Konuşma terapisti Merve Evci, Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümü (2016-2020) lisans mezunudur. İzmir Tınaztepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Kurucusu olduğu Linora Konuşma Merkezinde yüzyüze değerlendirme ve randevu almaktadır.

Linora Dil ve Konuşma Merkezi Dkt.Merve Evci

Atatürk mahallesi 565 sokak no 4 kapı 2, Akhisar, Manisa 34307

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• C

5 yaşındaki oğlumda hece tekrarı vardı. 1 yıldır gidiyoruz Merve hanıma çok iyi sonuçlar aldık. Sorunumuz neredeyse hiç kalmadı. Oğlum o kadar eğleniyor ki seanslarda, gününü getiremiyor

• Linora Dil ve Konuşma Merkezi Dkt.Merve Evci Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• T

Çocuğumuzda yaşına göre konuşma güçlüğü olduğu için Merve Hanım ile terapiye başladık.1 yıldır düzenli olarak gidiyoruz.Başladığımızda kelime sayısı çok azdı yaşına göre bu yüzden cümleler iki kelimelikti. Şu anda söyleyemediği kelime yok denecek kadar az,ve cümlelerindeki kelime sayısı arttı.Merve Hanım’ın işindeki sabrı kızımızın kendine güvenmesini ve onu oyun arkadaşı gibi görmesini sağladı.Bu yaklaşımı sayesinde kızımızla birlikte baya yol kat ettiler.Şu an hala devam ediyoruz,başladığımız yerden çok ilerideyiz.

• Linora Dil ve Konuşma Merkezi Dkt.Merve Evci Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

Ben kekeme için dil terapistine başladım ve 1 yıl merve abla ile çalıştım. Benim şikayetlerim konuşurken takılma, kekeleme ve doğru nefes alamama gibi şikayetlerim vardı ve merve abla ile çok şey gelişti. Konuşmam daha akıcı hale geldi bu süreçte daha az takılmaya ve kekelememin üstüne giderek, bir çok çözüm yolu göstererek bunu aşmayı büyük oranda başardım sayesinde. İlk başladığım zamanlara kıyasladığım zaman büyük bir fark olduğunu çevremdeki herkes ve kendimde gördüm. Sadece kekeme üzerine değil ,hızlı konuşma ve doğru nefes alma gibi sıkıntılarımında üstüne giderek bunlarıda kontrol etmeyi başardık.Bu süreçte merve abla benimle çok iyi bir iletişim içindeydi bana olan ilgisi, tavrı kekelememin bu denli azalmasında çok etkisi oldu. Ben çok memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• N

Merve hanım bizim şansımız iyiki yollarımız kesişti cocugumda gecikmiş konusma vardı doktorumuz kesinlikle dil ve konusma terapisi bölümü mezunu olup ancak öyle ilerleyebilecegimiZi söyledi araştırınca birlikte merve hanımı bulduk başladık kendini ifade edemediginde öfke krizlerimiz vardı akıcı konusma yoktu terapi aldıkca kendi ini ifade etmeye basladıkca krizlerimiz azaldı kelimelerimiz arttı şuan akıcı konusmaya basladı merve hanım çok ilgili evde de ne yapmaMız konusunda da bize hep yardımcı olmuştur terapi süremiz devam ediyor daha da iyi olacagımıza. İnanıyoruz

• Linora Dil ve Konuşma Merkezi Dkt.Merve Evci Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

Merve hanımla 1,5 aydır görüşmelerimiz devam ediyor. 3 yaşındaki oğlumda kekemelik var konuşurken bacağını kaldırarak destek alıyordu önce o düzeldi şimdi daha rahatladı konuşması. Seanslarımız devam ediyor. Biz çok memnunuz oğlum da ilk günden itibaren çok severek gidiyor. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum

• Linora Dil ve Konuşma Merkezi Dkt.Merve Evci Kekemelik Terapisi  •

Oğlumun konuşurken birden takılmaya başladı arastirma yaptım Merve hanımı buldum.randevu oluşturup oğlumu götürdüm.konusurken takilmalari olduğunu söyledi zamanla geçeceğini söyledi Merve hanım bugune kadar çok memnun kaldık hala devam etmektedir diyoruz oğlum kapalı biriydi şuan daha rahat konuşabiliyor

Yedi aydır Merve Hanım'la görüşüyoruz. Önceden kızımın kekemelik problemi vardı. Kekelerken kafasını geriye doğru atıyor, bazen de dudaklarını gererek konuşmaya çalışıyordu. Merve Hanım ile görüşmeye başladıktan sonra önce kafasını geriye atma ve dudaklarını germe problemi bitti sonra ise kekemelik problemi geçti. Terapi süresince kızımla ve okulda yaşadığı problemler ile yakından ilgilendi ve takip etti. Her zaman güler yüzlü davrandı. Kızım randevuya koşarak geldi. Ebeveyn olarak ise yaşadığımız tüm endişe ve kaygıları profesyonelce giderdi. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunuz ve tavsiye ederiz.

• N

Çok ilgili ve ilerlememize çok yardımcı oldu . Başlamadan önce çok takıntılarımız vardı hiç dil gelişimi yoktu başladıktan sonra ise konuşmaya başladı yavaş yavaş ve anlamaya başladı ,takıntılarımız azaldı.

• başka bir yer Diğer  •

• R

Merve hanımla 1 yıldır tanışıyoruz. Oğlum 3 yaşında henüz kelimeler yoktu işaret ile herşeyi anlatıyordu. Daha Merve hanımla ilk seansımız da oğlumla aralarında öyle bir bağ oluştu ki herşey çok hızlı ilerledi. Bu bir yıl içerisinde ses çıktıları arttı arkasından kelimeler ve cümleler dökülmeye başladı. Emin adımlarla eğitimimiz de ilerliyoruz. Merve hanım güler yüzlü ve alanında deneyimli bir terapist. Canı gönülden herkese tavsiye ediyorum.

• Y

Merve Hanim kizimizla gayet ilgiliydi ve dil gelisimi konusunda bize cok yardimci oldu.