Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova 01380

• F

Merhaba bebeğimize engelli dediler tavsiye üzerine mete hocaya gittik hiç bir sorun olmadığını öğrendik ayrıca doğumu da mete hoca da yaptım. Önceki Doğumum çok sıkıntılı geçmişti ve dikiş izi çok kötü görünüyordu, mete hoca sayesinde hem ameliyatım çok iyi geçti hemde önceki dikiş izini kaybedip daha güzel dikiş yaptığı için aşırı memnunum. Kişilik olarak da çok anlayışlı ve naif bir insan, kadın doğum diyince mete hoca bir numara işinin uzmanı olan bir hekim.

• Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Diğer  •

Riskli gebe olmama ragmen randevu saatimde muayane olamadim 3 saat bekletildim sonra muayene edildim. Memnun kalmadim.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Ç

Mete hocam sadece iyi bir doktor değil, aynı zamanda çok çok iyi bir insan.
    Sabrı, nezaketi, mütevazi duruşu ve Fenerbahçe tutkusu takdire şayan gerçekten. Gebelik sürecimde hep içimizi rahatlatan açıklamalarla destek oldu, normal doğum yapabilmem için de motive etti. İyi ki varsınız..
    Bebeğimiz Mete ve biz sizi çok seviyoruz.

• Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Diğer  •

Canım doktorum . Sabrı , bilgisi , nezaketi her şeyi ile mükemmel bir doktor. Çok ama çok anlayıslı , çok sabırlı ve mütevazi . Adanada kendisini tek gecerim . Dogumum harika geçti . Sonrasında hemen ayaklandım . Çok ama çok teşekkür ederim kendisine

• M

Can doktorum. Riskli hamilegim nedeniyle Adıyaman dan gelerek son üç ayımı balcalıda hastanede, onun kontrolünde ve desteğinde geçirdim... Samimiyeti, çalışkanlığı, ilgisi, güven veren tavrı beni dogum anına kadar ayakta tuttu.sadece dogum anını degil bebegimin küvezine kadar düşünen çok kıymetli bir hekimdir...(dikişlerim mükemmel, ayrıca çabuk iyileştim diabet hastası olmama ragmen)

• başka bir yer Diğer  •

İLETİŞİMİ BİLGİSİ VE TECRÜBESİ 10 NUMARA OLAN BİR DOKTOR. GÜLERYÜZLÜ HASTAYI MOTİVE EDEN VE ALANINDAKİ EN İYİ UZMANLARDAN. OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE SEZARYENLE 11.03.2013 TARİHİNDE DOĞUM YAPTIM HEM DOĞUMUM ÇOK İYİ GEÇTİ HEMDE ÇOK ÇABUK AYAKLANDIM. DOKTORU HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.

•  •

Profili düzenle veya yönet