Psk Merve Aslan, lisans eğitimimi Gümüşhane Üniversitesi Psikoloji bölümünde başarıyla tamamlayarak Psikolog unvanı aldım. Lisans eğitimim boyunca bir çok yerde staj yaptım 2 ay boyunca Kilis Adalet Sarayında yaptığım stajımda travma süreçleri, boşanma süreçlerindeki çocuklar, mağdur çocuklar ve yetişkinlerle çalışma imkanım oldu, daha sonra Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesinde çocuk,ergen, yetişkin ve yaşlı gruplarıyla depresyon ve diğer duygu durum bozuklukları, panik bozukluk ve diğer kaygı bozuklukları, şizofreni ve diğer panik bozukluklar, yaşlılığa bağlı ortaya çıkan ruhsal sorunların tedavi sürecinde, klinik testleri uygulama ve değerlendirmede görev alarak stajımı tamamladım. Daha sonra Gaziantep de Paylaşım Psikodrama ve Psikolojik Danışma Merkezinde evlilik ve uyum sorunları, cinsel sorunlar, uyku bozuklukları kaygı bozuklukları, duygu durum bozuklukları gibi bir çok konuda tedavi yöntemleri üzerinde gözlem yapma fırsatı bulmuştur. Şuan ise Kilis AKD Kids Kreşinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarını görmektedir.

Uzmanlık alanları

1.Bireysel Terapi

-depresyon bozuklukları

-Anksiyete bozuklukları (panik bozukluk, agorafobi, özgül fobi, yaygın anksiyete bozukluğu)

-Obsesif kompulsif Bozukluk ve ilişkili bozukluklar

-Akut stres bozukluğu

- Beslenme ve yeme bozuklukları

-uyku-uyanıklık bozuklukları

-ergenlerde aile ve akran iletişim problemleri

2.çocuk ve ergenlerde: öğrenme güçlükleri,DEHB, davranış bozuklukları, psikolojik problemler, teknoloji bağımlılığı, kardeş kıskançlığı, ayrılık kaygısı vb

3.Çocuk ve ergenlerde sınav kaygısı

Necmettin Erbakan Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:32/A, Kilis 79000

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• K

Merve Hanım'la bir tanıdık vasıtasıyla tanıştık. 9 yaşındaki çocuğumuz için görüştük kendisiyle. Çocuğumuzun özgüven eksikliği ve saldırganlığı vardı; bir de arkadaş çevresi yoktu, çocuklarla anlaşamıyordu. Merve Hanım çok yardımcı oldu; biz de memnun kaldık. Çevremize de bahsettik.

• F

Arkadaşımın önerisiyle başvurdum. Sürecimiz gayet güzel ilerledi. Sürece başlamadan önce gerçekten iyi hissetmiyordum. Bana uyguladığı terapi ile hayatımdaki birçok şeyin farkına vardım ve psikolojimin iyileşmesine gerçekten çok katkı sağladı. Çevreme de tavsiye ederim.

•  •

Merve Hanım'ı sosyal medyadan gördüm ve başvurdum. İyi ki de başvurmuşum.
    Yakın zamanda eşimi kaybettim. Üzüntünün yanı sıra gelecek kaygısı, yalnızlık fobisi gibi korkular yaşıyordum. Merve Hanım'ın desteği ile korkularım ve kaygılarımından büyük ölçüde kurtuldum, hafifledim sanki. Artık hayatımdaki olumsuz şeyleri düşünmek yerine olumlu, pozitif şeyleri görmeye başladım.
    Ben çok memnun kaldım. Bu yüzden ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Ben anksiyetemden dolayı Merve Hanımla görüşüyordum. Bana çok iyi geldi; çoğu zaman yine görüşüyoruz. Onun sayesinde çoğu şeyi aştığımı düşünüyorum; desteği çok güzeldi; yanımda birinin olduğunu hissetmek çok iyi geldi. Tabii ki tam olarak anksiyetemi yenmedim, ama bana bir şeylerin farkına varıp en az seviyede korkumu ve heyecanımı yaşayacağımı öğretti. Çevreme de tavsiye ederim.