Uzm. Dr.
Sertifikalı Medikal Estetik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kırklareli 1 adres
1967 İstanbul doğumluyum. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbu Tıp Fakültesi'den(Çapa) mezun oldum. 1997 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi alanında ihtisasımı tamamladım. 2005 yılında Medikal Estetik Eğitimi alarak Sağlık Bakanlığı'ndan Medikal Estetik Sertifikası aldım. Günümüze kadar bu alanlarda aralıksız hizmet verdim. Halen Lüleburgaz'da kendi kliniğimde hem genel cerrahi hem de medikal estetik alanlarında çalışmaktayım
Hakkımda
Yeni Mah. İstasyon Cad No:20/1, Kırklareli 39750
Ödeme yöntemleri
- Kredi kartı
- Nakit
Mesut Gürel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Gürel, Genel Cerrahi, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Mesut Gürel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mesut Gürel adresi nerede?Mesut Gürel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. İstasyon Cad No:20/1 Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Gürel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Gürel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Gürel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Gürel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mesut Gürel hangi dilleri konuşuyor?Mesut Gürel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mesut Gürel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Gürel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mesut Gürel hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mesut Gürel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Gürel hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Gürel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar