Ben Meral Yıldız. İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji lisansımdan 2025 yılında mezun oldum. Aktif olarak dört aydır Adana Çukurova Diyalog Eğitim merkezinde çocuk ve ergen odaklı çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Çalışmalarımda her bireyin yaşam öyküsünü, duygusal ihtiyaçlarını ve güçlü yönlerini merkeze alan bir yaklaşım benimsemekteyim. Özellikle çocuklar ve ergenlerde duygu düzenleme, dürtüsellik, sınır problemleri, sınav kaygısı, akran zorbalığı, dikkat eksikliği, hiperaktivite ve sosyal ilişkiler üzerine çalışmaktayım.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
- Banka Havalesi
- Nakit
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Meral Yıldız adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Meral Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Yıldız, Psikoloji. Size Meral Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Ergen Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Meral Yıldız adresi nerede?Meral Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitler Bulvarı Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meral Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meral Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meral Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Meral Yıldız ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Meral Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Meral Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.