1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Yönetimini bitirdikten sonra 13 yıl özel bir hastanede yöneticilik yaptıktan sonra ikinci kızımın doğumu ile birlikte kendi isteğim ile görevimden ayrıldım. 2019 tarihinde yıllar önce ilk tercihim ve hayalim olan Psikoloji bölümünü okumak üzere Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde ikinci lisans eğitimime başladım. 2024 yılında onur derecesi ile pedagojik formasyon da alarak mezun oldum.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk

Online danışmanlık

Psk. Meltem Aydın(Çocuklar için Mindfulness ve Şefkat Temelli Dayanıklılık Egitimi)

Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi Saniye Ethem Apartmanı Kat: 1 Daire: 3, 01130, Adana 01140

• Sigortası olan hastalar

Psk. Meltem Aydın (Anda Psikoloji)

Ziyapaşa bulvarı gezerşen plaza kat:6 d:20, Adana, Seyhan, Adana 01130

• Sigortası olan hastalar

9 yaşındaki oğlumun kaygı problemi için götürdüğüm doktorumuzun , oğlumla iletişimi çok başarılıydı ve hayatımıza güzel bir dokunuş bıraktı.

• Psk. Meltem Aydın (Anda Psikoloji) Randevu  •

Kaygı bozukluğu nedeniyle Meltem Hanım’dan destek almaya başladım ve süreç gerçekten çok iyileştirici oldu. Samimi ve güven dolu yaklaşımı sayesinde kaygılarımı daha iyi yönetebilmeyi öğrendim. Her seansta rahatça kendimi ifade edebildim ve kendime dair önemli farkındalıklar kazandım.

• Online Danışmanlık  •

Meltem hanımla tanışmadan önce psikoloğa gitmek konusunda soru işaretilerim vardı. Meltem hanımla beraber destek almanın normal olduğunu fark etmeye başladım. Yas sürecimde yanımda olduğu ve anlaşıldığımı hissettim. Terapi süreciyle beraber daha iyiyim.

• Z

Meltem hanımı tanımak ve seanslara katılmak benim için büyük bir şans oldu. Alanındaki bilgisi, anlayışı ve samimi yaklaşımı oldukça iyi. Kendimi daha iyi tanımama ve güçlü yönlerimi fark etmeme yardımcı oldu. İyi ki psikoterapi seanslarına başlamışım diyorum.

• G

Hayatta kaybolmuş ve umutsuz hissettiğim bir noktada Meltem hanım beni tekrar hayata bağladı. Beni gerçekten anladığını ve etkin dinlediğini fark ettim ve bu benim için çok önemliydi. İyi ki başvurmuşum kendim için aldığım en iyi karar oldu, artık kendimi daha iyi hissediyorum.

• B

Sosyal medya üzerinden ulaştım. Meltem hanımla ile yaptığımız görüşmeler sayesinde panik ataklaeımda iyileşme oldu, rahatlıkla önerebilirim

• Ö

Meltem hanıma kaygılarımdan dolayı başvurmuştum. Oldukça ilgili, empatik ve profesyonel bir psikolog. Seans sürecinde kendimi çok güvende hissettim ve farkındalığım arttı. Yaklaşımı samimi ve destekleyici. Terapi sürecimiz Meltem hanım ile devam etmekte. Sürecimizde çok yol aldığımı fark edebiliyorum.

• I

Meltem hanım işinde cidden çok özenli. Kendisi seans boyunca kendinize dair farkındalığınızı arttıracak soruları ile güzel dinamik yakaladım kendisi ile. Bana karşı empatisi kendimi iyi hissedip kendisi ile bağ kurmamda çok etkili oldu.