Sakarya Cad. No: 62/1, Sinop 57000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Diş taşı temizliği ve ön diş dolgusu yaptırdım. Kesinlikle eli çok hafif ve hızlı.
• Mesut Sönmez Muayenehanesi • Diğer •
m....a
Gömülü dişim vardı.Başta çok tedirgin gittim.Çalışanlar olsun , doktor bey olsun çok sıcakkanlı ve içten samimi insanlar.Operasyon sırasında ve sonrasında hiç acı hissetmedim.İşini severek ve layıkıyla yapanlara selam olsun.
• Mesut Sönmez Muayenehanesi • Diğer •
il...s
Mesut Bey bu konuda cok titiz ve cok anlayıșlı isini seven birisi dolgu yaptırdım cok iyi oldu tesekkur ediyorum kendisine.
Mesut Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Sönmez, Diş Hekimi.
Mesut Sönmez adresi nerede?Mesut Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Cad. No: 62/1 Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mesut Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.