Gaziler Cad. Yenişehir, Konak
s....ç
Rutin kontrollerimiz için gidiyoruz şimdilik Her sorumuza sıkılmadan cevap veriyor. Güven veren bir hekim. Memnunuz
• Eşrefpaşa Belediye Hastanesi • Diğer •
de...ü
Bebeğimizi doğumundan bu yana Mete Beye götürüyoruz ve çook memnunuz. Devlet Hastanesi oldugu için ilk başta biraz tereddut etmıstım ama kendısının guler yüzü, pozitif enerjisi ve bilgisi daha ne ister ki bir anne.
• Eşrefpaşa Belediye Hastanesi • Bebek Takibi ve Aşılar •
em...k
meltem öztürk(17.02.2015)
oğlumu 5 yıldır Mete Bey'e götürüyorum.hastayla olan ilgi ve alakası çok iyi. oğlumu n iyileşmesinde çok faydası oldu. Kızımı da ona götürüyorum.Allah razı olsun Mete Beyden.• • •
se...n
OĞLUM 8 YAŞINDA ADI YAĞIZ SÜREKLİ DR METE BEYE GÖTÜRÜYORUM HİÇBİRGÜN TEDAVİSİNDE BİZİ YANILTMADI DİĞER ÇOCUĞUMUDA KENDİSİNE GÖTÜRÜYORUM BİZ ONDAN ÇOK MEMNUNUZ TÜM DOSTLARIMA KENDİSİNİ TAVSİYE EDİYORUM TÜRKİYENİN METE BEY GİBİ DROKTORLARA İHTİYACI VAR
Mete Sivrikaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Sivrikaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mete Sivrikaya adresi nerede?Mete Sivrikaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Sivrikaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Sivrikaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Sivrikaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Sivrikaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Sivrikaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mete Sivrikaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mete Sivrikaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla