2014 yılında diş hekimi unvanı ile mezun olduktan sonra 2016 yılında kendi üniversitemde Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalında doktora eğitimime başladım. Eğitimim sırasında pek çok bilimsel kongreye katılma ve makale yazma fırsatı buldum. 2020 yılında ise ‘Çocuk Diş Doktoru’ unvanını alarak eğitimimi tamamladım.
Mesleki hayatıma Ankara Yenimahalle Beştepe de kendi kliniğimde devam etmekteyim.
Özel hayatımda 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim, sağlıklı yemekler pişirmeyi, fırsat buldukça yoga yapmayı, güzel demlenmiş bir kahveyi içmeyi, denizi ve yeşili çok severim.
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Ağrısı
- Diş Eti Kanaması
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Diş Çürükleri
Beştepe Mah. 31.sokak. 2A/20, Çakıroğlu plaza A blok, Yenimahalle, Ankara 06560
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
C
ca...u
Yaklaşık 3 yıldır Melike Hocam ile oğlumun kırılan dişi için düzenli kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz. Kendisi son derece ilgili, sakin ve çocuk psikolojisini çok iyi anlayan bir diş hekimi. Oğlum ona tamamen güveniyor ve kontrollerini hiçbir sorun yaşamadan yaptırıyor.
Bugün de kırılan dişinin yerine protez dişi takıldı ve oğlum sonuçtan çok mutlu oldu.• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
3,5 yaşındaki kısım için şehirdaşından geldik ve çok memnun kaldık. Hiç muayene bile olmayan kızımın 2 kanal ve 4 dolgusunu yaptırdık. Doktor hanım çok ilgili ve güler yüzlü
• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği • Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi •
di...
Melike hocam alanında uzman çocuklar konusunda çok hassas ve iyi anlıyor
se...m
Oğlumun diş tedavilerini Melike Hocam büyük bir özveriyle yürütüyor. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Korkusu ve öğürme refleksi olan oğlumun dolgu işlemlerini sorunsuz tamamladı kendisine gönül rahatlığıyla güveniyoruz.
m....k
Yaklaşık iki yıldır oglumuzun kontrol ve tedavileri için ziyaret etmekteyiz, her seferinde oğlum mutlu gidiyor mutlu ayrılıyor. Melike hanım kesinlikle çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor. Tavsiye ederim.
eb...n
Melike hocamla oğlumuz 2 yaşındayken tanıştık sedasyonla travma sonrası kırılan dişlerimize kanal ve dolgu işlemlerini yaptı. Daha sonra yaşadığımız sorunlarda sabır ve özveriyle her tedavimizi tamamladı. İlgisi ve ayrıca sevecenliği için çokk memnunuz.
O
on...ı
Hocamızı 1 senedir tanıyoruz. Oğlumuzun sedasyon ile 9 adet dişini dolgu yaptı ve tüm süreçte her zaman yanımızda bulundu. Sonraki süreçte de yardımlarını eksik etmeyerek ne zaman gitsek ilgisini eksik etmedi. Kendisi sadece çocuk değil yetişkin diş tedavisinde de yardımcı oluyor.
P
pe...u
Birkac gun once kızımın tam 16 dişine işlem yapti Melike hanim o kadar memnunuz ki kizimin dislerinden çürükten disleri hic yok gibiydi simdi tertemiz oldu dislerimiz. Allah razi olsun Melike hanimdan çok şükür iyiki doktorumuzla karsilasmisiz gözünüz kapali guvenebilirsiniz
V
v....o
Hocamızın detaylı ve titiz açıklamaları çok iyiydi, kızımın dolgusunu 5 dk yaptı
se...l
Melike hocama yaklaşık 5 senedir cocugumu götürüyorum ve sadece kontrol amaçlı değil. Kanal tedavisi , kırılan diş, uyutarak sedasyon ile uzun ve detaylı tedavi ve bunların her birinden ayrı ayrı memnun kaldık. Hekimliğinize , ilginize, ekibinize , emeğinize, ellerinize sağlık.
• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği • Randevu •
Melike Kiraz Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Kiraz Canpolat, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Melike Kiraz Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuklarda Estetik Dolgu, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi, Diş Bakımı, Diş Ilacı Kullanımı, Koruyucu Diş Hekimliği.
Melike Kiraz Canpolat adresi nerede?Melike Kiraz Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştepe Mah. 31.sokak. 2A/20, Çakıroğlu plaza A blok Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Kiraz Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Kiraz Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Kiraz Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Kiraz Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melike Kiraz Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Kiraz Canpolat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Kiraz Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Melike Kiraz Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)