0850… Ücret öğren

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Op. Dr. Meriç Kahraman Kliniği

Limonluk mah. 24104 sk. pektaş skala ofis kat 6 no 18, Yenişehir

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • G

Doktorumun ayrıntılı bilgi vermesi ve ameliyat öncesi tüm tetkikleri yaptırıp detaylı incelemesi beni çok rahatlattı.Astım hastası olduğum halde doktorum sayesinde çok rahat bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı çok rahat yürüyebildim. Hastanede bir gece kaldım ve sabahı direnler çıkarıldı. Eve geldiğimde de çok rahat günler geçirdim, her aşamasından çok memnun kaldım. Yıllarca çektiğim boyun ve sırt ağrılarım,göğüslerim uygun boyuta geldiği için rahatladım. Kesinlikle meme küçültme ameliyatı düşünenler gönül rahatlığıyla Meriç hocama gelebilirler.İyi çalışmalar

• Op. Dr. Meriç Kahraman Kliniği Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

• L

Uzun zamandır yaptırmak istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim bir ameliyattı. Kafamda bir sürü soru işareti vardı ve korkuyordum. Ama daha ilk görüşmemizde bana o güveni verdin ve kafamdaki soru işaretleri yerini cesarete bıraktın ameliyat sonrası da çok zor bir süreçti ama güler yüzünüz enerjiniz ve sabrınız bana çok destek oldu iyiki siz

• Op. Dr. Meriç Kahraman Kliniği Diğer  •

• G

Çok iyi, ilgili, kesinlikle tercih edilebilinir.

• Op. Dr. Meriç Kahraman Kliniği Diğer  •

• N

Çok korktuğum halde asla en ufak bi ağrı çekmedim ayni ameliyati olanlardan dinledim ön yargıyla girdim ama ikinci günden itibaren kendi işimi kendım yaptım. Ve dikişlerimde en ufak ağrı acı çekmedim çok çok memnunum asla korkmayın

Ben meriç hocama ikinci ameliyatımı oldum her defasında çok güzel sonuçlarlar aldım anlayışı ve mütevazi tavrı hastaya yaklaşımı çok güzel iyi tanımışız sizleri

Atakan meriç hocam bana yapmış olduğunuz göz kapağı ameliyatım çok güzel oldu sonuçtan çok memnun oldum iyi ki yollarımız kesişti

Dudak dolgusu yaptırdım çok doğal tam istediğim gibi oldu çok ilgili ve güleryüzlü her sorumu detaylı açıklamalarıyla beni yıllardır ertelediğim yaptırmaktan çekindiğim meme estetiği ameliyatı için gün almama sebep oldu

Sadece başarılı bir operasyon değil, aynı zamanda bana güven veren, her aşamada sabırla bilgilendiren ve ilgisini hiç eksik etmeyen Meriç hocamla yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şans. Göz kapağı ameliyatım beklediğimden çok daha konforlu geçti, sonuçtan çok memnunum,kendimi daha özgüvenli hissediyorum.Aynaya her baktığımda iyi ki diyorum. İyi ki Meriç hocam İyi ki sizi tercih etmişim
    Başarılı sonuç için hocama minnettarım ve gönül rahatlıyla Meriç hocamı tavsiye ederim.

• Ş

Meriç hocam da 28 Ocak'ta karın germe ameliyatı oldum çok güzel bir süreç geçirdim ameliyat olmak isteyen hiç tereddütsüz olabilir. İlgisi mütevaziliği ile harika bir insan

• I

Burun ameliyatım çok güzel oldu.yollarimiz iyiki kesişti nefes almak mükemmel şekliyle öz güvenim geldi sizin sayanizde iyi ki siz