1988 Lüleburgaz doğumlu olan Merve Baydar Emek, liseyi Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde Hacettepe Üniversitesi Bilişsel Psikoloji Uygulama Laboratuvarı, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi ve Lüleburgaz Nöroloji Psikiyatri Dal Merkezi’nde alanıyla ilgili stajlarını tamamlamış, Weschler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği 4’ün Türkiye’ye standardizasyon çalışmasında yer almıştır. Yüksek lisans eğitimini; Adnan Menderes Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Klinik Psikoloji yüksek lisans programında ‘’Gay, Lezbiyen ve Biseksüel Bireylerde İçselleştirilmiş Homofobi ve Psikolojik Sıkıntılar’’ adlı yüksek lisans tezi ile tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi sürecinde Aydın Adnan Menderes Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde çocuk, yetişkin psikiyatri polikliniklerinde ve yetişkin psikiyatri servisinde psikolojik değerlendirmeler yapmış ve bireysel psikoterapiler sürdürmüştür. Yüksek lisans eğitiminin ardından Tekirdağ’da bir özel hastanede 2 yıl süreyle Klinik Psikolog olarak çalışmış, çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarla psikolojik değerlendirme ve psikoterapi uygulamalarını sürdürmüş, kurum içi ve dışında ilgili eğitimler vermiştir. Daha sonra 3 yıl boyunca Tekirdağ’da özel bir danışmanlık merkezinde ergen ve yetişkin danışanlarla psikoterapiler yürütmüştür. 2020 yılından itibaren Bursa/Nilüfer Özlüce’de yetişkin danışanlarla çalışmalarına devam etmektedir. EMDR Avrupa Akredite terapistidir. Çalışmalarında EMDR ve Şema Terapi ekollerini kullanmaktadır.
- Depresyon
Şema Terapi
Özlüce Bulvarı Time Özlüce, No:29 Kat:3 Daire:41, Nilüfer, Bursa 16120
- Sigortası olan hastalar
a...
Neredeyse bir yıldır terapiye gidiyorum ve bu süreçte kendimi tanımak, anlamak ve iyileştirmek konusunda çok önemli adımlar attım. Terapistimin yaklaşımı, anlayışı ve güven veren tutumu benim için çok kıymetli. Alanında gerçekten çok başarılı biri; bu süreçte bana rehberlik ettiği, sabırla eşlik ettiği için çok memnunum.
C
c...
Ben kendisine ablamın tavsiyesiyle sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisi alanında uzman, nazik ve hoşgörülü birisi. Ben iç sıkıntısı için gittim, şema terapi önerdi ve kendisinden gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim.
n...
Arkadaşımdan tavsiyesini almıştım öyle, psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için başvurdum. Yaklaşık bir yıldır kendisinin danışanıyım ve iyileşmesini istediğim yanlarımın iyileştiğini hissediyorum. Tabii ki süreç kişiye göre farklı uzunlukta ilerliyor, hala çok yolum olduğuna inanıyorum. Kendisini de tavsiye ederim tabii ki.
T
t...
Merve Hanımla görüşmeye başlayalı 1 yıl oluyor. Seanslarımız hala devam ediyor. Kendisine internetten yaptığım araştırmalar sonucunda ulaşmıştım. Geçmişte yaşadığım olumsuz olayların şuan ki halime de etki ettiğini fark ettiğim için yardım almak istemiştim. 1 yıldır gerçekten güzel aşama kaydettiğimizi düşünüyorum. Başından itibaren Merve Hanımın yaklaşımı hem çok profesyonel hem de çok güven vericiydi. Kendimi açmakta hiç zorlanmadım. Çevremdekilere de tavsiye ettim, etmeye de devam ediyorum.
