2011 yilinda Selçuk Üniversitesi Dishekimligi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Özel Çayırova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
su...u
Yaklaşık bir yıldır tel tedavisi görüyorum bu süreçte doktorumdan ve tedaviden oldukça memnunum
Y
y....b
Randevu gayet iyiydi diş telimi takarken hiç acıtmadı kendisi çok profesyonelce çalışıyor
P
p.....
Farklı birçok klinikte 9 yaşında başlanması gerekiyordu çocuk 11 yaşında geç kalındı dediği alt çene tedavisine artık ameliyat olur diye düşünürken , Muhammet Bey’in sayesinde 12 yaşında başladık, çene ameliyatına gerek kalmadan çok iyi hale geldi, tedavi süreci devam ediyor dahada iyi olacak inşallah.
• Özel Çayırova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
P
p.....
Çok iyi bir doktor. Diş teli tedavim devam ediyor. İyi bir sonuç alacağımı umut ediyorum...
O
on...u
Kafamda soru işaretleri kalmıyor her seferinde daha çok aydınlanıyorum çok güzel geçiyor randevularım çok güzel ilerliyor tel tedavi sürecim
• Özel Çayırova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
e...
Genel bir ortodontik tedavi sürecimde diş teli lastiği, alt dişler için damaklık vs. çeşitli aparatlar kullandım. Tedavi sürecim boyunca gösterilen ilgi, özen ve profesyonellikten son derece memnun kaldım. Fatih Bey'in anlayışlı yaklaşımı, sürece dair bilgilendirici açıklamaları ve hasta psikolojisine yönelik duyarlılığı, tedaviyi benim için oldukça rahat ve güven verici bir hâle getirdi. Ağız ve diş sağlığı alanında kaliteli hizmet arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Muhammet hocayı dolgu yaptırdığım klinikte gördüm. Görüşme sağladık ve dişime uygun tedaviyi sağladı. Sürecin ilk zamanlarında beri aynı titizlikle özenle işini yaptı. Süreçten aşırı memnunum. Tedavimiz bitmedi ama düşüncelerim bu yönde. Kendisinden gayet memnunum. Arkadaşlarıma da önerdim kendisini.
Muhammed Fatih Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Fatih Erdoğan, Ortodonti. Size Muhammed Fatih Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Teli Tedavisi, Erken Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodontik Tedavi, Estetik Braketler, Randevu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Gece Plağı Tedavisi.
Muhammed Fatih Erdoğan adresi nerede?Muhammed Fatih Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özgürlük Mah. Adnan Kahveci Cd. No:14 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Fatih Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Fatih Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Fatih Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Fatih Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammed Fatih Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Fatih Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Fatih Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Muhammed Fatih Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Fatih Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Fatih Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.