2021 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İngilizce) lisans programından mezun oldum ve eğitim hayatım boyunca birçok farklı alanda aktif staj deneyimi edindim. Aynı yıl Aile Danışmanlığı Sertifika Programına katılarak uygulayıcı eğitimimi tamamladım. Zihin Kuramı & Sosyal Beceriler, DIR Floortime 101 ve Çocuk Dikkat Testleri gibi uzmanlık eğitimleriyle kendimi sürekli geliştiriyor, öğrencilere akademik ve sosyal gelişimleri için destek sağlıyor, veri odaklı yaklaşımlar ile eğitim süreçlerini destekliyorum. Her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim planları oluşturuyorum. Aynı zamanda, aile eğitimleriyle ebeveynlerin sürece katılımını teşvik ediyor, her çocuğun potansiyeline ulaşması için bütüncül bir yol haritası oluşturuyorum.
- Okula Uyum Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Disleksi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Cumhuriyet, Beylikdüzü, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Meltem Bener adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Meltem Bener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Bener, Çocuk Gelişimi. Size Meltem Bener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Zihin Kuramı, Prep Uygulaması, Çocuk Değerlendirme Testleri, Denver Gelişim Tarama Testi.
Meltem Bener adresi nerede?Meltem Bener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Bener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Bener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Bener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Bener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meltem Bener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Bener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem Bener ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Gelişimcileri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Gelişimcileri