Dr. Dt. Merve Çıtak Doğru kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane

Haydar Çavuş Mahallesi Kaşif Acar Caddesi No:2 Ofis:1, Bandırma, Balıkesir 10200

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Güleryüzlü ilgili bir doktor ve çalışma ekibi kızımın ilk dişci deneyimi olduğu için çok korkuyordu ve ağladı çok güzel sabırla yaklaştılar dolgu yaptırdık çıkınca acımadı korktuğum için ağladım dedi

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Dolgusu  •

Özellikle çocukla iletişimi çok iyiydi.Cok memnun kaldık.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi  •

• D

Oğlum un dişlerindeki beyaz lekeler nedeniyle randevu oluşturduk.Randevumuz zamanında çok temiz ve çocuklara özel hazırlanmış bir ortamda gerçekleşti.kısa sürede tanı konuldu.diş hijyeni ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.kendisine tüm işlerinde başarılar dilerim.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Merve Hanım’ın enerjisi deneyim ve tecrübelerinin güvenilirliğiyle her diş çekimimizi ve tedavimizi kusursuz ağrısızca yaşıyoruz. Bandırma da böyle güvenilir ve kaliteli bir çocuk diş hekimine sahip olduğumuz için şanslıyız.

Merve hanım oldukça cana yakın ve iletişimi güçlü birisi oğlumun diş tedavisi için gittik yapacağı her işlemi detaylıca anlatarak endişelenmesini engelledi.

• Y

Cok ilgili ve profesyonel hekim oldugu net. Ogluma ilimli yaklasimi ve surekli sureçi anlatmasi mukemmel

• M

Oğlumun 12 yaşında çıkacak olan azı dişindeki küçük bir çürük için kendisine işlem yaptırdık ilk randevuda makineleri tanıtarak oğlumun korkusunu yenmesini sağladı ikinci randevuda dolgu işlemi gerçekleştirdi elinin hızlı olması ve oğlumu sakinleştirerek işlemi el çabukluğuyla halletmesi gerçekten güzeldi kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Dolgusu  •

Öncelikle çok güler yüzlü bir karşılama oldu
    Diş çekimi için gitmiştik korkumuz vardı nasıl durur oğlumuz diye fakat ikna yeteneği çok yüksek bir hekim oğlumuz korkusuz bir şekilde oturdu ve hiç hissetmedi dişlerinin çekildiğini çok mutlu bir şekilde ayrıldık .
    Bundan sonraki yerimiz belli

• B

Diş telim koptuğunda gayet güzel yardımcı olunup randevu konusunda hiçbir problem yaşamıyorum

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Teli Tedavisi  •

Diş ağrısı şikayetiyle gittik dolgusu yapıldı.Merve Hanım kibar,ilgili,güler yüzlü çocuğum da memnun kaldı tekrar doktor ablasına gitmek isteğini söyledi.şuan ağrısı yok tedavimiz bır kaç seans devam edecek inşallah.