Ben Dil ve Konuşma Terapisti Meltem Şen.
2005 yıllından bu yana sağlık sektöründeyim. Ticaret Meslek Lisesi "Döner Sermaye" rektörlüğe bağlı (bir yıl) staj yapmamla sağlık serüvenim başladı. :) Daha sonrasında Trakya Üniversitesinde Odyometri Programıyla devam etti. Yaz stajlarımı da Çapa Hastanesinde "Odyoloji" alanında gerçekleştirdim. Ve o yıllar Türkiye'de yeni başlayan Koklear İmplant ameliyatları başlamasından ve mezun sayısının az olmasından kaynaklı Cerrahpaşa hastanesine destek olarak katılıyordum. Toplamda altı ay stajyer olarak desteğim devam etti. 2009 yıllında Özel bir hastanenin Odyoloji bölümünde hasta kabul etmeye başladım ve sekiz buçuk yıl hastanede yenidoğan ve yetişkin hasta kabul ettim. Birçok öğrencinin stajlarında ki supervizorluk hocalığını yürütüm.
2018 yılında da Özel bir Üniversitenin "Odyometri" programında öğrencilerimle görevime devam ettim. Odyometri programı ögretmenliğimin pragmatik ve teorik anlamda sürdürdüm öğrencilerimin stajlarındaki üstün başarı belgeleri almalarıyla bu taçlandı. Ardından hayatımda radikal bir karar vererek istifa ettim ve tekrar öğrenci oldum. :)))
2019 başladığım Anadolu üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Lisans bölümünden 2022 yılında (üç yıl) mezun oldum.
Lisans eğitimi boyunca yurt dışı (Hollanda) ile yurt içi (İstanbul) özel ile rehabilitasyon merkezlerinde, Osmangazi Üniversitesinde farklı bölümlerde (Nöroloji, Çocuk Psikiyatrisi, KBB vb.) ve Engelliler Araştırma Enstitüsünde gözlem stajlarımı gerçekleştirdim.
Anadolu Üniversitesi'nde yer alan Türkiye'de ilk kurulan Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde (DİLKOM) bir sene boyunca stajyer Dil ve Konuşma Terapisti olarak terapilerimi gerçekleştirdim. Bu süre zarfında ki seanslarım;
Konuşma sesi bozuklukları, Ses bozuklukları, Yutma bozuklukları, Motor Konuşma Bozuklukları, Dudak Damak Yarıklı bireyler,
Edinilmiş Dil Bozuklukları (Afazi), Akıcılık Bozuklukları, Gelişimsel Dil Bozukluğu ve Özel gereksinimli bireylerle bireysel değerlendirme, tanılama ve terapi süreçlerini yürüttüm.
Mezun olduğum günden bugüne, her yaş grubunda yer alan dil, konuşma, iletişim, ses ve yutma bozukluklarının değerlendirilmesi, tanılanmasında ve yürütülmesinde görev almaktayım. :) Türkiye adına ilk ödül almanın da onurunu da ayrıca yaşıyorum
Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. B Blok No:20/2 İç Kapı No: 14 ATAKOY TOWERS Plaza, Bakirköy, İstanbul
Nef22 A Blok K:5 D: 78 Ataköy 7.8.9.10.Kısım M. E5 Yanyol C., Bakırköy, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. B Blok No:20/2 İç Kapı No: 14 ATAKOY TOWERS Plaza, İstanbul
Ataköy Towers
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Meltem Şen
Meltem Hocammı tavsiye üzerine bulduk ve iyi ki buldum. Ses tellerimde nodul vardi ve 5 seansta bu nodul gercekten yok oldu. Eşim bile inanamadi. Kendisi hem işinde profesyonel hem de o kadar içten ve güler yüzlü ki herkese tavsiye ederim. İyi ki sizin gibi bir mütevazi bir kalbi ve işinde inanılmaz iyi olan sizi bulmuşsuz.
Dkt. Meltem Şen
Guzel, nazik gorusleriniz icin cok teşekkür ederim.
d...
Meltem Hanım'a konuşma terapisti ararken internetten ulaştım. Son derece memnun kaldık. Yedi yaşındaki kızım için başvurmuştum. Selektif mutizm teşhisi vardı. Kızım sadece belirli kişilerle konuşuyordu. Ama ilk terapiden itibaren çok yol aldık ve şu an herkesle konuşuyor. Herkese tavsiye ediyorum, Meltem Hanım'ın çocuklarla ve aileyle iletişimi muhteşem.
Dkt. Meltem Şen
Bu kadar kısa sürede bu başarı, minik kızımız sayesinde, iyiki tanidim sizi ;)
d...
Meltem Hanım'a kızım 2 yaşındayken başvurmuştum. Konuşma gecikmesi için araştırma yaparken karşıma çıktı ve süreci nasıl yöneteceğimiz konusunda çok desteği oldu. Benimle aynı problemi yaşayan annelere canı gönülden öneririm, önermeye de devam ediyorum.
Bizim yolumuzu aydınlattı. Bu vesileyle tekrardan tanıştığıma memnun olduğumu bildirmek isterim.• • •
Dkt. Meltem Şen
Bende cok mutlu oldum, güzel sözleriniz icin cok tesekkur ederim ;)
m....)
Çocuğumun konuşma gecikmesi vardı. Ben de daha fazla sıkıntı yaşamamak için Meltem Hanım ile seanslara başladım. 1 senedir gidiyoruz. Çocuğumu birçok yere götürdüm ama verim alamadım. Meltem Hanım bizim kahramanımız. Bizim için çok kıymetli bir uzman. Yolun sonuna geldik. Kısa sürede oğlumun konuşması açıldı. Ben bunu Meltem Hanım'ın profesyonelliğine bağlıyorum. Oğlumun hayatındaki en sevdiği insanlardan birisi kendisi. Meltem Hanım en büyük destekçim. Kendisine bir ömür boyu minnettar kalacağım.
Dkt. Meltem Şen
Guzel sozleriniz için, çok teşekkür ediyorum :)
d ...)
Down sendromlu çocuğum için başvurduk. İlgili, tatlı, deneyimli bir uzman. 9 ay gittik, maddi açıdan zorlandığım için seansları bırakmak zorunda kaldık. Farklı konu için de başka bir yerde terapi alıyor. Oğlumda kendisini seviyor ve mutluydu. Uyguladığı seanslardan olumlu sonuçlar aldık.
Dkt. Meltem Şen
Sizi Özlücem, cok teşekkür ederim :)
g...
Meltem hanıma internetten araştırarak ulaştık. Konuşma gecikmesi ve kekemelik sebebiyle başvurduk. Süreçten çok memnun kaldık ve gözle görünür ilerleme kaydettik.
Çok teşekkür ederim ;)
O
o....)
Annem inme geçirdi, konuşmasında bozukluk oluştu. Tavsiye üzerine kendisine başvurduk. 6-7 aydır gidiyoruz. Seanslar sayesinde baya ilerlemeler var. Konuşmasında düzelmeler oldu. Meltem Hanım çok iyi bir uzman, memnunuz kendisinden.
Dkt. Meltem Şen
Cok tesekkur ederim guzel sözleriniz icin ;) Seansları ilerlemiş, olumlu sekilde bitirmiş olmakta sayenizde ;)
Ş
ş...
İnternette dolaşırken denk geldim ve araştırdım. Konuşma güçlüğü ve ayrıca damak ameliyatı geçirdiği için konuşma bozukluğu yaşıyordu, bu nedenle başvurduk. Gittiğimizde çok beğendik, oğluma da iyi geldi. Etrafındakilerin de Meltem Hanım'ın çok faydalı olduğunu söylediğini duyunca güvendik. Gözüm kapalı emanet ederim çocuğumu.
Dkt. Meltem Şen
Sizi özleyeceğim, süreci sizinle geçirmek cok keyifliydi ;)
n....)
Çocuğumun yeme problemi vardı. Çiğneme kasları zayıftı, bu sebepten dolayı başvurduk. 6 seans gittik, olumlu sonuçlar aldık. Biz seansların çok faydasını gördük. Meltem Hanım işinin ehli bir insan. Ben ve çocuğum çok memnun kaldık.
Dkt. Meltem Şen
Hızlı sonuç almamazın asıl kahramanı küçük bey ;) sizi tanıdığım icin cok mutluyum.
m....l
Ses kısıklığı için kendisine başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 5 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Meltem Hanım ile çalıştığım sürede sesim oldukça toparlandı. Kişisel sebeplerden dolayı ara vermek zorunda kaldım. Bana çok yardımcı oldu. Konum olarak uzak kaldık. Online üzerinden görüştük. Sorduğum sorulara birebir kendisi cevap verdi. Her aradığımda ulaşabildim. Alanında iyi bir ses terapisti.
Dkt. Meltem Şen
Sizi tanımış olmak ayrica mutlu etti beni, süreç sizinle birlikte daha keyifliydi. :)
Meltem Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Şen, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Meltem Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Meltem Şen adresi nerede?Meltem Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nef22 A Blok K:5 D: 78 Ataköy 7.8.9.10.Kısım M. E5 Yanyol C. İstanbul
- Ataköy 7-8-9-10.Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. B Blok No:20/2 İç Kapı No: 14 ATAKOY TOWERS Plaza İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meltem Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meltem Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meltem Şen hangi dilleri konuşuyor?Meltem Şen ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Meltem Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri