Dr. Dt. Merve Çıtak Doğru kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane

Haydar Çavuş Mahallesi Kaşif Acar Caddesi No:2 Ofis:1, Bandırma, Balıkesir 10200

• Sigortası olan hastalar

Oğlumun 12 yaşında çıkacak olan azı dişindeki küçük bir çürük için kendisine işlem yaptırdık ilk randevuda makineleri tanıtarak oğlumun korkusunu yenmesini sağladı ikinci randevuda dolgu işlemi gerçekleştirdi elinin hızlı olması ve oğlumu sakinleştirerek işlemi el çabukluğuyla halletmesi gerçekten güzeldi kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Dolgusu  •

Öncelikle çok güler yüzlü bir karşılama oldu
    Diş çekimi için gitmiştik korkumuz vardı nasıl durur oğlumuz diye fakat ikna yeteneği çok yüksek bir hekim oğlumuz korkusuz bir şekilde oturdu ve hiç hissetmedi dişlerinin çekildiğini çok mutlu bir şekilde ayrıldık .
    Bundan sonraki yerimiz belli

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• B

Diş telim koptuğunda gayet güzel yardımcı olunup randevu konusunda hiçbir problem yaşamıyorum

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Teli Tedavisi  •

Diş ağrısı şikayetiyle gittik dolgusu yapıldı.Merve Hanım kibar,ilgili,güler yüzlü çocuğum da memnun kaldı tekrar doktor ablasına gitmek isteğini söyledi.şuan ağrısı yok tedavimiz bır kaç seans devam edecek inşallah.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Dolgusu  •

• N

4 yaşındaki kızımın dişindeki çürükler için başvurduk hastanede izin verip kendi yaptırmadığın için genel aneztezi yaparak hem çekim hemde dolgu yapmayı teklif ettiler. Küçük olduğu için ben aneztezi yaptırmadan önce başka yol denenebilir mi ikna edilebilir mi diye başka doktor arayışına girdim ve Biga'da başka giden arkadaşlarımım tavsiyesi üzerine Merve hanıma ulaştık kızım 6 çürük dişinden şuan 2 tanesi kaldı ve sona kalan 1 tanesi diğer doktorda çekmek istedikleri 12 yaşında çıkacak dişi Merve hanım kesinlikle çekilmez ona kanal tedavisi yapmamız gerekir dedi çok şükür kızımı dişsiz bırakmadan Merve hanımla tanıştık o kadar güzel başta çocukla bağ kurmaya çalışıyor ki bir önceki randevuda korktuğu şeyi çocuk söylerse onu kesinlikle yapmıyor güveni sarsılmasın diye unutmasını bekliyor ben kesinlikle tavsiye ediyorum ellerine sağlık hekimimizin

• I

Bir kaza sonrası oğlumuzun iki dişi de yerinden düşmüştü. Telefona bakıp en yakında nasıl tedavi olabilirim diye düşünürken size rastladık ve acilen size ulaştık ve o an ne kadar şanslı olduğumuzu bilmiyorduk. Bandırma' da size rastlayıp travma splinti ile dişlerini yerine geri koyabilmek çok büyük bir şans oldu. Umarım kimse böyle bir kaza yaşamaz ve olur da yaşar ise umarım bizim kadar şanslı olup size ulaşabilir. Sayenizde oğlumuzun gülüşünü tekrar görebiliyoruz.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diğer  •

• C

4ya oğlumun çürük başlangıçları için gittim ileri süreci sorunu ve tedavisini çok güzel anlattı.Oğluma ilgisi iletişimi çok iyiydi Merve hanımın

• Ö

Oğlumun diş çürükleri için Merve hanıma gittik. Asistanın karşılamasından, doktor hanımın güler yüzünden ve bizi bilgilendirmesinden çok memnun kaldık. Umarım oğlumda tedavi sürecini güzelce tamamlar.

• B

7 yaşındaki oğlumun süt dişleri çekimi gayet başarılı bir şekilde gerçekleşti.Özellikle oğlumun korkusunu yenmesi konusunda çok yardımcı oldu.Sonrasında dikkat etmemiz gerekenler hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildik.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Diş Çekimi  •

• Z

3 yaşındaki kızım için kanal tedavisi ve dolgu işlemi yaptırdık. Başka bir doktor genel anestezi ile yapabiliriz demişti çok endişeliydik ama Merve Hanım bizim korkularımızı hem bir hekim hem de bir anne olarak anladı, kızımı ikna edip işlemi gerçekleştirdi. İyi ki onu tanıdık.

• Çocuk diş hekimi Merve Çıtak Doğru Özel Muayenehane Kanal Tedavisi  •