0850 333 0388 Ücret öğren

2019 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden onur derecesi ile mezun olmuştur. 2021 yılında Altınbaş Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başlamıştır ve 2025 yılında “Doktor Diş Hekimi” ünvanını almıştır. Doktora eğitimi boyunca kurumsal poliklinik ve hastanede hizmet vermiştir. Şu anda Dörtyol Soner Amaç Muayenehanesi ve İskenderun K Clinics’te çocuk hastalarını kabul etmektedir.

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Numune Evler Mah. Çaylı Cad. Sena Giyim üstü, Nokta Plaza Kat:1, Hatay

Soner Amaç Muayenehanesi

Merve Mandal
Soner Amaç Muayenehanesi

Numune Evler Mah. Çaylı Cad. Sena Giyim üstü, Nokta Plaza Kat:1, Dörtyol, Hatay 31600

Merve Mandal

Karaağaç Konarlı, Uğur Mumcu Cad. No:341/A, Arsuz , Hatay 31290

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

e...

5 yaşındaki oğlumun fazlaca diş çürüğü vardı, bir başka hekimin tavsiyesiyle gittik. Ve kendisi bizimle çok güzel ilgilendi. Kanal tedavi, dolgu, yer tutucu ve çekimler var. Çocuğum o kadar benimsedi ki anesteziye gerek kalmadan koltukta tedavisine devam ediliyor şu an. Son birkaç dişimiz kaldı ve diğer çocuklarımı da götüreceğim kendisine. Herkese tavsiye ediyorum, çok memnun kalacaklarına emin olabilirler. Biz çok memnunuz, iyi ki tanımışız.

e...

Arkadaş tavsiyesi üzerine tanıdım, Merve Hanım’a ulaştık. Çocuğumun dişleri çürümüştü, ağrısına dayanamıyordu. İlaç tedavisi bir hafta sonra anestezi altında kaplama yapıldı. Doktorumuzdan çok memnunuz. Yapılan işlemden de memnunuz, çocuğumun ağrıları geçti. Tavsiye ederim.

e...

Öncelikle kızımın 8 tane dişini yaptırdık. Dolgu, kaplama, kanal tedavisi uyguladı.
    Çocuğun yaşına, psikolojisine göre yavaş yavaş anlatıyor.
    Aletleri çocuğa göre isimler takmış ve sırayla her hafta tek tek aleti alırken "Bunu yapıyorum, diye şuna geçiyoruz" diye tek tek sabırla anlatıyor. Yorulduğunda işaretlerle anlaşıyorlar.
    Güler yüzlü, her yaştan insanla iletişim kurabilen çok tatlı bir insandı.
    Uzun bir yoldu, sabırla mükemmel ilerledik.
    Sürprizler hazırlıyordu her hafta, ödülleri vardı.
    Kızım benden önce merdivenlerden hızla muayenehaneye çıkıyordu.

e....)

Çocuğumun dişlerinde bayağı çürük vardı, kanal tedavi, kaplama, dolgu ve çekim yaptırdık. Birkaç ay sonra yer tutucu takılacak. Tedavi sürecimiz çok güzel geçti. Koltukta tedavi olduk. Çocuğum küçük olmasına rağmen sağ olsun, çok ilgiliydi. Koltukta tutmak için elinden geleni yaptı, motive ediciydi. Çocuğum yemek yemeyi bırakmıştı, sadece meyve suyu içiyordu; şu an yemek yemeye başladı.

• Ş

ş....)

Dolgu, kanal, kaplama işlemleri yapıldı. Kızım ağzını açmadığı için anestezi uygulandı. Tedavi sürecimiz gayet iyi geçti. Hiçbir sıkıntımız olmadı. İşlemler 2,5 saat sürdü. Sonrasında da ilgiliydi, gayet memnun kaldık.

• N

n....)

Arkadaşlarımın tavsiyesi ile başvurdum. Kızımın dişlerinde leke vardı, temizliği için gittik. Gayet memnun kaldık. Kızım 2,5 yaşında olmasına rağmen hiç sıkıntı yaşamadık. Konuşma dili çok tatlıydı. İşlemimizi kolay bir şekilde atlatmamızı sağladı. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Merve Hanım tatlı birisi. Çocuklara karşı ilgisi güzel. Merak ettiğim şeyleri sordum, detaylı açıklamalarda bulundu. İyi bir hekim.

s....)

Kızıma hiç korkmadan, ağlamadan bağırmadan diş çekimi ve dolgu işlemi yapıldı. Çok memnun kaldım. Ağrı şikayeti ile gitmiştik. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabildiğim bir doktor.

• H

h....)

İki kızıma dolgu, köprü vb. işlemler yapıldı. Çok memnun kaldık. Gayet ilgili, kibar ve tecrübeli bir doktor. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Soru sorduk, anlaşılır bir şekilde cevapladı. Çalıştığı yeri aradığımda hekime ulaşabiliyorum.

• N

n....)

Kızımın dişlerini yaptı, Merve Hanım'dan memnunuz. İlgili bir doktor. İkna kabiliyeti de iyi. Kızım severek dişçi koltuğuna oturuyor. Sürekli kendisine gidiyoruz. Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavimiz devam ediyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Merve Hanım'ın yaklaşımı iyi, kibar ve nazik. İletişimi de gayet iyi.

• B

b....)

Kızımın dişinde çürük vardı, dolgularının yapılması gerekiyordu. Çene bölgesinde de ağrılar oluyordu, bu sebepten dolayı başvurduk. Dolgu ve kanal tedavi işlemi yapıldı. Tedavimiz gayet başarılı geçti. Hızlı ve temizdi. Sonrasında da çok memnun kaldık. Merve Hanım güler yüzlü, detaylı bir şekilde bilgi veren bir doktor. Sürecin sonrasında takibini sağlıyor.