Dil ve Konuşma Terapisti Merve KURT
Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin Kulak Burun Boğaz (KBB), Pediatri ve Nöroloji kliniklerinde gözlem stajlarımı tamamladım. Bunun yanı sıra çeşitli anaokulları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile dil ve konuşma merkezlerinde staj yaptım. Eğitimimin son yılında ise Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünde Stajyer Dil ve Konuşma Terapisti unvanıyla uygulamalı klinik stajımı başarıyla bitirdim.
2021 yılında DIRFloortime 201 eğitimini tamamlayarak DIRFloortime 201 Terapisti, 2022 yılında ise Erken Çocukluk Dönemi Kekemeliğinde Kullanılan Palin Ebeveyn-Çocuk Etkileşim Terapisi Kursu'na katılarak Palin PCI Uygulayıcısı unvanını aldım.
Şu an mesleki çalışmalarıma Mardin'de klinik ortamda devam etmekte, aynı zamanda online danışmanlık ve terapi hizmeti sunmaktayım. Erken çocukluktan yaşlılığa kadar geniş bir yaş aralığında bireylerin yaşam kalitesini artırmayı ve onların iyi olma haline katkıda bulunmayı amaçlayan bu mesleğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
- Kekemelik
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
Mardin deki en büyük şansımız size rastlamak oldu 3 yaşındaki konuşma gecikmesi olan kızım için gidiyoruz kısa zamanda güzel sonuçlar aldık çok memnunuz iyki varsınız
Dkt. Merve Kurt
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için sizlerle denk gelmekte benim şansımdı
ha...n
Bir hocamızın tavsiyesi üzerine Merve hocayla tanıştık iyi ki de tanışmışız ilk aydan miniğimizdeki ilerlemeye, dil gelişiminiz ciddi bir şekilde gözlemledik iyi ki tanışımız
• Dil ve Konuşma Terapisti Merve Kurt • Dil Terapisi •
e....t
Gerçekten ilgisi olsun eğitimi olsun mükemmel iyiki karşımıza çıktınız çok mütevazı ve rahatlatıcı bir konuşması var iyiki yanınıza geldik yolumuz yeni daha ama şimdiden çok memnunuz
Dkt. Merve Kurt
Çok incesiniz çok teşekkür ederim, bende çok şanslıyım sizin gibi nazik aileler ile karşılaştığım için
e...
Konuşmada yaşıtlarına göre geç kaldığı için başvurmuştuk. Merve hocamız harika bir insan, çok yardımcı oldu bizlere. Çocuğumuzla ilgili çok güzel geri dönüşler aldık, iyi ki karşılaşmışız.
Dkt. Merve Kurt
Çok teşekkür ederim, süreçte gösterdiğiniz azim sayesinde böyle güzel ilerleyebildik
T
tu...
Merve hanimla yollarimiz 7 ay once kesişti. Iyi ki de kendisini tanima firsatimiz oldu. Kizim her seansa kosarak geliyor . Konusmalarimiz harf telafuzlarimiz gorulur sekilde duzeldi.tayin durumundan dolayi ayriliyoruz . Online olarak devam edicez .
• Online Danışmanlık • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Dkt. Merve Kurt
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum, kaldığımız yerden görüşmek dileğiyle
Nazik detaylı ve ilgili bilgileri bize yol gösterdi
Dkt. Merve Kurt
Çok teşekkür ederim yorumunuz için
de...n
Dört yaşındaki oğlum için gittik. Merve Hanımla görüştük kendisi çok ilgiliydi çocuklarla olan iletişimini çok beğendim. Gayet profesyonel ve alanında başarılı.
• Dil ve Konuşma Terapisti Merve Kurt • Kekemelik Terapisi •
Dkt. Merve Kurt
Çok naziksiniz, düşünceleriniz için teşekkür ederim
d....k
Merve hanım gerçekten işini hakkıyla yapmaya çalışan biri. Samimi , güleryüzlü oğlum da kendisini çok sevdi. Şimdilik her sey yolunda gidiyor umarım sonuçtan her ikimiz de memnun kalırız.
Dkt. Merve Kurt
Çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için
d....h
2 buçuk yaşındaki oğlum için başvurdum kliniğe çünkü oğlum yaşıtlarına göre yeteri kadar kelime ve cümle kuramıyordu bizde destek almak istedik 2 buçuk aydır devam ettik ilerleme de gördüm farklı kelimeler kullanmaya başladı artık 2 kelimelilik cümleler kullanıyor çok memnun kaldık. Merve hanımın ilgisi alakası çocuğa yaklaşımı mükemmel çok güleryüzlü kibar birisi oğlumda çok sevdi ebeveynine bilgi aktarımı göz teması kurarak konuşma çok iyi biz çok sevdik memnun kaldık oğluma çok katkısı oldu
Dkt. Merve Kurt
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum iş birliğiniz sürecimiz için çok kıymetliydi
Z
z....a
2 buçuk yaşında ki oğlum için başvurdum kliniğe çünkü oğlum çok a sosyal ve konuşmuyordu bu ikinci seansım ve gayet bir ilerleme görebiliyorum açıklayıcı konuşmasa da gayret gösteriyor önümüzde ki seanslarda da güzel sonuç alacağıma inanıyorum
Dkt. Merve Kurt
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum
Merve Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kurt, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Merve Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kekemelik Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Bilingualizm (Çift Dillilik), Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi.
Merve Kurt adresi nerede?Merve Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Caddesi 2. Sokak Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kurt uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Merve Kurt hangi dilleri konuşuyor?Merve Kurt ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Merve Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.