Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yeni Mahalle Şehit Astsubay Mustafa Soner Varlık Caddesi No:75 Bandırma / BALIKESİR, Bandırma, Balıkesir

• F

28 Ağustos da Bandırma Devlet hastanesinde ayak bilegimdeki 4 yıllık platinleri çıkarttı, kendisi az ve öz konuşan bir doktor, ameliyatım başarılı geçti, kendisi başarılı bir ortopedist.

• Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

• Z

21 Kasım 2023 te bacağım kırıldı 22 kasım 2023 te öğleden sonra ameliyat oldum ve sol bacağıma pilatin takıldı 13 Eylül 2024 te doktor metin beye bacağım ağrıyor diye gittim röntgen çekildi bir problem yok dedi voltaren ağrı kesici ve kremi yazdı yolladı 26 Eylül 2024 te bacağım iltihap yaptı pilatinlerden biri çıkarıldı 14 Ekim'de dikişler alındı ve 3 ay bacağım aktı kokulu bir şekilde 17 ocak 2025 te üçüncü ameliyatımı oldum diğer pilatin de çıkartıldı ama hala iltihaplı akıntı var bu sefer üç ameliyat yerinden de akıntı var ilk pilatin in çıkarıldığı yerden yine kokulu sarı akıntı var ben en son ameliyatımı olalı 17 mart'ta 2 ay oluyor bütün kontrollerime gittim aksatmadan 14 ay boyunca ve 1,5 yaşında kızım var doktor metin beye güvenim kalmadı. Doktor Metin Özsular şuanda Balıkesir Bandırma devlet hastanesi nde.
    Hiçbir devlet hastanesi beni kabul etmedi 4 ameliyatı oldum sol bacağımdan bana 1 ay serumlu antibiyotik tedavisi artı ağızdan antibiyotik tedavisi başladı 6 ay tedavi var

• Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun