Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik 34899
Bağdat Cad.Kantarcı Rıza Sok.No:3/2 Köseoplu Apt. D3 Erenköy, İstanbul 34022
C
c.....
Florance Nightingale hastanesine, Prof. Dr. Meral Berkem’e 6 yaşındaki kızımızın DEHB şüphesiyle gittik. Görüşme başlar başlamaz sürenin kısıtlı olduğunu, önündeki saati kurduğunu belirtti. Böyle bir yaklaşıma rağmen konuşma ve hareketleri aşırı yavaş ve ağırdı, seans çok verimsiz geçti. Çocuğumuzu yalnızca 3 dakika gözlemledi ve “DEHB görünüyor” diyerek kırmızı reçeteli ilaç önerdi. Bu yaklaşım içimize sinmedi ve daha sonra başka bir uzmana danıştık. Yeni doktor durumun dürtü bozukluğu olduğunu, hiperaktivite ve dikkat dağınıklığından farklı olduğunu açıkladı ve normal bir ilaç önerdi. İlaçla iki haftada olumlu sonuç aldık, gereksiz yere ağır bir ilaç kullanmamış olduk. Bu şartlara ve o kadar tecrübeye bu tanıyı ve ilacı kendisi önerebilmeliydi diye düşünüyorum, beklenti öyle oluyor haliyle. Daha önce birçok oyun-duyu terapisi ve başka ayrı 3 psikiyatri görüşmesi yapmış biri olarak, en kötü ve verimsiz deneyimimiz buydu. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Meral Berkem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Berkem, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Meral Berkem adresi nerede?Meral Berkem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
- Bağdat Cad.Kantarcı Rıza Sok.No:3/2 Köseoplu Apt. D3 Erenköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Berkem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Berkem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meral Berkem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Berkem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Berkem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Berkem hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meral Berkem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.