Lisans ve uzmanlık eğitimleri boyunca birçok kongre ve kursa katılmış olan Uzm. Dt. Merve Keser 2022 yılında Artvin'de açtığı özel muayenehanesinde Ortodonti Uzmanı olarak hizmet vermektedir. Dental ünit sayısı 2 olan muayenehanede yalnızca ortodontik tedavi değil aynı zamanda diğer diş tedavileri hizmeti de verilmektedir.
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri ,
- Diş Çapraşıklığı ,
- Çarpık Diş ,
- Ayrık Dişler ,
- Sınıf 2 Malokluzyonlar ,
Çarşı mahallesi İnönü caddesi No:101 [Halitpaşa Camii yanı], Artvin Merkez, Artvin 08000
- Sigortası olan hastalar
Ortodonti Randevusu
Merve Keser Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Kanal Tedavisi
Merve Keser Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lokal Anestezi
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Merve Keser Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
Merve Keser Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
b....v
Merve hanımın ilgi alakası çok güzeldi. Diş fobim olmasına rağmen gayet rahattım bilgilendirmesi gayet güzeldi
• Merve Keser Muayenehanesi • Diş Teli Tedavisi •
Ö
öz...n
Detaylı kontrol, iletişim çok iyi, hizmet iyi. Zamanlama iyi.
• Merve Keser Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
er...m
İlgi alâka on numara. Erzurum'da alamadığımız hizmeti aldık.
• Merve Keser Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
K
ka...e
Bugün ilk diş teli tedavisi randevuma başladım ve çok memnun kaldım. Diş hekimim muayene sırasında ve sonrasında bana ne yapmam gerektiğini gösterdi.Profesyonel bir tutumu var.
• Merve Keser Muayenehanesi • Diş Teli Tedavisi •
Ben de yaptırmaya karar verdim. Bir köpek dişim vardı, onu aşağı almak istiyordum. Fakat sorun sadece o değilmiş, hocam alt ve üst dişlerimin ileri gittiğini, asıl sorunun o olduğunu söyledi ve tedavi başladı. Kanallarım yapıldı, çekilecek dişlerim çekildi, hepsi özenle yapıldı. Kesinlikle herkese öneriyorum.
Merve Hanım, zaten duymuştum. Önceden ortodontik tedavi de görmüştüm aslında, ama diş eti çekilmelerim ve tel çıktıktan sonra da biraz dişlerimin bozulması sebebiyle tekrar tel taktırma ihtiyacı hissettim. Bundan dolayı da işin uzmanına gitmek istedim. Gitmeden önce CV'sini okudum, o da ayrı cezbetti. İşinde profesyonel olmasının yanı sıra güler yüzlü ve ilgili olması da harika.
s...
Devlet hastanesine götürdüm oğlumu, ortodonti doktoru gerektiğini söylediler. Öneri ile doktorumuza ulaştık. Oğlumun çene sorunu diş sorunu vardı. İlk çene sorunu sonra da diş teli yapıldı. Doktorumuz çok iyi, güler yüzlü, samimi, cana yakın, bizi her sorduğumuzda soruda güzelce açıklama yapıyor. Sorunumuz olduğunda saat kaç olursa olsun gidebiliyoruz, arayabiliyoruz. Biz çok memnunuz. Tavsiye ederim, ettim de çevreme de söyledim.
d.....
Bende çene eklem problemi vardı. Bunun için ilk önce bir plak kullandım, sonrasında tel tedavisine başladık. Her ay düzenli olarak kontrollerime gidiyorum ve doktorum harika. Bir sıkıntı oluştuğunda hemen ulaşabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Ailem aracılığıyla Merve Hoca'yla tanıştım. Ortodonti (tel) tedavisi gördüm ve sürecin güzel ve rahat geçmesi Merve Hoca sayesinde oldu. Soranlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s....ö
İşlerinde çok iyiler ortodontik tedavi, implant ve diş eti beyazlatma tedavilerini gördüm çok memnunum.
• Merve Keser Muayenehanesi • Ortodontik Tedavi •
Merve Keser Çankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Keser Çankaya, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Merve Keser Çankaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ortodontik Tedavi, Diş X-Ray.
Merve Keser Çankaya adresi nerede?Merve Keser Çankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı mahallesi İnönü caddesi No:101 [Halitpaşa Camii yanı] Artvin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Keser Çankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Keser Çankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Keser Çankaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Keser Çankaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Keser Çankaya hangi dilleri konuşuyor?Merve Keser Çankaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Keser Çankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Keser Çankaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Keser Çankaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Merve Keser Çankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Keser Çankaya hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Keser Çankaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.