Almış Olduğu Eğitimler:
- Kognitif Davranışçı Terapi (Kognitif Terapiler Derneği-Mehmet Zihni Sungur)
- EMDR I. Düzey (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
- Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Cumhuriyet Mah. 38. Sk. No:2, Atakum/Samsun, Samsun 55200
s....s
Büşra hanımdan yaklaşık 10 aydır terapi alıyorum. 28 yaşındayım hayatımın en ne istediğimi ne istemediğimi bildiğim bir 10 ayı oldu. Her ay farklı konulardan detaylardan bahsetmiş olsam da onun bakış açısı beni hep kendime getirdi. 28 yaşında kendime yaptığım en güzel şeylerden biri terapiye başlamaktı..
el...
Hocamdan Allah razı olsun Zor zamanımda kendimi bulma yolunda kısa ama etkili adım attığımızi düşünüyorum sayesinde kendimi tanimaya başladım.
m....ö
Yolun çok başındayım ama yine de görüşmeler bana iyi geliyor
• Üçgen Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
Depresyon sürecimin en zorlu günlerinde tanıştım Muazzez hanımla. -En çok insan görmek istemediğimiz, özellikle psikolog/psikiyatrist görmek istemediğimiz ama en çok ihtiyacımız olduğu zamanlar… Hiç istemeyerek zorla gittim iyi ki gitmişim.-
En etkili ilacım, kendimi bulduranım, ayağa kaldıranım oldu. Dinledi, anladı, bilmediğim ve bulamadığım sorunlarımı buldurup onlarla yüzleşme cesaretini verdi. Çok şükür sayesinde çok daha hızlı atlattım. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki böyle güzel psikologlarımız var• Üçgen Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
me...m
hayatımın zorlu bi sürecinden geçerken destek almaya karar verdim. öneri sayesinde muazzez hanımla tanıştım. iyi ki tanışmışım. bana kattıkları ve yüzleştirdikleriyle hayatımda yeni bir dönem başladı. elimden geldiğince faydalanmaya çalışıyorum ve çabalarımın karşılığını fazlasıyla alıyorum. söylediği cümleler sorduğu sorular bende bi yerlere dokunuyor keşfederken öğreniyorum. mesleğini hakkıyla ve severek yapan bir psikolog allah yolunu açık etsin daha da iyi yerlere geleceğinden eminim. süreç başlayalı 4 ay oldu ve hala devam ediyoruz. onunla bu süreci paylaştığım için minnettarım gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Y
y....g
Muazzez hocam sayesinde artık olumsuz yaşadığım olaylara karşı hem daha güçlü bir duruşum var hemde iletişimin ne kadar kıymetli olduğunu,sınırlarımın olması gerektiğini öğrendim.Kendimi daha iyi tanıyorum artık.Ne istediğimi daha iyi biliyorum.
Z
ze...a
kendi kalbimi dinlememde kendimi affetmemde bana çokça yardımcı oldu duygularımı açıkça ifade etmemin ne kadar rahatlatıcı olduğunu sayesinde anladım yargılamadan dinlemesi farkındalık yaratması çokça hoşuma gidiyor
• Üçgen Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Online Terapi •
bu...
Yalnızdım ve kimse anlamıyordu beni.. Muazzez hanımla tanıştım çok fazla şey kattı hayatıma. Benimle bir arkadaş gibi konuşması beni en çok rahatlatan şey olmuştu. Seanslarım sırasında kendimin bile bilmediği çok şey öğretti. Ve olaylara çok farklı yerlerden bakmayı.. İyi ki tanımışım. Ruhuma çok iyi geldiniz. Herşey için çok minnettarım
R
r.....
Bir başkasının beni anlamasını çoktan geçmiş kendimi ben bile anlayamadığım bir dönemdeydim seanslara başladığımda. Muazzez hanımın sevecen, sabırlı tavrı ve beni dinlerken gerçekten anladığını hissetmem bana çok iyi geldi. Seanslara başlamadan önce içime baktığımda sadece karanlık bir yol görüyordum. karanlık ve sislerle çevrili bir yol. Ama seanslar ilerledikçe içimdeki yol önce aydınlandı ardından çiçekler ekildi. Hayatımın belki de dönüm noktası oldu Muazzez hanım ile tanışmam ve bu yolculuğa çıkmam.
• Üçgen Psikoloji Aile Danışma Merkezi • EMDR Terapi •
f....t
Kimsenin beni anlamadığından emin olduğum bir süreçte kendimi adını her yerde duyduğum ve şahsıma şiddetle tavsiye edilen Üçgen kurumlarında buldum. Ardından Muazzez Hanım ile iyileşme yolunda adımlar atmaya başladım. Gerek beni yürekten dinlediğini derinden hissettiren tavırları gerekse mesleğine dair kendinden emin duruşu beni çok etkiledi.Fiziksel anlamda dahi kendimi zor taşıdığım danışma sürecimin şu an belki de sonlarındayım ve kendimi harika hissediyorum. Yolum iyiki Muazzez Hanım’a düştü
• Üçgen Psikoloji Aile Danışma Merkezi • Normal Randevu •
Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muazzez Büşra Karaçuka, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Muazzez Büşra Karaçuka tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Normal Randevu, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Online Terapi, Gessell Gelişim Testi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Yetişkin Terapisi.
Muazzez Büşra Karaçuka adresi nerede?Muazzez Büşra Karaçuka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. 38. Sk. No:2, Atakum/Samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muazzez Büşra Karaçuka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muazzez Büşra Karaçuka, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muazzez Büşra Karaçuka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muazzez Büşra Karaçuka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muazzez Büşra Karaçuka hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Muazzez Büşra Karaçuka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.