Sertifika Bilgileri
KDTD Ulusal Kongresi (2016)
Oyun Terapisi (2016)
MMPI (Padem 2014)
Cem Öğretir ile Etkili İletişim Teknikleri (2014)
4. Beykent Psikoloji Günleri (2014)
1. Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi (İstanbul Bilgi Üniversitesi 2014)
Yetişkin Psikoterapileri Eğitimi (2014)
18. Ulusal Psikoloji Kongresi (İzmir Ekonomi Üniversitesi 2013)
Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kişisel Gelişim Programı (İstanbul Bilgi Üniversitesi 2013)
16. Ulusal Psikoloji Kongresi (Girne Amerikan Üniversitesi 2011)
Ielts sınav eğitimi (Londra Regent School 2015)
Akdeniz Türk Tv'de konuk olduğum Herkese Sağlık Programında işlediğimiz konular
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Sınav Kaygısı ,
G.M.K Bulvarı, Bahçelievler Mahallesi Oktay Sitesi B/Blok K.4 D.1, Yenişehir, Mersin 33110
G.M.K Bulvarı, Mersin
Klinik Psikolog Meriç Mavi
t.....
Öncelikle çok teşekür ederim.Meriç hanım'a zorolanı başarmama yeniden yaşamın en güzel ğünlerin elimde olduguna ,meriç hanımı'n işinde başarılı ,pozitif,güler yüzlü aktif olması sayesinde gelecekten umudum oldu.İyiki tanımışım.
• başka bir yer • Kanserde Psikolojik Destek •
Psk. Meriç Mavi
Teşekkür ederim nazik görüşleriniz için...
İşinde başarılı ve dinamik,motivasyonu kuvvetli ve pozitif bir danışman.Bir yakınım için tercih ettim.Kendisine özel bir konu için gitmiştik.Olumlu da geriş dönüş aldık.Seanslardan memnunuz. Hala da danışanıyız. Yakınlığı,ilgisi, alakası ve işindeki sürekliliği ve bizimle ilgililiği açısından memnun kaldık.
Psk. Meriç Mavi
Nezaketiniz için teşekkür ediyorum, güzel dokunuşlar sağlandıysa ne mutlu bana...
Meriç Mavi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meriç Mavi, Psikoloji. Size Meriç Mavi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Meriç Mavi adresi nerede?Meriç Mavi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- G.M.K Bulvarı Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meriç Mavi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meriç Mavi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meriç Mavi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meriç Mavi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meriç Mavi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meriç Mavi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meriç Mavi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.