Dyt. Meryem Kırk Danışanlarına Diyetisyen olarak hizmet vermektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• Sigortası olan hastalar

Dyt Meryem Kırık

Kuzeykent Mah. Flex Ofis İş Merkezi Kat:10 No:45, Yenişehir, Mersin

• Ş

Sadece bir diyetisyen değil, gerçekten süreci baştan sona sahiplenen harika bir rehber.
    Güler yüzü, ilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmedim.
    Biorozenans desteğiyle 21 günde tam 8 kilo verdim ve bu süreçte ne aç kaldım ne de zorlandım.
    Motivasyonu, takibi ve samimiyetiyle farkını fazlasıyla hissettiriyor.
    İyi ki tanımışım, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Dyt Meryem Kırık Diğer  •

Meryem hanımdan biorezonans hizmeti aldım.10 gunluk surecim bitti.İlk basta asla inanmayan ben bile 4 kilo verdim.iştah konusundada asla sorun yasamıyorum.Hem kontrollerim hemde iştahım cok iyi gidiyor.

• Y

Meryem hanımdan cihaz desteği aldım. ve çok memnun kaldım. açıkcası hadi canım incelemem diyerek gidip inceldiğimi gördüğümdeki mutluluğu meryem hanıma borçluyum. Ayrıca samimiyeti ve danışanlarına karşı yaklaşımı da her seferinde gitme isteği doğuruyor. Kendisine ilgisi alakası ve beni incelttiği için duacıyım.

• K

Meryem hocamla online diyet programıyla çalıştım ve bölgesel incelme cihazları kullandim ve oldukça memnun kaldimm.vucudum çok kısa zamanda toplanıp sıkılastim .

• G

Meryem hanım diyet danışmanlığı ve cihaz desteği aldım. 2.5 ayda 9kilo verdim tiroit hastayım buna rağmen çok iyi verdim Meryem hanımın sayesinde cihazlarla 30 cm inceleme oldu

• H

Meryem hanım işinde titiz ve danısanlarını iyi anlayıp doğru yönlendiren bir uzman.Kalan son kilolarım için beraber calısma fırsatı buldum.Hem kilo verip hem de koruma donemimiz cok keyifli geçti

• D

Meryem hocam ilk andan itibaren hastaya güven veriyor pozitif enerjisi ve verdiği motivasyonla asla diyet yapamayan ben bile olumlu sonuçlar elde ettim. Çevremdekiler ikinci haftada bendeki değişimi fark etti. Bölgesel zayıflama paketleriyle inanılmaz sıkılaştım bu kadar kısa sürede böyle bir sonuç beklemiyordum herkese şiddetle tavsiye ediyorum…

• Y

Meryem hanımda beslenme ve diyet danısmanlıgı desteği almak için iletişime geçtim.Bu süreçte kilo verme sürecimi cihazlarla destekledim böylelikle bölgesel olarak gitmeyen yağlarımda cihaz desteği aldıgımdan verdiğim kilolarda direk o bölgelerden gitti.Karın bölgesi için almıs oldugum programdan ben oldukca memnun kaldım.Cihazların fda onaylı olmasıda cihazlara olan güvenimi arttırdı.

• F

İyi ki yolumuz Meryem hanımla kesişti o kadar ilgili biri ki sanki yıllardır tanışıyoruz gibi motive etmesi sürekli takibi, kullandığı cihazların etkisi mükemmel tertemiz bir ofis, çözüm odaklı bir diyetisyen ilk seanslarda bile etkisini gösteren bölgesel zayıflama cihazları ile daha 5 seansta karın bölgesinde 14cm incelme elde ettim daha devam edeceğimiz 5 seansımız daha var

• F

Bugün 2. Ayım ve toplamda 12 kilo verdim.Bu iki ay içinde benimle sürekli iletişim halindeydi bağlantımız hiç kopmadı, kendisiyle görüşmeden önce diyete ön yargılıydım aç kalmaktan korkuyordum ama düşündüğüm gibi değilmiş gerçekten yiyerek kilo verdim ayrıca kullandığı cihazlar çok güzel ve temizdi. 3 kilo fazlam kaldı umarım o da gidecek;)