05.01.1974 yılında Gelibolu’da doğdu. İlkokulu; İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Elazığ’da çeşitli okullarda okuduktan sonra ortaokul ve liseyi Elazığ Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

1997 yılında Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nden mezun olduktan sonra Doktorluk mesleğine Sivas ili Gemerek ilçesinde başladı.

2 yıl Sivas ‘ın Gemerek ilçesinde Sağlık Grup Başkanlığı ve Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu.

2004 – 2005 Yılları arasında Şırnak Gabar Dağı Seslice Taburunda Tabip asteğmen olarak askerliğini yaptı.

2005- 2010 yılları arasında memleketi olan Biga’da 70.Yıl Sağlık Ocağında sorumlu hekim olarak görev yaptı.2010 yılından sonra yine aynı kurumda yaklaşık 5-6 yıl Aile Hekimliği yaptıktan sonra özel sektöre geçti.

Sağlık Bakanlığı onaylı Mezoterapi ve Ozon terapi eğitimlerini tamamlayarak kendi muayenehanesini açarak daha çok estetik alanında Hekimlik yapmaktadır.

Ayrıca Endopeel tekniği Trakya ve Güney Marmara uygulama eğitim doktorudur. Aynı zamanda yetkili Ozon terapi uygulayıcısıdır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir

Yetişkin

Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu

İsmetpaşa mah. Demircioğlu caddesi No:130 B Blok Kat:2 Daire:12, 17000 Çanakkale, Çanakkale

Makaleler

Dr.Ayyıldız Kliniği

İsmetpaşa mah. Demircioğlu caddesi No:130 B Blok Kat:2 Daire:12, 17000 Çanakkale, Biga , Çanakkale 17000

23.Nisan Mahallesi 241. sok Alpiş Plaza Kat 2 D:6, Nilüfer, Bursa 16000

• D

Muhteşem kesinlikle İlk defa geldim ve aşırı memnun kaldım ilgileri güleryüzlülükleri, çok doğru bir seçim yapmışım zaten şuan hala inanamıyorum benim gibi zor bir dudağı şekillendirdikleri için

• Dr.Ayyıldız Kliniği Dudak Dolgusu  •

• G

Uygulama hakkında ayrıntılı bilgilendirme, Uygulama sonrasında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili uyarılar, sonraki randevunun planlanması ve gereklilik sebebinin açıklanması, kullanılan ilacın ve yöntemin tanıtılması, güler yüz, hoş sohbet, sorulan her soruya ayrıntılı cevaplar verilmesi kendimi doğru yerde hissetmemi sağladı.Uygulama (alın bölgesi botoks)sonucundan da çok memnun kaldım.

• Dr.Ayyıldız Kliniği Botoks  •

• T

İyi bir ekip çalışması, iyi sonuçlar …Dudak dolgusunda başka doktor tanımam .
    Görüşmek üzere

• Dr.Ayyıldız Kliniği Dudak Dolgusu  •

Botox ,endopeel ve kristal dolgu uygulaması yapıldı, sempatik bir hekim, endoopel ve dolguda işinin ehli olduğunu düşünüyorum, botoxta istediğim etkiyi tam göremedim, kaş catikligim tam oturmadı belki de alnım fazla mimikli emin değilim daha önce farklı dr.lar da deneyimledigim için karsilastirma yapabiliyorum, endopeel ve dolgu Ok.. randevular biraz gecikmeli, tavsiye ederim.

• Dr.Ayyıldız Kliniği Yüz Dolgusu  •

• H

harika bi doktorr işini çok çok iyi yapıyo botox işlemi yaptırdım çok memnunum herkezin gitmesini tavsiye ederim

• Güneş Dicle Dermokozmetik Botoks  •

• Kilolarımdan kolaylıkla kurtulmam için lipoliz ve kristal yaptırdım.Eli çok hafifti , bilgilendirme ve yönlendirme konusunda da çok iyiydi.

• Dr.Ayyıldız Kliniği Diğer  •

• N

Leke tedavisi için gittim botoks da yaptirdim iki islemden de memnun kaldım tavsiye ederim.Çevremede önereceğim.

• Dr.Ayyıldız Kliniği Diğer  •

• F

Yaptığı işlemlerden memnun kaldım. Beklentimi yerine getirdi. Botoks konusunda el marifetine bağlı olan bir şey olduğunu düşünüyorum ben 15 yıldır yaptırıyorum çok doktora gittim ama Mesut Bey'den memnun kaldım. Çanakkale'ye iş için gitmiştim başka şehirde olmama rağmen Mesut Beye geliyorum. Anti aging üzerineydi yaptırdığım işlemler onlardan da çok memnun kaldım. Beni de aydınlatıyordu sorularıma isabetli cevap veriyordu. Ben tavsiye ediyorum kendisini.

• Ü

Ben çok memnun kaldım leke tedavisi için mezoterapi işlemi yaptırdım. İlgilerinden, kullandığı ürünlerden çok memnun kaldım. Geçmez denilen lekeler hafifledi. İşlemlerle ilgili her süreçte bilgilendiriyordu. Ben sabırsız davransam bile çok kibardı her şeyi açıklıyordu.

•  •

Ben çok memnunum, tüm hastalara tavsiye ederim. Hastalara olan yakınlığı çok güzel, birçok konuda bilgisi var .Ne gerekiyorsa onu yapıyor.Gereksiz bir işlem yapmıyor.Benim leke problemim vardı, mezoterapi ve endopeel yaptırdım.Sarkmalarım da vardı. Ameliyatsız yüz germe ve leke tedavisi yaptırdım.Çok memnunum, diğer hastalara da tavsiye ederim.Yaptırmasalar dahi danışmanlık alabilecekleri bir doktordur.