuğu için ameliyata cesaret edememiştim gittikçe büyüyen boyutu hem görsel hem psikolojik olarak beni yormaya başlamıştı elbise ve şorttan başka bir şey giyemiyordum ki sevgili doktorum Murat İnan beyi buldum inanılmaz ilgili hastasına değer veren dinleyen muhteşem bir doktor kendisi iyi ki var bugün geçirdiğim başarılı operasyonda başta sevgili doktorum ve muhteşem ameliyat ekibine sonsuz şükranlarımı sunuyorum yolları hep çiçeklerle dolsun. Bende buradaki yorumlara bakarak gelmiştim şimdi ameliyat olmuş bir hastası olarak buraya yorum yapıyorum kesinlikle bir cerrah arayışındaysanız sevgili şair doktorumuz MURAT İNAN bey diyorum.

• Uzm. Dr. Murat İnan Diğer  •

Dizleri dördüncü evre kireçlenme olan annemin dizine 3 iğne aldırdı ve iğneleri annemin dizlerine vurdu. İğnelerin bir faydası olmadı. Tedavi sürecinden malesef memnun kalmadık.
    Herkese şifalar dilerim.

• Uzm. Dr. Abdülkadir Bilgehan Uğuz Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Antalya'da gördüğüm en iyi Dahiliye uzmanı. Çok tatlı bir doktor, her soruya bıkmadan cevap veriyor, tedavi odaklı.

• Uzm. Dr. İsmail Çakmak Diğer  •

Hayatımı değiştiren doktor: Uzm. Dr. Veli Umut Turgut
    13.06.2025 tarihinde Atatürk Devlet Hastanesi’nde Uzm. Dr. Veli Umut Turgut tarafından bel fıtığı ameliyatı oldum. 6 adet platin takılmasına rağmen ameliyat sonrasında çok kısa sürede toparlandım ve sağlığıma yeniden kavuştum.
    Kendisi yalnızca alanında uzman, başarılı bir cerrah değil; aynı zamanda hastasına değer veren, sabırla dinleyen, tüm süreci en ince detayına kadar anlatan harika bir insan.
    Ameliyat öncesi ve sonrası dönemde verdiği güven ve destek sayesinde kendimi hep emin ellerde hissettim.
    Böyle hekimlerin varlığı insanın hem moralini hem umudunu tazeliyor.
    Kendisine minnettarım, iyi ki yollarımız kesişti. Tüm kalbimle herkese tavsiye ederim.

• Op. Dr. Veli Umut Turgut Diğer  •

Safra kesesi ameliyatımı başarılı şekilde yapan hocamdır.. ilgili alakalı hastasını ciddiyetle takip eden işinin ehli titiz mükemmel bir doktordur Murat hocam..Allah yolunu açık , başarılarınızı daim etsin..

• Uzm. Dr. Murat İnan Diğer  •

K

Kendisi hayatım da gördüğüm en mükemmel doktorlardan biri Babamın akciğerinde su toplandığı için doktorların çoğu umutsuz bakarken rüya hocayı bulduk onun sayesinde Umutlarımız yeşerdi babam şuan iyiyse rüya hocanın sayesinde şuan da akciğeri çok iyi hatta mucize diyecek kadar iyi. Böyle doktorların değil Türkiye’de duyulması dünya çapında duyulması gerekiyor rüya hocama ve bıkmadan usanmadan bizimle ilgilenen biricik asistanı iyi ki varsınız sizi çok seviyoruz

Op. Dr. Rüya Acaroğlu

Güzel gönlünüz , güzel görüşünüz elimizden geleni yaptık hastamız da güzel çalışınca iyileşme yaradanın takdiri

R

Yüzümde ve vücudum da yoğun ve geçmeyen sivilce sorunum vardı. Bana yazacağı kremi defalarca kullandığını etki etmediğini ve ilk defa dermotolojiye gelmediğimi söyledim.Muayene sürecimden hiç memnun kalmadım. Doktor, şikayetlerimi dinlemeden hızlıca reçete yazıp yönlendirdi. Durumumu anlatmama rağmen ilgilenmedi ve açıklama yapmadan sadece ‘geçmiş olsun’ diyerek görüşmeyi bitirdi. Asla ve asla tavsiye etmiyorum, bir daha da gitmeyeceğim.

• Uzm. Dr. Fulya Okudan Diğer  •