Ben Diyetisyen Melis Kerpeli.
Lisans eğitimimi İstanbul Kent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde, yüksek lisansımı Anadolu Üniversitesi Fitoterapi alanında tamamladım. Aromaterapi, bitki çayları ve bitkisel takviyeler konusunda uzmanlaşmış bir diyetisyen olarak, beslenmeye bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşıyorum.
Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak; lipödem, diyabet, insülin direnci, tiroid hastalıkları, PCOS, obezite, sporcu beslenmesi, çocuk–ergen beslenmesi ve gebelikte beslenme takibi alanlarında danışan kabul ediyorum.
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46 Nazerin İş Merkezi, İzmit
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Melis Kerpelii adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melis Kerpelii isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Kerpelii, Diyetisyen.
Melis Kerpelii adresi nerede?Melis Kerpelii şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46 Nazerin İş Merkezi İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Kerpelii isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Kerpelii online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melis Kerpelii isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Kerpelii bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Kerpelii ile iletişime geçmenizi öneririz.