Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Hakkımda
Dyt Merve Aşık danışanlarına Diyetisyen olarak hizmet vermektedir. Kendisi aynı zamanda Kurumsal beslenme Danışmanlığı yapmaktadır.
Okullar / Eğitimler
Dakiklik
Alaka
Mekan
fs...ö
Merve hanım ve kumru hanım mükemmel bir ekipler ve o kadar organize bir şekilde hareket etmeleri gerçekten takdire şayan Merve hanımin bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda çok güzel bir hamilelik danışmanlığı almanın yanı sıra aklıma takılan herşey için anında dönüşler beni çok mutlu etti. Emeğinize yüreğinize sağlık
b....ç
Gebelik sürecim boyunca bana eşlik eden tatlı diyetisyenimiz; kaçamaklarıma rağmen kilomu kontrol altında tutmayı ve bebeğime sağlıklı kilolar aldırmayı başardığınız için ne kadar teşekkür etsem az. Bu süreçte yaşadığım reflü vs. gibi sağlık problemlerimde de yanımda olup beni doğru yönlendirdiğiniz için ayrıca minnettarım. İyi çalışmalar
d.....
romatizma ağrıları ve fibromiyalji ağrılarım vardı sağlıklı beslenme ve bazı besinleri hayatımdan cıkartmam gerekiyordu.Daha önce çok diyet geçmişim oldu ,5-6 kilo versem yetiyordu ama bu sefer derdim kilo değil sağlıktı ,Merve hanim beni fonksiyonel tıp ile tanıştırdı süreç başta zorlu gibi geldi ama, Merve hanim beni hep motive etti ve hayatımdan çıkardığım besinlerin sadece bağımlılık olduğunu öğretti, 4 aylık süreçte sagligimin yanında 9 kilo ,50cm incelme bonus oldunekadar teşekkür etsem az iyiki tanidim
i̇...r
Merve hanim güler yüzlü, samimi içten verdiği enerji ile birlikte doğru beslenme alışkanlığı için irademi ortaya koyabilmek hiç zor olmadı, verdigi bilgiler ve surekli iletisim halinde kalmamizi sağlayarak kısa surede fazla kilolardan kurtulup saglikli bir birey oldum, hedefi tam on ikiden vurmak için kesinlikle tavsiye ediyorum
Şeker hastasıyım ve mide şişkinliği yaşıyordum. Kızımın tavsiyesi üzerine Merve Hanım'a gittim. Yaklaşık 1 ay devam ettim. 4-5 kilo verdim. Mide şişkinliğim normale döndü. Listelerim bana uygun olduğu için uygulamada zorlanmadım. Merve Hanım çok güler yüzlü. Alternatif sunarak ilerlemesi güzeldi. İlla şunu bunu yiyeceksiniz diye dayatmıyor. Gün içinde ihtiyaç duyduğumda da rahatça ulaşabildim. Çevremde de her zaman tavsiye ediyorum.
Mide rahatsızlığım vardı ve yağ oranım yüksekti. Arkadaşımın tavsiyesiyle Merve Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 3 ay devam ettim. Ortalama 6 kilo verdim. Bunun 4 kilosu yağdan gitti. Zaten fazla kilom yoktu. Asıl amacımız beslenme düzenini oturtmaktı. Mide rahatsızlığım da geçti bu dönemde. Merve Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi hissettirdi. Aynı zamanda otoriter bir yapısı da var. Aradaki dengeyi kuruyor. Ne zaman ihtiyacım olsa ulaşabildim. Hala sürecimizin üzerinden çok zaman geçmesine rağmen aklıma bir şey takılsa ulaşabiliyorum kendisine.
c.....
Kilo verme sebebiyle araştırarak ulaştım Merve Hanım'a. Yaklaşık 3-4 ay devam ettim. Ortalama 10 kilo verdim. Normalde çok fazla bir kilom yoktu zaten. Ona rağmen bu şekilde güzel bir sonuç aldık. Diyet listelerimi rahatça uygulayabildim. Aç kalmadan, doğru beslenmeyle kilo kaybı yaşadım. Merve Hanım çok sevecen ve ılımlı bir uzman. Danışana karşı çok ilgili. Gün içinde de rahatça ulaşabildim. Çok güzel bir süreç geçirdik.
Kolesterolüm yüksekti ve kilo fazlam vardı. Araştırarak ulaştım Merve Hanım'a. 4 ay devam ettim. Şu an koruma dönemindeyim. 15 kilo verdim bu süreçte. Kolesterolüm de düştü. Diyet listelerimi bana da sorarak, benim isteklerimi de göz önünde bulundurarak hazırladığı için zorluk yaşamadım. Çok güler yüzlü bir uzman. Danışan takibi çok başarılı. Gün içinde bir şey sormak istediğimde mutlaka dönüş sağlıyor. Çok memnunum.
h....d
Mutlu olmami saglayan, istedigim kiloma kisa sürede ulasmami saglayan, ilgi alakasini hic eksik etmeyen muhtesem diyetisyenim Merve hanima cok tesekkurler. 3 aylik surecte ac kalmadan yiyerek keyifle istedigim kiloma ulastim.. hersey icin tesekkurler...
m....g
Aynada kendinizi sağlıklı ve zinde görmek için çanakkalenin tek adresi diyebilirim. çok teşekkürrr. Sağlıklı beslenme anlamında merak ettiğim ve sormak istediğim her sorunun karşılığını aldım yeni görüntümden ve sağlıklı beslenerek devam ettiğim yaşam yolculuğumdan çok memnunum
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Medipol Üniversitesi - Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Deneyimler
- D-Art Diyet-Beslenme Merkezi ( Devam )
Bilinen Diller
İngilizceİlgili aramalar