Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ÖZEL MEDAR HASTANESİ SAKARYA
Özellikli İlgi Alanları: Ses hastalıkları, ses teli cerrahisi, burun estetik cerrahisi, burun ve sinus ameliyatları, kepçe kulak estetiği, adenoidektomi-tonsillektomi ve diğer pediatrik KBB hastalıkları, yüz estetik cerrahisi, yüz estetik işlemleri (dolgu,botoks, mezoterapi), yüz cilt kanseri cerrahisi, horlama ve uyku apne cerrahisi, diğer baş boyun cerrahi operasyonları.
Doç .Dr. Müge Özçelik Korkmaz'in çok sayıda yurtdışı ve yurtiçi yayını, çeşitli konferanslarda ve toplantılarda sunulmuş çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. Yine çok sayıda yurt içi ve yurtdışı kongrede davetli konuşmacı olarak yer almıştır. Pek çok kitapta bölüm yazarlığı yapmasının yanı sıra " Her Yönüyle Larengoloji " kitabında yardımcı editörlük görevi üstlenmiştir. Ses ve ses hastalıkları ile ilgili olarak çok sayıda eğitime katılmış olan Dr.Müge Özçelik Korkmaz bu alanda Türk KBB derneğinin uzmanlık okullarında eğitimci görevini sürdürmektedir. Yine mikrolarengeal cerrahi ve ses telinde lazer kullanımı konusunda Prof. Dr . Markus M. Hess'in kliniğinde bir hafta süre ile gözlemci olarak bulunma imkanı olmuştur.
me...i
Müge Hanıma geceleri nefes alamadığım şikayeti ile gittim. Kendisi çok ilgilendi ve şikayetimin kesim çözümünü buldu. Burnumu ameliyat etti ve artık geceleri daha rahat nefes alıyorum. çok ilgilendi. Şikayetlerimin tam teşisini koydu. Ameliyat öncesinde açıklayıcı ve rahatlatıcı bilgiler verdi. kendisi. Tedavi aşamasında da neler yapamam gerektiğini kontrollerimi sağladı.
şe...n
Merhaba. Kzım Ecem bir hafta önce geniz eti ameliyatı oldu. İ Ecem 4 buçuk yaşında Genzi eti Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı hiç bir sorun olmadı korkulacak bir şey olmadı çok şükür kızım rahat nefes alıyor rahat uyuyor.
az...i
Müge hanıma 2 hafta önce septorinoplasti ameliyatı oldum iyileşme sürecim oldukça hızlıydı. Bantlar çıktığında burundaki ödemler yok denicek kadar azdı sonuçtan çok memnunum kendisine rahatlıkla güvenebilirsiniz.
tu...e
hayal ettigimden bile daha güzel bir burnum oldu iyilesme sürecim tahminimden hızlı ilerledi agrı ve morarma yasamadim gönül rahatlıgıyla müge hanımı tercih edebilirsiniz
Ben Müge Hanım'a burnumdaki yamukluktan kaynaklanan nefes alamama ve görüntüden rahatsız olma gibi şikayetler nedeniyle başvurdum. Kendisi şikayetlerimi ve istediğim doğal burun görüntüsünü dikkate alarak ve kendi tecrübesini de ortaya koyarak hayal ettiğimden çok daha güzel bir görünüme kavuşmamı sağladı. Bununla birlikte ana problem olan nefes alamama durumunu da ameliyattan sonraki ilk gün itibariyle ortadan kaldırdı. Ayrıca hastalarına olan ilgisi, güleryüzü ve takibi için de minettarım. Sorunsuz bir tedavi süreci için gönül rahatlığıyla kendisine başvurabilirsiniz.
a....ö
Müge hanımla tavsiye üzerine septorinoplasti ameliyatı için görüştüm . Gerek ameliyat sürecim gerekse sonrası tedavi aşaması her şey yolunda ve harikaydı .gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
er...ç
Müge doktoruma 4 Aralık'ta rinoplasti burun estetiği oldum bu süreçte bana elinden geldiğince yardımcı oldu çok temiz ve güzel işler çıkardılarına eminim önceden de araştırmıştım ve onlara güvenim tamdı sorunsuz bir şekilde operasyonumda gerçekleşti ve istediğim sonuça vardım ona burdan kucak dolusu sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Müge hanıma Ocak ayında burun estetiği ameliyatı oldum. Bu ikinci ameliyat olacaktı, revizyon, ilki çok kötüydü. Korkuyordum bu yüzden ama Müge hanım öyle nazik öyle sakın ki... Öylece karar verdim ve güzel bir ameliyat süreci geçirdim. Kaburgadan kıkırdak alıp burnuma ekledi, daha ameliyattan çıkınca nefes alıyorum dedim ameliyat sonrası da gayet güzel ilgilendi. iyi ki varsınız Müge hanım kesinlikle tavsiye ederim.
Müge Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım ve ses teli ile Adem elması ameliyatları geçirdim. Dr. Müge Hanım ile halen tedavi sürecim devam ediyor ve oldukça memnunum. Kararımı asla pişmanlıkla değerlendirmiyorum ve hala düzenli olarak görüşmelerimiz sürüyor. Müge Hanım'ın güler yüzlü ve misafirperver yaklaşımı başta olmak üzere, her seferinde kendimi asistanıyla birlikte çok iyi karşılanmış hissediyorum. Ameliyat sonuçlarımı değerlendirdiğimde, oldukça memnunum ve gelecekte de iyi sonuçlar almaya devam edeceğime inanıyorum. Müge Hanım'ı çevreme tavsiye etmeye başladım. Müge Hanım'a ve tedavimde yardımcı olan asistanına teşekkür ederim, tedavim hala devam ediyor ve umarım iyi çalışmalar devam eder.
ay...
Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Teşhis aşamasından, ameliyat ve sonrasındaki takibe kadar gayet ilgili,işinde çok titiz ve iletişimi çok pozitif bir hekim kendisi. Boynumdan kocaman bir kisti başarılı bir operasyon ile aldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, hekimlik hayatında başarılar, kolaylıklar diliyorum.
Müge Özçelik Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Özçelik Korkmaz, Kulak Burun Boğaz. Size Müge Özçelik Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
Müge Özçelik Korkmaz adresi nerede?Müge Özçelik Korkmaz adresini belirtmedi. Müge Özçelik Korkmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Müge Özçelik Korkmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Özçelik Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Özçelik Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müge Özçelik Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Özçelik Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Müge Özçelik Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Müge Özçelik Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müge Özçelik Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Özçelik Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Özçelik Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Özçelik Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Müge Özçelik Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.