EMDR terapisi düşünüyordum. Bu amaçla Merve Hanıma gittim ve o da EMDR terapisini uygun gördü. Bana yapmış olduğu EMDR terapisinden memnun kaldım. Ağır bir süreci atlatmama yardımcı oldu. Ayrıca genç olmasına rağmen çok çalışkan biri. Kendini geliştirmek için sürekli kitap okuyor, araştırıyor, çeşitli eğitimlere katılıyor. Böylece yaşça kendisinden büyük olan birçok psikologla arasındaki farkı kapatmış. Tavsiye ederim.
• Uzm. Kl. Psk. Merve Baydar Emek • Diğer •
K
k.....
Geçmişte çok sevdiğim birinin intiharı sebebiyle Merve Hanım ile yollarımız kesişti. Yas sürecimi daha konforlu hale getirmek için birlikte çalıştık. Kaybetmek, öz şefkat, farkındalık, kabullenmek, fark etmek gibi kavramsal şeyleri anlamlandırdı benim dünyamda. Kendinizi anlamak, hayatınızı anlamlandırmak adına ön yargılarımı/korkularımı çıkartıp duygularımla çırılçıplak kaldığım karanlık odada Merve Hanım bana ışık oldu :) İşinde gerçekten profesyonel ve oldukça bilgili bir psikolog. Gitmeyi düşünen herkese tüm samimiyetimle tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
bü....
Çok kibar ve ilgili bir hanımefendi. Yaşadığım zor ve yıpratıcı süreci atlatmada çok yardımcı oldu. Kendisi gibi çalışanları da kibar ve ilgililer. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ederim
• Carpe Diem Psikolojik Hizmetler Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Y
y....m
Merve Hanım alanında çok başarılı,çok dikkatli,çok sempatik bir psikolog birkaç ayda uzun bir yol kat ettik kendimi çok daha iyi, pozitif hissediyorum etkisini bu kadar kısa zamanda göstereceğini hiç düşünmüyordum fakat kendimdeki değişiklikleri farkedince Merve hanımı tercih ederek çok doğru bir tercih yaptığımı anladım herkese tavsiye ederim tereddütsüz Merve Hanımı tercih edebilirsiniz.
• Online Danışmanlık • •
a....c
Merve Hanım’ la yaklaşık 6 aylık bir terapi sürecimiz oldu. Bu süreçte kendisinin pozitif enerjisi, konulara yaklaşımı ve duruma hakimiyeti sürece devam etmemdeki en büyük motivasyonlarımdan birisi oldu. Ben sorunlarımın kaynağının farklı bir nedenden kaynaklandığını düşünerek görüşmeye başlasam da travmalarımı ve tetikliyecilerimi bulmamda çok büyük katkı sağlayarak ve EMDR yöntemini başarıyla uygulayarak rahatsızlıklarımın bendeki etkisini büyük ölçüde azaltmaya, eskisi gibi daha pozitif düşünmeme ve iyi hissetmeme büyük katkı sağladı. Genel olarak terapi almayı herkese tavsiye etmemle birlikte, Merve Hanım’ la da görüşmeyi kesinlikle tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • •
e....
Merve hanım çok tatlı sempatik aynı zamanda danışanlarına karşı daima çok ilgili. Kendisiyle 7 ay kadar bir süreçte görüşme fırsatı buldum. Eski bir çocukluk travmamın bende şuanki etkileri ve o anım üzerine çalıştık. Şuan kendimi öncesine oranla çok daha özgüvenli güçlü ve bilinçli hissediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
• Carpe Diem Psikolojik Hizmetler Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Merve Baydar Emek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Baydar Emek, Psikoloji. Size Merve Baydar Emek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Online Terapi, Şema Terapi, Travma Terapisi.
Merve Baydar Emek adresi nerede?Merve Baydar Emek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özlüce Bulvarı Time Özlüce Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Baydar Emek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Baydar Emek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Baydar Emek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Baydar Emek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Baydar Emek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Baydar Emek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Baydar Emek hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Merve Baydar Emek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Baydar Emek hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Baydar Emek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.